انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۵۳۴ سوال
- ۱پاسخحل شدهدوره الکترونیک
تفاوت خازن بای پس و دکوپل
تو عکسی که فرستادم سه تا کاربرد مختلف خازن رو نشون داده. مدار هم ظاهرا مدار یک آمپلی فایره.سوالیکه دارم اینکه لطف کنید راجه به کاربردشون یه توضیح مختصری بدید و…
مهارتجواشکان اسماعیل پور۱پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تبدیل واحد
میشه در مورد تبدیل واحدها یکم بیشتر توضیح بدین مثلا آمپر به میلی آمپر ولت به میلی ولت یا تو مقاومتها و همچنین خازنها باز به طور مثال طریقه نوشتن یک هزارم آمپر…
مهارتجومحمدرضا علیخواه۱پاسخ۵٬۶۸۱بازدید۰رأی مثبت
آستانه تحمل بدن در برابر خازن
سلام تو مبحث خازنها آستانه تحمل انسان در چه ظرفیتی از خازنهاست به طور مثال یه خازن در حالت شارژ تو چه ظرفیتی باید احتیاط کرد که خدای نکرده در اثر لمس برایمان…
مهارتجومحمدرضا علیخواه۱پاسخ۴۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آی سی l293D
سلام مهندس معین ic L293d رو میشه بدونه منبع تغذیه جداگونه و از طریق ۵ ولت خود آردوینو راه اندازی کرد ؟ آرمیچری که دارم با ولتاژ ۳.۳ کار میکنه، توی تجهیزاتی که…
بهنام سلطانیان۳پاسخ۱۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
استفاده از متغیر داخل یک تابع
اگر یک متغیر را داخل یک تابع تعریف کنیم. که تابع داخل لوپ استفاده شده است آیا این متغیر برای دیگر توابع لوپ قابل استفاده است؟ یا فقط برای همان تابع قابل…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۷۸بازدید۰رأی مثبت
تبدیل ولتاژ 36 به 18 ولت بدون رگولاتور
سلام سوالی داشتم یه باتری ۳۶ ولت دارم میخوام ازش ولتاژ های ۱۸ -12-5-3.3 رو ازش بگیرم بجز رگولاتور مثلاً lm1117 از چی میتونم استفاده کنم ؟ از یه رگولاتور که…
مهارتجوامین کمیلی۱پاسخ۹۱بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
محاسبه سایز دیافراگم سیل برای ترانسمیترها
چه موقع در ترانسمیتر ها از دیافراگم سیل ۲ اینچ و چه موقع از دیافراگم سیل ۳ اینچ استفاده میکنیم؟ ایا اندازه فلنج به دما بستگی داره یا فشار یا هردو؟ و معیار…
مهارتجوشهرام کامرانی فر۴پاسخ۱۷۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انجام کابل کشی در یک پروژه ی ابزار دقیق با سیگنال های متفاوت
در پروژه ای سیگنالهای به شرح زیر را داریم.که هر کدام توسط کابل مجزا به j.b می رود و از آنجا به اتاق کنترل. کدام سیگنالها رو میوتنم با هم و توسط یک کابل multi…
مهارتجومحمد علی نعمتی۳پاسخ۶۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان برقراری اتصال میان ارت ابزار دقیق و ارت الکتریکال در یک نقطه
متاسفانه نتونستم در استاندارد بخشی رو که مشخص کرده میتوان ارت ابزاردقیق و ارت الکتریکال را در یک نقطه به همدیگر متصل نمود پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید. لطفا…
مهارتجومحمد علی نعمتی۱۴پاسخ۱٬۶۰۸بازدید۰رأی مثبت
تست آی سی آپ امپ
من اپ امپ رو تست میکنم وقتی به ای سی اپ امپ vccو گراند ولتاژ میدم خروجی که ال ای دی روشن میشه که فک نکنم باید روشن بشه چون نه به پایه رفرنس ولتاژ دادم نه چیزه…
مهارتجواصغر خراسانی۱پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
استفاده از cpu کمکی
سلام مهندس میشه از طریق ارتباط سریال یا هر ارتباط دیگه ایی بخشی از پردازش های کامپیوتر و لپ تاپ رو به میکروکنترلر انتقال داد و به عنوان cpu کمکی برای بالا رفتن…
مهارتجواشکان اسماعیل پور۳پاسخ۱۰۳بازدید۰رأی مثبت
پروژه بازی آدمک
سلام. دربرنامه نویسی بازی درled, قسمت ۱۵، ازتابع رندوم استفاده کردید، من برای اینکه بتوان ازجهات مختلف آجر (brick) حرکت کندهم از رندوم و ساخت تابعی مشابه…
مهارتجوآیت اله مددی جابری۳پاسخ۶۸بازدید۰رأی مثبت
پیدا کردن قطعه مشابه
سلام وقت بخیر مشابهات دیود یا سایر قطعات رو چطوری باید پیدا کنم سایت خاصی داره؟
مهارتجومحمدرضا ادیب نژاد۱پاسخ۵۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
مقاومت pull down
سلام مقاومت برای pull down چند اهم باشه بهتره
مهارتجوامین چنگیزیان۱پاسخ۱۱۸بازدید۰رأی مثبت
تغییر سلف سوخته روی برد
سلام خسته نباشید نصب سلف روی مدار مثل مقاومته؟ فرق نمیکنه پایه ها کدوم طرف باشن؟ یا مثل خازن یا دیود قوانین خودشو داره؟ اگه سلف پیدا نشه چی میتونم بجاش بزارم…
مهارتجومحمدرضا ادیب نژاد۳پاسخ۹۸۰بازدید۰رأی مثبت