پرش به محتوای اصلی
نماتک

درخواست به اشتراک گذاری فايل های ضمیمه ی دوره ی اتوماسيون صنعتی

تصویر داوود دوستیداوود دوستیپرسیده شده ۵ سال پیش۱۲۰ بازدید۶ پاسخ
سلام من دوره اتوماسيون صنعتي رو خريداري كردم ،دوره واقعا خوبيه ولي متاسفانه هيچ پشتيباني وجود نداره و متاسفانه فقط از تلگرام به واتس آپ پاس كاري ميشين براي چندمين بار لطفا بفرماييد از كجا ميتونم نرم افزار هاي مورد اشاره در درس مثلsimatic manager يا فايلهاي كمكي كه در ويدويو ها اشاره ميشه در جاي نامشخصي آقاي گوديني قرار ميدن رو دريافت كنم واقها جاي تاسف داره كه آموزشهاي به اين خوبي تو ايران وجود داره ولي براي ديتاهاي مرتبط يه پورتال تو ساينت نماتك در نظر نگرفتن و از تلگرام و واتس آپ برا اطلاع رساني اونهم بسار ناقص استفاده ميشه. در ضمن من ايران نيستم و دوره آن لاين از آمريكا و اسپانيا داشتم كه كيفيت تدريس شما به مراتب بهتر بوده ولي پشتيباني كه من فكر كنم بسار ساده هست به مراتب بالاتره داود دوستي تشكر

پاسخ‌ها (۶)

• تصویر داوود دوستیداوود دوستی· ۵ سال پیش
    ممنون از پاسخ شما بطور مثال نرم افزار simatic manager كه تو پارت ٢ ويديوي ٤-٩ ميخون نصب كنيم براي جلسات بعدي و اشاره ميكنن تو جايي قرار دادن و ميشه استفاده كرد و بعضي فايلها ي كمكي
  • تصویر حانیه برمایونحانیه برمایونتیم نماتک· ۵ سال پیش
    متشکرم جناب مهندس از اینکه اطلاع دادید حتما این نرم افزار رو با مدرس در میون میگذارم برای فایل های کمکی هم اگر بفرمایید مشخصا کدوم بخش هاست حتما براتون میپرسم موفق باشید
  • تصویر داوود دوستیداوود دوستی· ۵ سال پیش
    سلام خانم برمايون هنوز در مورد نرم افزار simatic manager جوابي ندادين فكر كنم فراموش كردين
  • تصویر حانیه برمایونحانیه برمایونتیم نماتک· ۵ سال پیش
    سلام وقت بخیر در پوشه software در بخش AUT - part 1 قرار گرفت.

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.