پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی الزامات و ماده ی مناسب برای شستشوی برد الکترونیکی

تصویر یوسف ویسانی نیایوسف ویسانی نیاپرسیده شده ۴ سال پیش۱٬۷۵۷ بازدید۲ پاسخ
سلام استاد برای شستشوی برد موقعی که کثیفه و یا بعد از زدن خمیر فلاکس وتعمیر ولحیم کاری از چه چیزی استفاده کنیم جهت شستشو ؟ تو بسته فرمودین تینر چه تینری ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰؟ یا خلوصهای دیگه بعد اسپری کنیم یا داخل همین تینر بندازیم ؟اگه بندازیم چند دقیقه داخل تینر بمونه ؟ بعد تینر به قطعات آسیب نمیرسونه ؟ وخودش خشک میشه چه قدر باید بمونه خشک بشه و بعد برق وصل کنیم ؟

پاسخ منتخب

تصویر مهراد معینمهراد معیناستاد· ۴ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام دوست عزیز، کلا تینر رو با یک دستمال مناسب و یا یک پد پنبه ای روی برد بکشید و برد رو داخل تینر نندازید اصلا. استفاده از یک مسواک نرم هم خیلی کمک میکنه. از تینر های ضعیف استفاده کنید و یا از اسپری های تمیز کننده برد استفاده کنید. (البته اونها نسبت به تینر قیمت بالاتری دارن و تاثیر تینر بهتر هست ولی استفاده و نگهداری تینر سخت تر هست) vaisaninia1368: بعد تینر به قطعات آسیب نمیرسونه ؟ میتونه آسیب بزنه. حتما یک دستمال و یا پد پنبه ای رو به تینر آغشته کنید و اون رو روی برد بکشید جوری که تینر جاری نشه. vaisaninia1368: وخودش خشک میشه چه قدر باید بمونه خشک بشه و بعد برق وصل کنیم ؟ اگر از تینر فوری استفاده کنید، سریع تر خشک میشه ولی تا کامل خشک نشده به برق نزنید دستگاه رو. میتونید جلوی پنکه یا فن بذارید که سریعتر خشک بشه.
  • تصویر همت کمالی دشتکیهمت کمالی دشتکی· ۳ سال پیش
    سلام استاد من از شستشوی آلتراسونیک استفاده میکنم گرون در میاد، اما جدیدا از گاز LPG کپسول استفاده میکنم خطرناکه اما در فضای باز حیاط پشت مغازه عصرها و اوایل صبح انجام میدم نتیجه فوق العاده هست تمام چربی ها و کثیفی ها رو میشوره میبره

پاسخ‌ها (۲)

• تصویر یوسف ویسانی نیایوسف ویسانی نیا· ۴ سال پیش
    ممنونم متشکر

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.