پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام استفاده از کد M99 در مد MDA ماشین Sinumerik

تصویر رضا طاهرپوررضا طاهرپورپرسیده شده ۱ سال پیش۹۹ بازدید۴ پاسخ
سلام در ویدیوها در باره کد M99 فرمودید در صورتیکه نیاز به انجام مداوم یک عملیات باشه در انتهای برنامه این کد اضافه میشه من در مد MDA ماشین sinumerik این کد ها رو نوشتم ولی خطا میده T1D1M6 T2D1 M6 S500 M3 M99 خطایی که میده این هست M99, M0 is incorrect ماشین من در ssswansoft Sinumerik 808DM هست

پاسخ منتخب

تصویر جلال حقیجلال حقیاستاد· ۱ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام کد M99 مخصوص فانوکه در سیستم کنترل SINUMERIK به روش زیر عمل کنید :

پاسخ‌ها (۴)

• تصویر جلال حقیجلال حقیاستاد· ۱ سال پیش
    N5 LBL1: متن برنامه شامل بخشهایی که قراره تکرار بشن GOTOB LBL1 M30
  • تصویر رضا طاهرپوررضا طاهرپور· ۱ سال پیش
    سلام استاد خسته نباشید در آموزشها نرم افزار sinutrain و از کجا باید پیدا کنیم؟ من دو جا پیدا کردم تو ایران برای فروش میگن قیمت ۳ میلیون چیکار کنیم؟
      سلام آقای طاهر پور https://xcelerator.siemens.com/global/en/industries/machinebuilding/machine-tools/cnc4you/sinutrain-uebersicht/v4-93.html به سایت بالا مراجعه کنید و در انتهای صفحه روی عنوان - [SinuTrain for SINUMERIK Operate V4.93] - کلیک کنید . - ممکن است لازم باشد که یک اکانت ایجاد کنید
  • تصویر رضا طاهرپوررضا طاهرپور· ۱ سال پیش
    ببخشید استاد جان چرا باید سرعت اسپیندل رو در عملیات تراش یا میلینگ محدود کنیم؟
      سلام سرعت اسپیندل در عملیات فرزکاری (MILLING) ثابته در حقیقت کد G97 فعاله و نیازی به محدود کردن نداره اما در ماشین های تراش اگر کد G96 رو فعال کنیم سرعت اسپیندل متغیر خواهد بود (برای ثابت نگه داشتن سرعت برش) و با حرکت ابزار به سمت مرکز سرعت اسپیندل زیاد میشه لذا باید محدودش کنیم:
      N = Vc * 1000 / (3.14 * D) چون D در مخرج کسره با رفتن ابزار به سمت مرکز D=0 سرعت اسپیندا به سمت بینهایت میره و لذا بای محدود بشه

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.