سلام
در ویدیوها در باره کد M99 فرمودید در صورتیکه نیاز به انجام مداوم یک عملیات باشه در انتهای برنامه این کد اضافه میشه
من در مد MDA ماشین sinumerik این کد ها رو نوشتم ولی خطا میده
T1D1M6
T2D1 M6
S500 M3
M99
خطایی که میده این هست
M99, M0 is incorrect
ماشین من در ssswansoft
Sinumerik 808DM
هست
حل شده
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام استفاده از کد M99 در مد MDA ماشین Sinumerik
پاسخ منتخب
سلام کد M99 مخصوص فانوکه
در سیستم کنترل SINUMERIK به روش زیر عمل کنید :
پاسخها (۴)
جلال حقیاستاد· ۱ سال پیشN5 LBL1: متن برنامه شامل بخشهایی که قراره تکرار بشن GOTOB LBL1 M30رضا طاهرپور· ۱ سال پیش
سلام استاد خسته نباشید در آموزشها نرم افزار sinutrain و از کجا باید پیدا کنیم؟ من دو جا پیدا کردم تو ایران برای فروش میگن قیمت ۳ میلیون چیکار کنیم؟
جلال حقیاستاد· ۱ سال پیشسلام آقای طاهر پور https://xcelerator.siemens.com/global/en/industries/machinebuilding/machine-tools/cnc4you/sinutrain-uebersicht/v4-93.html به سایت بالا مراجعه کنید و در انتهای صفحه روی عنوان - [SinuTrain for SINUMERIK Operate V4.93] - کلیک کنید . - ممکن است لازم باشد که یک اکانت ایجاد کنید
رضا طاهرپور· ۱ سال پیش
ببخشید استاد جان چرا باید سرعت اسپیندل رو در عملیات تراش یا میلینگ محدود کنیم؟
جلال حقیاستاد· ۱ سال پیشسلام سرعت اسپیندل در عملیات فرزکاری (MILLING) ثابته در حقیقت کد G97 فعاله و نیازی به محدود کردن نداره اما در ماشین های تراش اگر کد G96 رو فعال کنیم سرعت اسپیندل متغیر خواهد بود (برای ثابت نگه داشتن سرعت برش) و با حرکت ابزار به سمت مرکز سرعت اسپیندل زیاد میشه لذا باید محدودش کنیم:
جلال حقیاستاد· ۱ سال پیشN = Vc * 1000 / (3.14 * D) چون D در مخرج کسره با رفتن ابزار به سمت مرکز D=0 سرعت اسپیندا به سمت بینهایت میره و لذا بای محدود بشه
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.