پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی علت عدم امکان Rewrite و Rename کردن دیتا بلاکها در نرم افزار Tia Portal

تصویر شهرزاد محقق زادهشهرزاد محقق زادهپرسیده شده ۲ سال پیش۶۶ بازدید۲ پاسخ
سلام و عرض ادب استاد من میخواستم برنامه ای ‌رو تغییر بدم ولی دیتا بلاکها rewrite وrename نمیشه ودر properties هم گزینه protectionفعال نیست ار کجا باید این دو گزینه رو غیر فعال کنم که بشه تغییرات ایجاد کرد

پاسخ منتخب

تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام وقت بخیر احتمالا دیتا بلاک مورد نظر شما از نوع instance هست که وابسته به FB میباشد لطفا بررسی بفرمایید موفق باشی
  • تصویر شهرزاد محقق زادهشهرزاد محقق زاده· ۲ سال پیش
    بله اون دیتا بلاکها در FBو FC های مختلف استفاده شده از کجا باید تغییرات رو در این دیتا بلاکها انجام داد که در FBهم تغییر کنه
  • تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ سال پیش
    این تعریف که شما میکنید که دیتا بلاک در جاهای مختلف ازش استفاده شده یعنی shared دیتا بلاک هست در این صورت دیتا بلاک قابل تغییر خواهد بود، برای اینکار باید دیتا بلاک رو باز کنید در منوی view باید در حالت declaration View باشه ،در حالت Data View امکان تغییرات ندارید موفق باشی

پاسخ‌ها (۲)

• تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ سال پیش
    سلام وقت بخیر 1-اینکه گفتم declaration View مربوط به سیماتک منیجر میشد و به tia مربوط نیستگ 2-db شما از نوع instance هست و مربوط به FB Feedpump , این قابل تغییر نیست فقط با تغییر پارامترای fb تغییر میکنه 3-بلوک هایی که قفل دارن در دسترس نیستن و شما کاری نمیتونید انجام بدید موفق باشی

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.