پرش به محتوای اصلی
حل شده

درخواست به اشتراک گذاری فایل های PDF و آموزش های الحاقی مربوط به کد ASME B31.3

تصویر محمود عبدالهیمحمود عبدالهیپرسیده شده ۵ سال پیش۱۶۲ بازدید۹ پاسخ
فایلهای pdf و ادامه مباحث را چطور تهیه کنیم پس از مبحث preheating دیگه مطلبی نیست و فصلهای 6، 7و 8 کد ASME توضیح داده نشده !!!

پاسخ منتخب

تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۵ سال پیش
پاسخ منتخب
@Mahmood#3820 سلام اقای مهندس در ماه آینده در برنامه ریزی هست که بخش بازرسی رو هم‌ به بسته اضافه بشه کطییعتا در اختیار شما و دوستانی هم‌ک بسته رو خریدن به عنوان add on قرار خواهد گرفت. در ابتدا با توجه به اولویت اجرا و طراحی مباحث بیان شد، در خصوص سایر بخش ها به زودی به بسته اضافه خواهد شد.

پاسخ‌ها (۹)

• تصویر سیدسعید سیدسعید سجادیسیدسعید سیدسعید سجادی· ۵ سال پیش
    منظورتون اینه که قسمت آخر مجموعه که کد ASME B31.3 توضیح داده شده ناقص هست؟ از اون فصل(فصل 17) شما چند جلسه دارید؟
  • تصویر محمود عبدالهیمحمود عبدالهی· ۵ سال پیش
    @447#3797 سلام مجموعه ای که من دارم شامل ۹ تا پوشه است و در مجموع ۲۷ تا فایل به ترتیب همه را نگاه کردم تا رسیدم به فصل ۵ از کد asme که در پوشه ۹ ام قرار داره آخرین فایل را نگاه کردم که مربوط به پیش گرم کردن بود ، به این ترتیب از فصل ۵ تا فصل ۸ کد asme نگفته باقی موند !!!
    @Mahmood#3798 ظاهرا نام گذاری بسته من کلا فرق می کنه(من پک کامل رو تهیه کردم).فصل ASME B31.3 برای من فصل آخر مجموعه هست که میشه فصل 17 و این فصل دارای 7 پوشه و 10 فایل(جلسه) می باشد. از لحاظ فصل بندی هم استاد کلا به خاطر استفاده خاص فصل های 7 ، 8 ، 9 و 10 ، مطالعه این 4 فصل رو به عهده دانشجو گذاشتن و بعد از پایان فصل 6 که در مورد تست و بازرسی هست وارد Appendix ها میشه و پایان!
  • تصویر حانیه برمایونحانیه برمایونتیم نماتک· ۵ سال پیش
    سلام وقت بخیر جناب سجادی ممنون از اینکه زمان گذاشتید و پاسخ جناب عبداللهی رو دادید. ایشون بسته تخصصی کد طراحی پایپینگ ASME B31.3 رو تهیه فرمودن که با آموزش جامع پایپینگ متفاوت هست.
    @Mahmood#3785 این سرفصل ها مطابق فرمایشات آقای دکتر مانی زاده در بخش طراحی و اجرای پایپینگ نیستند و همونطور که از اسم این بسته پیداست بخش های اصلی و مهم کد طراحی پایپینگ سرفصل های تشکیل دهنده آموزش هست.
    @hanieh_barmayoon#3802 خواهش می کنم. بله ، ببخشید که اشتباه راهنمایی کردم
  • تصویر محمود عبدالهیمحمود عبدالهی· ۵ سال پیش
    @hanieh_barmayoon#3803 سلام ممنونم بابت پاسخ شما مطابق سر فصلهای بسته ، مبحث بازرسی ، آزمون و تست در فایلهایی که برای بنده ارسال شده وجود ندارد ،
    @Mahmood#3820 این مورد رو حتما با تیم پشتیبانی فروش در میون بگذارید لطفا دوستان پیگیری خواهند کرد. 09017039329

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.