پرش به محتوای اصلی
حل شده

درخواست کمک و همکاری برای تهیه ی جزوه برای بسته جامع پایپینگ

تصویر محمد امین زارع پورمحمد امین زارع پورپرسیده شده ۲ سال پیش۱٬۲۹۴ بازدید۸ پاسخ
سلام و عرض ادب خدمت دکتر مانی زاده و همه ی دوستانی که بسته جامع پایپینگ رو تهیه کردند. در ابتدا وظیفه خودم میدونم که تشکر کنم از استاد عزیز بابت آموزش بی نظیری که تدارک دیدند و صمیمانه براشون آرزوی موفقیت ها و دستاورد های بیشتر دارم و مطمئنم تمامی دوستانی که بسته جامع پایپینگ رو تهیه کردند در رابطه با کیفیت بالای این دوره هم نظر هستند. اما هدف اصلی این پیام درخواست کمک و همکاری از تمامی دوستانی هست که این دوره رو تهیه کردند و در حال فراگیری اون هستند. مدت زمان دوره ۱۲۰ ساعت هست و دوره به گونه ای طراحی شده که صرفا چکیده و مطالب کاربردی گفته بشه و از این جهت تمام مدت زمان دوره و همه ی چیزهایی که گفته میشه حکم درسنامه رو دارند و نیاز به یادداشت برداری و جزوه نویسی کل دوره چیزی انکار ناپذیره. از جهتی چنین کاری به شدت وقت گیره و جزوه نویسی هر جلسه ساعت ها زمان می بره و اینکه هر یک از ما بخوایم این کار رو به تنهایی انجام بدیم صرفا اتلاف میزان بسیار زیادی زمان و همینطور کاهش سرعت یادگیری و رشد ماست. از این جهت از دوستانی که مایل هستند دعوت میکنم که با همدیگه همکاری کنیم و هر کدام از ما قسمت های خاصی از دوره رو به جزوه تبدیل کنیم و با این کار ضمن همفکری و کمک به همدیگه در فهم و یادگیری بهتر مطالب، سرعت و روند رشدمون رو افزایش بدیم و با شتاب بیشتری در این مسیر حرکت کنیم. شخصا طی این مدتی که دوره رو طراحی کردم جلساتی رو به صورت فایل ورد و با وسواس زیاد نسبت به کامل بودن، به جزوه تبدیل کردم و خوشحال میشم با ارسال اون ها برای کسانی که تمایل دارند کمکی هر چقدر کوچک در مسیر رشد دوستان انجام داده باشم. برای ارتباط با بنده می تونید به شماره زیر پیام بدید ۰۹۱۷۴۴۸۶۱۷۶ **امیدوارم دوستان کمک کنند تا با همت همدیگه مسیر رشدمون رو هموارتر و شتاب یادگیری رو بیشتر کنیم. ** موفق و پیروز باشید.

پاسخ منتخب

تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۲ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام و وقت بخیر بسیار خوشحالم که مقبول افتاده و امیدوارم در همه مراحل موفق و موید باشید من با شما ارتباط خواهم گرفت و در خصوص موردی که مطرح شد صحبتی خواهیم کرد.
  • تصویر محمد امین زارع پورمحمد امین زارع پور· ۲ سال پیش
    سلام آقای دکتر، روزتون بخیر. عرض ادب و احترام دارم خدمتتون و بابت لطفی که به بنده داشتید و همینطور پاسخ گویی سریعتون از شما ممنونم. خوشحال میشم در رابطه با این موضوع با شما صحبت کنم و اگر نکته ای در این خصوص داشته باشید ازتون یاد بگیرم.
  • تصویر محمد رشید سربسمحمد رشید سربس· ۲ سال پیش
    با عرض سلام و ادب خدمت جناب آقای دکتر یک سوال من پرسیدم امکام هست جواب بدین
  • تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۲ سال پیش
    سلام کدام قسمت سوال پرسیدین؟ من سوال شما رو نمیبینم
  • تصویر کاربر انجمنکاربر انجمن· ۱ سال پیش
    سلام آقای مانی زاده شما TC Handbook را معرفی کرده که سایز رو طبق استانداردهای ابعادی Asme معرفی کرده، کتابی دیگه هستش که برحسب استاندارد Din باشه؟ ممنون
  • تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۱۱ ماه پیش
    سلام خیر متاسفانه بنده نمیشناسم
  • تصویر رضا کاردوسترضا کاردوست· ۴ ماه پیش
    مراجعه كنيد به BS EN 13480 (پارت 1 تا 8) كه معادل ASME B31.3 هست و همه موارد از طراحي و اجرا و متريال و بازرسي و تست رو داره در جزوات يكي از اساتيد ديگه هم نكات خوبي هست خواستيد پيام بديد بفرستم

پاسخ‌ها (۸)

  • تصویر محسن جلالیمحسن جلالی· ۲ سال پیش
    سلام من قسمت اول مجموعه رو جزوه نویسی کردم البته دست نویس هست، میشه اسکنش کرد
  • تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۲ سال پیش
    سلام عزیز خواهش میکنم، از نظر من بلامانع هست تا بتونیم میان خودمون دانش رو تکثیر کنیم موفق و موید باشید
  • تصویر محمد امین زارع پورمحمد امین زارع پور· ۲ سال پیش
    سلام دوست عزیز، روزتون بخیر. امیدوارم حالتون خوب باشه. کار بسیار پر زحمت و با ارزشی انجام دادید. لطف می کنید اگر جزوه تون رو در همینجا آپلود کنید تا همه ی دوستان بتونن ازش استفاده کنن.
  • تصویر محمد امین زارع پورمحمد امین زارع پور· ۲ سال پیش
    سلام، وقت شما هم بخیر. نه متاسفانه، اما در حال نوشتن جزوه هستم و به محض آماده شدنش در همین قسمت آپلودش خواهم کرد.
  • تصویر کاربر انجمنکاربر انجمن· ۱ سال پیش
    سلام دوست عزیز امیدوارم خوب باشید ممنون میشم جزوه هاتونو انجا اپلود کنید با بقیه دوستانم بتونن استفاده کنن
    • تصویر آدوین آدوین بابکرنژادآدوین آدوین بابکرنژاد· ۱ سال پیش
      به محض اینکه آموزش تمام شود، جزوه را بصورت کامل آپلود خواهم کرد. تقریبا 10 درصد آموزش باقی مانده است.
    • تصویر کاربر انجمنکاربر انجمن· ۱ سال پیش
      سلام اقای کاظمی شما دانشجو دانشگاه شیراز هستید ؟
    • تصویر سید علی سید علی فاضلیسید علی سید علی فاضلی· ۹ ماه پیش
      درود مهندس امکانش هست جزوه ای که نوشتین رو اشتراک بذارید؟
  • تصویر رضا محمدیان بهنامیرضا محمدیان بهنامی· ۲ ماه پیش
    باسلام تشکر اول از دکتر که واقعا بی نظیر هستند و اینکه من تا قسمت ساپورت گذاری جزوه کامل نوشتم
    • تصویر سیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینیسیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینی· ۱ ماه پیش
      دوستان امکانش هست مدارک asme رو واسم ارسال کنید ؟ به اینترنت بین الملل دسترسی ندارم
  • تصویر سیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینیسیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینی· ۱ ماه پیش
    سلام وقت بخیر تو یکی از جلسات درمورد محاسبات ضخامت استاد صحبت کردند… مقدار y=0.4 در نظر گرفته شده طبق جدول 304.1.1 ASTM A106 تو دسته ferritic قرار میگیره یا ductile? آخه تو ductile نمیتونه باشه که بگیم ضریب 0.4هست درسته؟ تو دسته ferritic برای دمای زیر ۴۸۲درجه ضریب 0.4هست فک کنم اینطور درنظر گرفتند…؟
    • تصویر سیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینیسیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینی· ۱ ماه پیش
      جلسه چهارم درمورد بحث thickness
    • تصویر عصمت ساکتعصمت ساکت· ۱ ماه پیش
      سلام وقت شما هم بخیر برداشت بنده هم اینه که دقیقاً همین مسئله ای که فرمودین، درسته. در واقع درسته که ASTM A106 یک Carbon Steel مناسب برای دماهای بالاست، اما در طراحی ما دمای طرح برابر باF 100° در نظر گرفته شده. بنابراین طبق جدول 304.1.1 در ASME B31.3، چون ماده‌مون جزو Ferritic materials محسوب می‌شود و دمای طراحی کمتر از 900 F است، ضریب y = 0.4 در این شرایط کد درست است. اگر آقای دکتر مانی زاده تایید یا رد کنند جوابمونو که خیلی خوب میشه.

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.