پرش به محتوای اصلی
نماتک
Namatek logo

راهنمایی جهت تعیین میزان نشتی مجاز در Seat Test مطابق با Table 5 استاندارد API 598

تصویر علی چگینیمهارت‌جوعلی چگینیپرسیده شده ۳ سال پیش۱۲۳ بازدید۱ پاسخ
سلام

عرض ادب و وقت بخیر

1.در مورد seat test فرمودین که بنا به نوع سیال drop/min یا bubble/min بایستی محاسبه بشه و برای میزان نشتی مجاز ارجاع دادین به table 5 API 598 حالا موضوعی که هستش اینه که عنوان این جدول max allowable leakage rate for closure test هستش این به این معناست که این جدول تنها برای تست Bonnet یا high/low closure test قابل استفاده است چرا که در عنوان closure test ذکر شده؟ در صورتی که محاسبه drop/min یا bubble/min برای seat test ذکر کردید نه low/high closure test , جدول table 5 این مقادیر رو برای low/high closure ارائه داده!

2.واسهlow/high closure testهم مثل seat test انجام می گیره؟

- شیر هایی که در حوزه piping معرفی کردید از لحاظ ساختار داخلی متفاوت هستند ولی تقریبا از لحاظ ظاهری شبیه به هم هستند و با توجه به اینکه در مدل ها مختلف ساخته میشن تقریبا تشخیص شیر از روی ظاهر اونها سخت به نظر میرسه ، راهکاری برای تشخیص نوع شیر ها از روی ظاهرشون دارید؟یا اینکه روی شیرها نوشته ی حک شده آیی هستش که مدل و type اون رو مشخص کنه؟

پاسخ‌ها (۱)

  • تصویر علی مانی زادهاستادعلی مانی زاده· ۶ روز پیش
    سلام و عرض ادب. در مورد سؤال اول، ابهام از اصطلاحات API 598 ایجاد شده است. در API 598 اصطلاح رسمی Closure Test عملاً همان تستی است که ما در کارگاه معمولاً به آن Seat Test یا Seat Leakage Test می‌گوییم؛ یعنی Closure Member شیر مثل Gate، Disc، Ball یا Plug بسته می‌شود، به یک سمت آن فشار اعمال می‌شود و نشتی عبوری از Seat اندازه‌گیری می‌شود. بنابراین عنوان Table 5 با عبارت Maximum Allowable Leakage Rate for Closure Tests دقیقاً مربوط به نشتی Seat است و تناقضی وجود ندارد. API نیز Low-Pressure Closure Test و High-Pressure Closure Test را در کنار Shell Test و Backseat Test به‌عنوان آزمون‌های مستقل شیر معرفی می‌کند. پس وقتی در کلاس از Drop/min یا Bubble/min برای Seat Test صحبت کردیم، منظور در اصطلاح دقیق API همان Leakage Measurement در Closure Test بوده است. نکته مهم دیگر این است که Closure Test ارتباطی با تست Bonnet ندارد. Body و Bonnet جزء Pressure Boundary هستند و سلامت Pressure Boundary در Shell Test بررسی می‌شود؛ Backseat نیز اگر Valve دارای Backseat باشد، آزمون جداگانه خودش را دارد. راهنمای رسمی API هم Pressure Testing شیرها را به Shell، Seat Leakage، Backseat و Packing تفکیک کرده است.

    در مورد سؤال دوم، بله؛ در واقع چیزی که شما Seat Test می‌نامید همان Low-Pressure یا High-Pressure Closure Test است، بسته به اینکه کدام تست طبق Product Standard و API 598 برای آن نوع Valve الزامی باشد. در Low-Pressure Closure Test معمولاً از گاز مثل Air یا Inert Gas استفاده می‌شود و نشتی را می‌توان به‌صورت Bubble Rate مشاهده و اندازه‌گیری کرد. در High-Pressure Closure Test معمولاً از مایع استفاده می‌شود و Leakage بر اساس روش و Acceptance Criteria استاندارد ارزیابی می‌شود. بنابراین این‌طور در ذهن نگه دارید: Shell Test = تست Pressure Boundary شیر، Backseat Test = تست Backseat، Closure Test = تست Seat Tightness. عبارت Seat Test بیشتر اصطلاح رایج مهندسی است، ولی API 598 در ساختار اصلی خود از Low-Pressure Closure و High-Pressure Closure استفاده می‌کند. نسخه فعلی فهرست‌شده API 598 نیز ویرایش یازدهم، فوریه 2023 است.

    در مورد تشخیص Valveها از روی ظاهر هم باید بگویم ظاهر می‌تواند به ما سرنخ بدهد ولی مبنای قطعی شناسایی Valve نیست، چون یک Gate Valve، Globe Valve یا حتی بعضی Check Valveها با Designهای مختلف Body ساخته می‌شوند و خصوصاً وقتی Gearbox، Actuator، Insulation یا Accessories نصب شده باشند تشخیص صرفاً از روی شکل خارجی می‌تواند اشتباه باشد. به‌صورت تجربی Gate Valve معمولاً Body نسبتاً مستقیم و Bonnet/Stem بلندتری دارد، Globe Valve معمولاً Body حجیم‌تر و مسیر داخلی تغییرجهت‌دار دارد و در بسیاری از موارد Directional است، Check Valve معمولاً Handwheel و Stem عملگر ندارد، Butterfly Valve معمولاً Body کوتاه Wafer/Lug و عملگر Quarter-Turn دارد و Ball Valve و Plug Valve نیز معمولاً Quarter-Turn هستند؛ ولی این‌ها فقط نشانه‌های ظاهری هستند و نباید برای Identification نهایی به آنها تکیه کرد.

    روش صحیح، بررسی Body Marking و Nameplate/Identification Plate است. استاندارد عمومی مهم در این زمینه MSS SP-25, Standard Marking System for Valves, Fittings, Flanges and Unions است که دقیقاً برای سیستم Marking این تجهیزات تدوین شده است. طبق راهنمای رسمی API، روی Body یا Identification Plate شیر می‌توان اطلاعاتی مانند Manufacturer، Pressure Rating/Class، Material Identification، Heat Number، Trim Identification، Size، استانداردهای مربوطه و در Valveهای یک‌طرفه Flow Direction را مشاهده کرد. برای بعضی Product Standards اطلاعات حتی مفصل‌تر است؛ مثلاً API 6D روی Body و Nameplate اطلاعاتی مانند Manufacturer، Serial Number، Pressure Class، Material، Size، Bore، Standard و Trim را الزام می‌کند.

    اما یک نکته مهم این است که الزام عمومی وجود ندارد که حتماً روی هر Valve بزرگ نوشته شده باشد “GATE VALVE” یا “GLOBE VALVE”؛ بستگی به Product Standard، Manufacturer و Nameplate دارد. بنابراین اگر Valve ناشناخته‌ای در سایت دیدید، ترتیب حرفه‌ای شناسایی این است که ابتدا Nameplate و Body Marking را بخوانید، Manufacturer و Standard را مشخص کنید، سپس Tag Number را با P&ID و Valve List یا PMS تطبیق دهید و در نهایت اگر هنوز ابهام داشتید Vendor Datasheet یا GA Drawing را ببینید. تشخیص از روی ظاهر باید آخرین ابزار کمکی شما باشد، نه اولین مرجع تصمیم‌گیری.

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.