سلام میخواستم چند کلمه ای با همکاران عزیز صحبت کنم بنده علاقه زیادی به شغل تعمیرات دارم ولی بعضی مواقع اتفاق هایی می افته که تورو میخواد متوقف کنه و از کار دل زده بشی مثلا همین چند روز پیش یک دستگاه اتو آوردن من قبل اینکه دست بزنم نگاهم به شکستگی قاب روی اون افتاد و چون میدونستم که از قبل این شکستگی وجود داره و کار من نیست به مشتری هم چیزی نگفتم بماند کار هایی که برای درست کردنش کردم چون خودتون میدونید قطعات ریز و شکننده هستند و من کلی وقت صرف چسبوندن شکستکی های اون کردم شکستکی های داخلیش منظورم هست و مخزن آب هم وقتی دیدم چند ترک دارد که ممکن است نشتی بدهد با چسب آب بندی کردم و خلاصه وقتی تمام شد بعد چند روز به مشتری تحویل دادم اول گفت که چرا شکسته و من گفتم که از قبل بوده و اولش اونجا منکر شد و گفت نه شکسته نبود خیلی جالب بود برام و وقتی که بهش گفتم از قبل بوده و تحویل دادم و واقعا در حد وقتی که گزاشتم دستمزد نگرفتم باز هم مشتری توقع داشت
مورد خیلی جالب اینکه فرداش دوباره اون اتو رو برام آوردن و گفتن که این اتوی ما نیس و اتوی ما رنگ قابش آبی تر بود و واقعا حرفی ندارم برای گفتن
اینا فقط یک مقدار صحبت بود خواستم با شما به اشتراک بگذارم وگرنه بنده تو این مدت یاد گرفتم که کم نیارم از این مسائل در کار وجود داره و باید خودت رو نبازی
یه پیشنهاد برادرانه اولا تو کار اصلا نرخ کارتون رو پایین نگین
دوما بابت کم ترین کار هایی که میکنین ارزش قائل باشید و حساب کنید
سوما کم نیارید
مورد خیلی جالب اینکه فرداش دوباره اون اتو رو برام آوردن و گفتن که این اتوی ما نیس و اتوی ما رنگ قابش آبی تر بود و واقعا حرفی ندارم برای گفتن
اینا فقط یک مقدار صحبت بود خواستم با شما به اشتراک بگذارم وگرنه بنده تو این مدت یاد گرفتم که کم نیارم از این مسائل در کار وجود داره و باید خودت رو نبازی
یه پیشنهاد برادرانه اولا تو کار اصلا نرخ کارتون رو پایین نگین
دوما بابت کم ترین کار هایی که میکنین ارزش قائل باشید و حساب کنید
سوما کم نیارید