پرش به محتوای اصلی
در حال باز کردن نماتک…
نماتک
۰۳ساعت
۴۷دقیقه
۱۱ثانیه
Namatek logo
حل شده

فصل دما دوره ابزار دقیق

تصویر محمد رضا بهمهمهارت‌جومحمد رضا بهمهپرسیده شده ۱۰ ماه پیش۷۳ بازدید۲ پاسخ
پس از مشاهده فصل دما چند سوال واسم پیش اومد:

1- نصب ترموول به صورت پیچی یا فلنج بر حسب چه پارامترهایی و استانداردهایی هست و اینکه گفته شده نصب در صورت فشار ماکزیمم 60 منظور فشار عبوری سیال هست که 6 پاسکال باشه یا فشار قابل تحمل بدنه که 60psi؟

2-آیا در مدل گیح دمای مخزن گازی یا مایع،اون مایع یا گاز درون gas actuated type وارد بردن تیوب گیح میشه و باید از اول سرهم این پکیج را خریداری کرد؟اگر نه پس چگونه گاز درون buble سبب تغییر عقربه گیج میش؟

3- در صنعت بین ترموکوپلو و RTD و روش مقاومتی بر چه اساس و استانداردهایی ترانسمیتر دما را انتهاب میکنند؟

پاسخ منتخب

تصویر فرزاد لطفیاستادفرزاد لطفی· ۹ ماه پیش
پاسخ منتخب
1- استاندارد مرجع IPS-E-IN-120- & API-551 است نوع اتصال بر می گرده به الزامات داخل پروژه طبق استانداردهای اشاره شده هم نوع رزوه و هم فلنج قابل قبول است بله فشار سیال مدنظر است. توجه داشته باشد در پروژه های نفت و گاز رفرنس طراحی ها ترموول ها را به صورت فلنج در نظر می گیرد.

2- بله تجهیز gas actuated type کلا در قالب یک Pack خریداری می شود و تکه تکه نیست.

3- این موارد داخل بسته کاملا توضیح داده شده است مجددا مشاهده فرمایید
  • تصویر علیرضا صیدیمهارت‌جوعلیرضا صیدی· ۹ ماه پیش
    با سلام

    مهندس جسارتا در مورد سایزینگ ارفیس زمانی که واحد فرایند فشار نرمال به ما عدد ثابت نداده . یعنی گفته از منفی ۱۰ تا مثبت ۱۹ .درهنگام وارد کردن عدد فشار نرمال در نرم افزار چه عددی باید وارد شود ؟ ممنون

پاسخ‌ها (۲)

  • تصویر فرزاد لطفیاستادفرزاد لطفی· ۷ ماه پیش
    در این صورت تفاوتی ندارد البته احتمالا دما منظورتان بوده است. می توانید 19 را قرار دهید

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.