پرش به محتوای اصلی
نماتک

مشکل بارگذاری فایل جدید اکسل در نسخه جدید 2026May

تصویر علی نوری بوشهریمهارت‌جوعلی نوری بوشهریپرسیده شده ۲ ساعت پیش۶ بازدید۲ پاسخ
سلام روز بخیر من یک فایل با استفاده از 2025may ایجاد کردم. بدلیل بروزرسانی الان 2026MAY را نصب کردم. بعد از وارد کردن اولین فایل اکسل سیستم به من خطای زیر را داد there are pending changes in your queries that haven't been applied هر بار با زدن apply changes یک پنجره جدید با عنوان Load می‌اید که در آن پیغام An error occurred while loading to the model می‌اید که با زدن Close این سیکل معیوب ادامه دارد. من فقط در فایل قدیمی یک فایل اکسل ایجاد کردم و در حالت transform data هم هیچ ایرادی روی کوئری‌ها ندارم. هرچند ممن فایل جداول اکسل را وارد برنامه power BI می‌کنم و در همان اکسل معمولاً امور مربوط به queriy ها را انجام می‌دهم. الان نمیدانم ایراد از کجاست. حتی این جدول جدید را به Dim_Date‌هم وصل نکردم.

پاسخ‌ها (۲)

• تصویر فرشاد کریمی نیااستادفرشاد کریمی نیا· ۱ ساعت پیش
    سلام، روز بخیر. این مشکل در Community ماکروسافت پاور بی آی هم مطرح شده. قبل از شروع به حل، اول یک تست ساده انجام بدید تا مشخص بشه مشکل دقیقاً از کجاست. همون فایل Excel رو توی یک PBIX کاملاً جدید و خالی Import کنید و Close & Apply بزنید. اگه در فایل جدید بدون خطا Load شد، احتمالاً مشکل از فایل قدیمی و Model/Metadata اون هست، نه از Query یا خود اکسل. ولی اگه در فایل جدید هم همون خطا ایجاد شد، باید خود Excel و ساختار و Data Typeهای اون رو بررسی کنید. برای حل مشکل فایل قدیمی، این کارها رو به ترتیب انجام بدید: اول روی پیام زردرنگ، به‌جای Apply گزینه Discard Changes رو بزنید. بعد Transform Data رو باز کنید و همه Queryها رو یکی ‌یکی Refresh Preview کنید. از منوی Home روی فلش کوچیک کنار Close & Apply کلیک کنید و دوباره Discard Changes رو انتخاب کنید. فایل رو Save کنید، کامل ببندید و دوباره باز کنید و ببینید مشکل حل شده یا نه. اگر حل نشد، در تنظیمات: File → Options → Current File → Data Load دو گزینه Auto date/time و Auto-detect relationships رو خاموش کنید. دوباره فایل رو Save کنید، ببندید و باز کنید. اگه باز هم درست نشد Cache رو پاک کنید. اول Power BI رو کامل ببندید و محتوای این دو پوشه رو پاک کنید: %LocalAppData%\Microsoft\Power BI Desktop\AnalysisServicesWorkspaces %LocalAppData%\Microsoft\Power BI Desktop\Traces بعد فایل رو دوباره باز کنید و بررسی کنید مشکل حل شده یا نه. در نهایت، اگه هیچ‌کدوم جواب نداد، یک فایل جدید بسازید. در فایل قدیمی، کد M همون Query مربوط به Excel رو از Advanced Editor کپی کنید و در فایل جدید داخل یک Blank Query قرار بدید. اگه اونجا بدون مشکل Load شد، احتمال مشکل در Model/Metadata فایل قدیمی بسیار زیاد هست و باید جداول رو یکی‌یکی به فایل جدید منتقل کنید تا محل ایجاد مشکل مشخص بشه. نتیجه رو اطلاع بدید. موفق باشید.
  • تصویر علی نوری بوشهریمهارت‌جوعلی نوری بوشهری· ۲۲ دقیقه پیش
    ......اول روی پیام زردرنگ، به‌جای Apply گزینه Discard Changes رو بزنید....... از این مرحله جلوتر نمی‌رود و عملاً، Discard changes عمل نمی‌کند وهمچنان نوار زیر رنگ مشاهده می‌شود.
    • پیوست تصویری

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.