با سلام ،
مهندس ، برای من شرایطی پیش اومده برای کارآموزی در یک شرکت خوب ،
من خیلی گنگ هستم و میترسم که حتی برای کارآموزی آماده نباشم…
مثلا من گاهی اوقات کد ها و یه سری مباحث رو فراموش میکنم و مجبور میشم برگردم دوباره جلسات رو ببینم یا در اینترنت جست و جو کنم ،مثلا استپر متوتور bipolar یا …
مثلا به نظر خودم ،سرعت کد زنی خوبی ندارم و زبانم خیلی خوب نیست و از گوگل ترجمه استفاده میکنم.
با سنسور های زیادی آشنا نیستم و سنسور های همین دوره فقط آشنایی دارم .
با توجه به این که این فرصت یهویی برام پیش اومده و من هنوز کامل جلسات رو ندیدم ، (اول فصل اینترنت اشیا) هستم ،
نتونستم تمرین های زیادی انجام بدم (اضافه بر دوره) ،
از این طرف فرصت خوبی دارم برای اینکه جای خوبی برای کارآموزی برم و اگه الان نرم ممکنه بعدا از دستش بدم .
از این ور فکر میکنم شاید آمادگیشو نداشته باشم (با توجه به این که من با محیط کار اصلا آشنا نیستم)،
نمیدونم چه کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مهندس ، برای من شرایطی پیش اومده برای کارآموزی در یک شرکت خوب ،
من خیلی گنگ هستم و میترسم که حتی برای کارآموزی آماده نباشم…
مثلا من گاهی اوقات کد ها و یه سری مباحث رو فراموش میکنم و مجبور میشم برگردم دوباره جلسات رو ببینم یا در اینترنت جست و جو کنم ،مثلا استپر متوتور bipolar یا …
مثلا به نظر خودم ،سرعت کد زنی خوبی ندارم و زبانم خیلی خوب نیست و از گوگل ترجمه استفاده میکنم.
با سنسور های زیادی آشنا نیستم و سنسور های همین دوره فقط آشنایی دارم .
با توجه به این که این فرصت یهویی برام پیش اومده و من هنوز کامل جلسات رو ندیدم ، (اول فصل اینترنت اشیا) هستم ،
نتونستم تمرین های زیادی انجام بدم (اضافه بر دوره) ،
از این طرف فرصت خوبی دارم برای اینکه جای خوبی برای کارآموزی برم و اگه الان نرم ممکنه بعدا از دستش بدم .
از این ور فکر میکنم شاید آمادگیشو نداشته باشم (با توجه به این که من با محیط کار اصلا آشنا نیستم)،
نمیدونم چه کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.