پرش به محتوای اصلی
حل شده

Piping and PDMS

تصویر علیرضا شجاعیعلیرضا شجاعیپرسیده شده ۱۰ ماه پیش۴۴ بازدید۲ پاسخ
با سلام و درود خدمت مهندس مانی زاده مهندس بنده دوره شما را از نماتک خریداری کرده ام در چند مورد برای بنده سوال پیش آمده ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید: ۱)در مورد انشعاب گیری با olet وقتی component رو ایجاد کردیم چطور باید ادامه انشعاب رو با olet شد شروع کنیم؟ ۲)بنده دارم تمرین میکنم و ایزو های شرکت رو مدل میکنم چطور در spec A1A باید TEE 6×4 رو مدل کنیم و انشعاب گیری انجام بدیم؟ ۳)بنده دقیقا نحوه اتصال با زانوی ۴۵ رو متوجه نشدم مثل قسمت design که توضیح دادید انجام دادم ولی وقتی flange رو Thro tail میکنم اختلاف دارن و روی هم نمیوفته. با سپاس فراوان

پاسخ منتخب

تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۹ ماه پیش
پاسخ منتخب
سلام و وقت بخیر پاسخ سوالاتتون رو در دو بخش مجزا عرض کردم. پاسخ سوال 1و 2: نحوه ی طراحی اتصال Pipe To Pipe و Olet در نرم افزار PDMS پایپینگ با سلام و احترام باید BRANCH جدید تعریف کنید و بسته به اینکه O-LET را در بخش کاتالوگ جز TEE تعریف کردین و یا HEADING جدید هست، از قسمت CONNECTION برای BRANCH جدید HEAD و TAIL را تعریف کنید. اگر OLET در کاتالوگ زیر مجموعه TEE تعریف کرده باشید، کافی هست بعد از تعریف BRANCH از بخش CONNECTION روی گزینه TEE بزنید و اولت را با CURSUR انتخاب کنید. اگر OLET در کاتالوگ زیر مجموعه O-LET تعریف کرده باشید، کافی هست بعد از تعریف BRANCH از بخش CONNECTION روی گزینه O-LET بزنید و اولت را با CURSUR انتخاب… پاسخ سوال 3: Piping PDMS پایپینگ سلام بنده میخواهم از یک زانوی ۴۵ درجه یک خط را به نازل تجهیزی وصل کنم( زاویه خطوط عمود نمیباشد) وقتی Thro tail میزنم یا از سایر گزینه ها استفاده میکنم خط و نازل در یک راستا قرار نمیگیرند روش دیگه وجود داره برای محاسبه مقدار اسپول دهی؟

پاسخ‌ها (۲)

• تصویر علی مانی زادهعلی مانی زادهاستاد· ۹ ماه پیش
    مجدد اگر موفق نشدین بفرمایید برای شما ویدئو میگیرم و ارسال میکنم

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.