عرض ادب و خسته نباشید خدمت خانم مهندس موسوی عزیز.
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم.سبک آموزشتون بسیار عالی هست برای کسایی که هیچ اطلاعاتی از این استاندارد ندارند و به شخصه خیلی راحت تونستم محتوای دوره رو یادبگیرم و دوره رو به اتمام برسونم.
فقط مشکلی که برای من هست این بود که برای تمرین ها و کارگاه ها هیچ نمونه فرمی تاحالا ندیدم و هیچ تصوری ازشون نداشتم.اگر امکانش هست لطفا چند نمونه از فرم ها رو برامون بگذارید و یا درمورد درست کردن فرم ها و مواردی که باید در اونها حتما باشه رو بیشتر توضیح بدید.
سپاس.
حل شده
استاندارد17025
پاسخ منتخب
سلام.
خوشحالم تونستید با محتوی اموزشی ارتباط برقرار کنید و براتون قابل درک و قابل استفاده هست.
ولی در پاسخ به درخواسستون، بهتره توضیحاتی را بصورت فایل صوتی براتون بذارم …
لطفا در ادامه پیامم را بشنوید
پاسخها (۲)
فائزه موسویاستاد· ۱۱ ماه پیشمن چند بتر پیام را ضبط و بارگزاری کردم، ولی می بینم قطع میشه … فایل صوتی را برای دوستان نمانک می فرستم و خواهش می کنم بارگزاری کنند … شاید این اشکال فنی که موقع بارگزاری مستقیم مدرس رخ میده، برطرف بشه …ستاره ابوالقاسمی دهنوی· ۱۱ ماه پیش
سلام مجدد. ویستون رو شنیدم. درست میفرمایید.چیزی که الان لازم دارم دقیقا انجام دادن و فکر کردن و چک کردن مجدد متن استاندارد هست جدای از درست یا غلط بودن مدل و جزییات فرمی که درست میشه. از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم.
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.