سلام جناب مهندس من یه سوال دارم که کار من تمام سیستم ها به یک صورت کار میکنن و میخوام FBدرست کنم حال و میخوام چند بار تکرار کنم بالاک ها رو این فانکشن شامل کانتر و تایمر و … هست حالا من چون تو تایمر یک دیتا بلاگ درست میکنه نوع IEC و کامتر و دیگر آیا میشه آنها رو تکرار کرد چون نمی تونم تو FB یک ریتا بلاک درست کنم یا همون یه نام که نوع داده دیتا بالاک باشه و حالا این تایمر و کانتر و … که IECهستند و دیتا بلاک دارند اگر FB رو چند بار تکرار کنم این تایمر و کانتر IEC از هم مجزا هستند و اگر نه چکار کنم ؟؟
حل شده
بررسی امکان تکرار Function Block ها در برنامه ی نوشته شده
پاسخ منتخب
در این حالت دیتا مربوط به db تایمر در db اصلی ذخیره میشود و مسئله تداخل دیتا را نخواهیم داشت
موفق باشی
پاسخها (۹)
امین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
لطفا راهنمایی کنید مهندس
علیرضا برنده فرداستاد· ۴ سال پیش
علیرضا برنده فرداستاد· ۴ سال پیش
علیرضا برنده فرداستاد· ۴ سال پیشسلام سال نو مبارک برای اینکار باید برای ساخت db داخل fb از db parameter instance استفاده کنید بصورتی که در شکل براتون میفرستمامین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
سال نو شما هممبارک باشه:rose:امین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
اها ممنون مهندس
امین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
لطفا در رابطه با سوال جدیدی که پرسیدم تفاوت این دیتا بلاک ها هم راهنمایی کنید در رابطه با تفاوت آنها باهم و کاربرد ها و در کجا ها استفاده میشه ؟؟امین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
اگر در این رابطه هم راهنمایی کنید ممنون میشمامین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
فقط یه سوال دیگه اگر امکان داره تفاوت این دیتابلاک هایsingle istance و multi instance و parameter instance رو بگید و کاربرد های اون ها و کجا ها استفاده میشه ؟؟؟امین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
جناب مهندس لطفا به این سوال هم جواب بدید ممنون میشم:pray: !!
علیرضا برنده فرداستاد· ۴ سال پیشسلام وقتی fb به تنهایی استفاده میشه ار instance db استفاده میکنیم وقتی fb داخل fb دیگه استفاده میشه ار multi instance db استفاده میکنیم وقتی fb داخل fb دیگه استفاده میشه و بخواهیم که db بصورت پارامتر تعریف بشه ار parameter instance db استفاده میکنیم برای بررسی بیشتر میتونید به help نرم افزار هم مراجعه کنید موفق باشیامین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
تشکر مهندس ممنون
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.