پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی امکان حذف خازن عدسی 332 از موتور سشوار جانسون

تصویر محسن محمدیمحسن محمدیپرسیده شده ۱ سال پیش۲۲۶ بازدید۷ پاسخ
سلام استاد ارجمند من یک سشوار جانسون را باز کرد موتورش دی سی میباشد که دارای خازن عدسی 332 زرد رنگ میباشد که سوخته وموتور کار نمیکند حالا که دراورم موتور کار می کند ولی خازن را ندارم جایگزین کنم متوانم بدون خازن جمع بندی کنم و تحویل بدهم

پاسخ منتخب

تصویر مرتضی جداریمرتضی جداریاستاد· ۱ سال پیش
پاسخ منتخب
درود عکس بفرستید بهتر بشه راهنمایی کرد اگر یک پایه اون روی بدنه لحیم شده مشکلی نداره انجام بدید

پاسخ‌ها (۷)

• تصویر مرتضی جداریمرتضی جداریاستاد· ۱ سال پیش
    متوجه شدم مشکلی نداره اون خازن بیخود نمیسوزه حتما المنت رو چک کنید اتصالی نداشته باشه
    جابجا بودن دورها نصب اشتباه سیم روی کلید هست خروجی موتور رو با کلید مجاور جابجا کنید روشن شدن اول المنت هم همینطور جابجایی ترتیب کلید هست اول موتور بعد المنت سیمهارو جابجا کنید المنت و موتور رو
    پل دیود از چهار دیود تکی مثل فابریک خودش استفاده کنید مثبت و منفی موتور روی اون پلاستیک پشت موتور مثبت با یک نقطه قرمز رنگ یا یک دایره کوچک مشخص هستش چک کنید اگر با این توضیحات نتونستید انجام بدید بفرستید براتون انحام بدم
    • تصویر محسن محمدیمحسن محمدی· ۱ سال پیش
      سلام استاد عزیزم لطف کنید آدرس را بنویسید دو تا غذا ساز و دو تا سشوار را بفرستم خدمتتان
    تهران اتوبان نواب خیابان محبوب مجاز شرقی خیابان خرمشهر شمالی پلاک۶۲ تکنیک سرویس 02155419443
    درود از قسمت پایین المنت با۲تا پیچ گوشتی از دوطرف فشار بدید پروانه خارج میشه

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.