پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام شبیه سازی PLC سری 300 و 400 با نرم افزار PLCSIM

تصویر رامین عطائیرامین عطائیپرسیده شده ۳ سال پیش۸۸۸ بازدید۱۷ پاسخ
با سلام.plcsim15.1 را روی سیستم نصب کردم ولی فقط برای شبیه سازی سری ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ کار می‌کنه.سری ۳۰۰ و ۴۰۰ رو خطا میده.نرم افزار plc sim simulation modules را باز نمیکنه. IMG_20230326_0029444624×3472 6.89 MB
  • پیوست تصویری

پاسخ منتخب

تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۳ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام وقت بخیر خطایی که نشون میده مربوط به Automation License Manager هست که میگه مجددنصب باید بشه ولی شاید License مربوط به plc sim رو نصب نکردید یا نرم افزار plc sim رو نصب نکرده باشد لطفا این موارد رو چک کنید من لینک دانلود plc sim رو برتون می ذارم موفق باشی
  • تصویر رامین عطائیرامین عطائی· ۳ سال پیش
    سلام استاد . تشکر از راهنماییتون.انجام دادم و درست شد. من دوره اتوماسیون زیمنس شما رو برا عید تهیه کردم و دارم میبینم.بسیار عالی و کاربردیه.خدا خیرتون بده

پاسخ‌ها (۱۷)

• تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۳ سال پیش
    پی سی دانلود – 1 Mar 19 دانلود siemens SIMATIC step 7 professional (TIA Portal) + wincc + plcsim +... Siemens simatic STEP 7 professional نرم افزار قدرتمند شرکت زیمنس برای برنامه نویسی plc های تولید شده توسط این شرکت است که در این نرم افزار تمام ورودی و خروجی های plc اعم از ورودی و خروجی های آنالوگ و دیجیتال٬ مدول شمارشگر٬ مدول وضعیت و غیره تعبیه شده...
  • تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ سال پیش
    سلام وقت بخیر این 4 فایل مشکل پیدا کردن نرم افزار رو دوباره نصب کنید و موقع نصب repair رو انتخاب کنید موفق باشی
    سلام وقت بخیر ورژن 13 با سیمولاتور کار نمیکنه از 14 به بعد سیمولاتور داره اگه امکانش رو دارید ورژن 15.1 یا جدیدتر رو نصب کنید موفق باشی
    https://downloadly.ir/software/engineering-specialized/simatic-tia-portal/
    از اینجا میتونید ورژن های دیگه رو دانلود کنید
    سلامت باشی
    سلام وقت بخیر در منوی options قسمت پایین set pc pg interface برید و plc sim mpi رو انتخاب کنید تا ارتباط برقرار بشه موفق باشی
    خیر مربوط ورژن نمیشه
    ورژن 13 و بالا تر مربوط به tia portal هست و به simatic manager نمیخوره
    موردی بنظرم نمیرسه میتونم هر موقع امکانش باشه به سیستم شما بصورت remote وصل بشم با any desk چک کنم
    میتونم هر موقع امکانش باشه به سیستم شما بصورت remote وصل بشم با any desk چک کنم
    • تصویر کاربر انجمنکاربر انجمن· ۱ سال پیش
      سلام وقت بخیر من هم همین مشکل رو دارم اگه درست شده لطف کنید راه حل رو به من بگید
  • تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۱ سال پیش
    سلام وقت بخیر این مشکل معمولا نرم افزاری هست اول PLC SIM رو مجدد نصب کنید اگه نشد باید ویندوز رو عوض کنید موفق باشی
  • تصویر منوچهر کیامنوچهر کیا· ۱ سال پیش
    سلام روزتون بخیر مهندس من برای سیمولیشن با مشکل روبرو هستم در واقع خطای دانلود سخت افزار میده که تصویرش رو براتون میفرستم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید با تشکر
    سلام وقت بخیر قبل از دانلود برنامه رو کامپایل کنید ببینید خطا دارید یا خیر؟ از چه ورژن تیا استفاده میکنید؟ ممنون
      سلام مجدد ممنون از پاسخ گویی شما ورژن 14 تیا و plcsim استفاده میکنم هم سخت افزار و هم نرم افزار را کامپایل میکنم ولی همین خطا میاد زمانی که به خود plc وصل میشم دانلود و آپلود بدون مشکل اجرا میشه ولی برای شبیه سازی این خطا میاد یعنی مجبورم برای تست هر برنامه plc را به لب تاب متصل کنم
    سلام وقت بخیر در منوی options قسمت پایین set pc pg interface برید و plc sim mpi رو انتخاب کنید تا ارتباط برقرار بشه و اگه نشد مجدد plc sim رو نصب کنید ممکنه نیاز بشه ورژن جدیدتر تیا رو نصب کنید چون ورژن 14 اولین ورژنی هست که سیمولاتور داره شاید مشکل داشته باشه موفق باشی
      سلام وقت بخیر سپاس فراوان از راهنمایی های شما. پایدار باشید.
  • تصویر محمد جممحمد جم· ۲ ماه پیش
    سلام و خسته نباشید رلستش خواستم بپرسم آیا واسه شبیه سازی مدارات فرمان و … توی برنامه simatic manager باید سخت افزار plc حتما به لپ تاپ وصل باشه ؟ و اگه plc موجود نبود چطور شبیه سازی ها رو انجام بدم . موقع داتلود سخت افزار به نرم افزار تو برنامه خطایی میده که چطور باید برطرفش کنم ؟
    • تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ ماه پیش
      سلام وقت بخیر شما با شبیه ساز simatic manager میتونید plc رو شبیه سازی کنید و برنامه تون رو بدون داشتن PLC تست کنید و این کار رو بطور کامل تو بسته آموزشی توضیح دادیم شبیه ساز مدار فرمان رو شبیه سازی نمیکنه ، PLC رو شبیه سازی میکنه اگه خطایی دارید تصویرش رو بفرستید که بتونم کمک کنم با سپاس

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.