پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام نصب نرم افزار PV-Elite

تصویر محمدسجاد گودرزیمحمدسجاد گودرزیپرسیده شده ۲ سال پیش۹۸۹ بازدید۵ پاسخ
سلام وقت بخیر ببخشید من برای نصب نرم افزار تمام مراحل رو طبق آموزش گفته شده انجام میدم اما متاسفانه با این خطا روبرو میشم چند بار هم لایسنس رو عوض کردم و لایسنس های جدید رو امتحان کردم اما موفق به رفع خطا نشدم ER382×149 6.79 KB
  • پیوست تصویری

پاسخ منتخب

تصویر رحمان صادقیانرحمان صادقیاناستاد· ۲ سال پیش
پاسخ منتخب
با سلام لطفا مطمئن شوید که در حین کپی و Paste کردن تکست Generate شده ، تمامی آن وارد شده است. (چند کلمه آخر کاملا چک شود). بر اساس روش توضیح داده شده در حال نصب و اجرای این برنامه هستیم. هر اتفاقی و Error یی در برنامه داد stop و remove شود و مجدد فایل Generate شده را وارد کنید. لازم به Uninstall کردن کل لایسنسور نیست. باتشکر-صادقیان

پاسخ‌ها (۵)

• تصویر محمدسجاد گودرزیمحمدسجاد گودرزی· ۲ سال پیش
    alireza jabbarzadeh: افزار میباشد، اما من با استفاده از همین راهنمایی، توانسته سلام و وقت بخیر ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید
  • تصویر نیما بایرام پورنیما بایرام پور· ۲ سال پیش
    سلام من برنامه رو نصب کردم codecalc رو باز میکنه ولی وقتی pc elite رو باز میکنم چند لحظه در صفحه اول نرم افزار میمونه بعد بسته میشه. مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
  • تصویر محمد علی تقی پورمحمد علی تقی پور· ۱ سال پیش
    سلام من هم مشکل دوستمون برام پیش اومده البته نرم افزار ابتدا نصب شد و بعد از چند وقت دیگه باز نمیشه و فقط Code calc برام باز میشه . چند بار مسیر نصب طی کردم اما متاسفانه نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
  • تصویر رحمان صادقیانرحمان صادقیاناستاد· ۱ سال پیش
    با سلام دوست عزیز و گرامی لطفا طبق آموزش جلو بروید و اجرای نرم افزار را در دو حالت وصل اینترنت و قطع آن چک بفرمائید. امکان وصل شدن به سیستم تک تک دوستان و بررسی آن متاسفانه مقدور نیست. باتشکر- صادقیان

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.