سلام مهندس
من داشتم تست کنترل سرعت دور موتور آرمیچر با جوی استیک رو میگرفتم و از یک ترانزیستور 2n2222 استفاده کردم ولی نمیدونم چرا اولش با سرعت کم موتور راه میوفته و ناگهان سرعتش زیاد و ترانزیستور میسوزه
و سوالی که داشتم اینه که آیا میشه با یک ترانزیستور کوچیک پلاستیکی 2n2222 این کار رو انجام داد یا خیر و بنظرتون مشکل از موتوره که دره جریان بیش از حد میکشه ؟؟
حل شده
بررسی علت سوختن ترانزیستور 2N2222 هنگام تست کنترل سرعت موتور آرمیچر
پاسخ منتخب
سلام دوست عزیز، لطفا مدار تحریک بیس ترانزیستور رو چک کنید و همچنین مطمئن بشید که جریان موتور از جریان تحمل ترانزیستور شما بیشتر نباشه. اگر موتور شما جریان بیشتر بکشه، ترانزیستور شما داغ میشه و میسوزه.
پاسخها (۱۱)
امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس لطفا راهنمایی کنیدامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
طبق برسی های من انگار بیشتر میکشید و با قرار دادن ماسفت بجای اون حل شدامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
ولی سوال اینجاست آیا میشه با یک ترانزیستور معمولی ماسفت رو روشن کرد و انگار تحریک بیس ماسفت از 5 ولت بیشتره
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشبله میشه. یک ترانزیستور رو در حالت اشباع بایاس کنید و خروجی اون رو بدید به گیت ماسفت. نمونه مدار برای ماسفت کانال N مقاومت بیس در شکل نیست ولی حتما باید بذارید.امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
احسنت بسیار عالیامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
فقط یه سوال که باید gnd در میکرو control رو باید باهم یکی کردم و باهم اتصال داد که ؟؟
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشبله، باید همه گراند ها با هم یکی باشنامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
تشکر مهندس جانامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
فراوان
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.