سلام اقای معین خسته نباشید.
کدی که من برای این تمرین که فرمودین نوشتم به صورت زیر هست .اگه 3 ثانیه دکمه نگه داشته بشه عدد نشون میده و تا 2 ثانیه فرصت هست که کاربر دکمه رو بزنه که مثلا برای دکمه اول حرف a یا b یا c رو نشون بده
مشکلی که الان هست اینه که حرف a و b رو نشون میده،ولی حرف c رو به صورت شکل زیر نشون میده(کلا برای بقیه دکمه ها هم حرف سوم به همین صورت نمایش داده میشه).مشکل چیه به نظرتون،اصلا روش نوشتن برنامه برای این تمرین که فرمودین درسته و به همین صورته یا خیر .
WhatsApp Image 2022-01-04 at 18.14.271152×864 132 KB
برنامه :
mobileKeypad.ino
حل شده
بررسی مشکل عدم نمایش صحیح کاراکترها بر روی LCD
پاسخ منتخب
سلام دوست عزیز، داخل کدتون دیدم که روی سریال هم داده ها رو دریافت میکنید. روی سریال چی میبینید؟ آیا اونجا درست نشون میده؟
به نظر میاد که شما یک کاراکتر غیر اسکی روی ال سی دی نوشتید. لطفا ببینید روی سریال چی میبینید. برای اطمینان از اینکه کاراکترهای غیر اسکی نداشته باشید، از ترمینالی استفاده کنید که بتونه هگز به شما نشون بده. در جلسات آینده این موارد آموزش داده خواهد شد.
پاسخها (۲)
وحید کولیوند· ۴ سال پیش
برنامه به صورت زیپ: mobileKeypad.zip
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.
