پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی کاربرد فیلتر و خازن Bypass در خروجی رگولاتور

تصویر هژار هژار رحیم زادههژار هژار رحیم زادهپرسیده شده ۶ سال پیش۳۵۸ بازدید۱۱ پاسخ
خازن های بای پس بعد از خروجی رگولاتور برای چیست؟ وقتی جریان مصرف می شود، باعث افت ولتاژ می شود. و علت گذاشتن این خازن ها به این دلیل است. من متوجه این موضوع نشدم.

پاسخ منتخب

تصویر مهراد معینمهراد معیناستاد· ۶ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام دوست عزیز، اول تشکر می کنم از جناب آقای گچویی که پاسخ کامل دادن. همه این موارد به طور کامل در بسته توضیح داده شده. در آزمایش های انتهای فصل هم به صورت عملی خازن های بای پس استفاده شدن.

پاسخ‌ها (۱۱)

• تصویر هژار هژار رحیم زادههژار هژار رحیم زاده· ۶ سال پیش
    @gachouei#1133 فک کنم این برای خازن های بای پس قبل از رگولاتور هستش نه برای خازن های بای پس بعد از رگولاتور.
    @354#1135 ایشون گفتن که با مصرف جریان، افت ولتاژ رخ می دهد، به همین دلیل خاز بای پس میزاریم، معنی این جمله رو نمی فهمم و چگونه خازن این مشکلو حل میکنه
    @gachouei#1140 همینو میتونید کامل تر توضیح بدید؟
    @gachouei#1147 خیلی ممنون بابت توضیحات تون
    @Mehrad#1150 سلام جناب مهندس، اگه لطف کنید در مورد سوال مربوط به react native هم پاسخ بدید خیلی ممنون میشم، چون برام خیلی مهمه که تصمیم لازم رو بگیرم.با تشکر
    @gachouei#1147 واقعا پاسخ جالب و کاملی بود، خیلی ممنون. خیلی خوب متوجه شدم.
    @gachouei#1147 استفاده بیش از حد از خازن در جاهایی که شاید خیلی هم ضروری بنظر می رسد، مشکلی در مدار بوجود نمی آورد. مثلا تقریبا هر جا دلم خواست بزارم اگه نفعی نداشته باشه، میتونه ضرر داشته باشه؟
  • تصویر مهراد معینمهراد معیناستاد· ۶ سال پیش
    اگه شما برای هرکدوم از مصرف کننده های مدار (هر قطعه ای که احتیاج به vcc و gnd داره) یک خازن 100nf و یک خازن بزرگتر بذارید ضرری نداره. قطعا سود هم خواهد داشت.
    @Mehrad#1170 استاد استفاده زیاد از خازن و سلف باعث InRush Current بالاتر نخواهد شد؟
  • تصویر مهراد معینمهراد معیناستاد· ۶ سال پیش
    خازن های بزرگ باعث این قضیه میشن. خازن هایی که ما برای نویزگیری و بای پس استفاده می کنیم تاثیرشون قابل چشم پوشی هست.

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.