سلام
دستکش مناسب تعمیرات لوازم خانگی چه نوعی رو میتونید معرفی کنید ؟
بعضی دستکش ها به خاطر زخامتشون توانایی ظرافت کاری انگشت ها رو کم میکنند .
اگر کسی تجربهای داره ممنون میشم راهنمایی کنه .
حل شده
دستکش مناسب تعمیرات لوازم خانگی
پاسخ منتخب
درود برشما بهترین دستکش که خودم یکساله مصرف میکنم دستکش یکبار مصرف یا کار برند میلواکی هستش عالیه البته از؟یکبار مصرفش چندین باز میشه استفاده کرد ضخیم و عاج دار هست
محمدتقی عابدینی درمی· ۲ ماه پیش
ممنونم استاد با مرورگرهای ایرانی که جستجو کردم نتونستم این برند رو پیدا کنم . شما از کدوم سایت تهیه میکنید ؟کاربر انجمن· ۲ ماه پیش
بله به نظرم الیت برای کارهای ظریف تر طراحی شده و حس لامسه بهتری داره مخصوصا اگه سایز اسمال باشه ولی اندورنس خالدار هست و برای کارهای سنگین تر مناسبه مثل کار با دریل و سنگ فرز چون چسبندگی بیشتری دارهکاربر انجمن· ۲ ماه پیش
فکر کنم منظور مهندس جداری این لینک زیر باشه که اینها هم گزینه خوبیه قیمتش هم مناسبه محرابی دژکوب دستکش ایمنی نیتریل میلواکی مدل 4932493235 دستکش ایمنی نیتریل میلواکی مدل 4932493235 دستکش ایمنی نیتریل میلواکی مدل 4932493235 یک دستکش حرفهای و مقاوم است که برای محافظت از دستان شما در محیطمحمدتقی عابدینی درمی· ۲ ماه پیش
خیلی ممنون از پیگیری شما ولی چون تمام بخش های این نوع دستکش ، پوشیده از نیتریل هست و هیچ بخشیش پارچه ای یا پلی استری نیست ، به نظرت بعد از مدت حتی کوتاهی دست عرق نمیکنه ؟ تو توضیحات سایت نوشته که مقاوم در برابر روغن ، بنزین ، تینر و سایر مایعات کارگاهی که به نظرم برای کار تعمیرات لوازم خانگی نیاز به تمام ایزوله در برابر مایعات نیست . مدل پیشنهادی شما فکر میکنم کارایی و دوام بیشتری داشته باشه .کاربر انجمن· ۲ ماه پیش
لطف دارید بله به احتمال زیاد حرف شما درست باشه مگه اینکه این دستکش هارو هم امتحان کنم ، ولی مکسی فلکس اندورنس رو من تو تابستان هم استفاده کردم ولی دست عرق نمیکردکاربر انجمن· ۲ ماه پیش
این دستکش های برند میلواکی هم فکر کنم برای مکانیک های خودرو گزینه ایده آلی باشه چون با روغن و کثیفی سر و کار دارن ولی مکسی فلکس اندورنس برای کار با روغن به نظرم مناسب نباشه چون توی توضیحاتش هم نوشته کار در محیط خشک مگه اینکه مدل های دیگه مکسی فلکس رو خریداری کنید.محمدتقی عابدینی درمی· ۲ ماه پیش
خیلی ممنونم از راهنمایی شما . واقعا مفید بود .کاربر انجمن· ۲ ماه پیش
خوشحالم که تونستم راهنماییتون کنم
پاسخها (۱۴)
کاربر انجمن· ۲ ماه پیش
سلام ، دست کش مکسی فلکس خوبه من دارم به شرط اینکه در شرایط فعلی در بازار موجود باشهمحمدتقی عابدینی درمی· ۲ ماه پیش
خیلی ممنونم با جستجویی که داشتم به دو مدل زیر رسیدم . تجربه کدومشون رو دارین ؟ شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ دستکش مونتاژکاری مکسی فلکس الیت – کف مواد https://shop.daytg.com/product/general/دستکش-نیتریل/دستکش-کف-مواد-نیتریل/دستکش-مکسی-فلکس-الیت/#reviews دستکش مونتاژکاری مکسی فلکس اندورنس – کف مواد https://shop.daytg.com/product/general/دستکش-نیتریل/دستکش-مکسی-فلکس-اندورنس-کف-مواد/#reviewsکاربر انجمن· ۲ ماه پیش
خواهش میکنم ، من اندورنس و آنتی استاتیک رو دارم و کیفیت ساختش بالاست و دست عرق نمیکنه ، سایز لارجش چسبندگیش خوبه ولی اگه برای کارهای ظریف و حساس تر مثل الکترونیکی میخواهید آنتی استاتیک بهتره ولی فکر کنم اندورنس کار شما رو راه بندازهمحمدتقی عابدینی درمی· ۲ ماه پیش
ممنونم کار الکترونیکی ندارم که نیاز به آنتی استاتیک باشه . چون خودم برای کار با دستگاه دریل و فرز ، دستکش استفاده میکنم ، تنها تجربه استفاده من از دستکش ، دستکش هایی از این جنس بود و برای همین برام سوال شده بود که برای تعمیرات لوازم خانگی که به دستکش نیاز دارم ، چه دستکشی باشه که مثل تجربه ای که داشتم ، از ظرافت کاری انگشت ها کم نکنه . پس شما مدل اندرونس رو پیشنهاد میدین . تو عکس که ظاهر مدل الیت رو دیدم ، به نظر میرسه (مطمعا نیستم) ظرافت کاری انگشت ها رو بیشتر حفظ میکنه . شما از کدوم سایت تهیه میکنید ؟کاربر انجمن· ۲ ماه پیش
من همین از همین لینکی که فرستاده بودین خریداری کردم فکر کنم فقط اندورنس موجود باشه ولی باز هم از کارشناس فنی سایتش سوال کنید که ببینید الیت بهتره یا نه
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.