پرش به محتوای اصلی
حل شده

راهنمایی جهت تفکیک کردن ثانیه و دقیقه و ساعت در HMI

تصویر حمید هادیحمید هادیپرسیده شده ۲ سال پیش۱۵۵ بازدید۹ پاسخ
مهندس سلام وقت شما بخیر.مهندس من ساعت و دقیقه و ساعت میخوام توی hmi بصورت تفکیک شده داشته باشم یعنی ساعت جدا و همینطور دقیقه و ثانیه.حالا طبق فایلی که براتون فرستادم , میتونم اینا رو توی hmi وارد کنم ولی نمیتونم به صورت جدا جدا مانیتورش کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید
  • پیوست تصویری

پاسخ منتخب

تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام وقت بخیر از دو تا فانکشن میتونید استفاده کنید برای جدا سازی یا ترکیب زمان فانکشن اول( FC50) زمان رو بصورت جداگانه ، روز ، ساعت ، دقیقه ،ثانیه میگیره و در یک متغیر 32 بیت در فرمت TIME بر حسب و میلی ثانیه به شما برمیگردونده فانکشن دوم (FB40) زمان رو با فرمت TIME بصورت 32بیت میگیره وبصورت جداگانه ، روز ، ساعت ، دقیقه ،ثانیه و میلی ثانیه به شما برمیگردونده

پاسخ‌ها (۹)

• تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۲ سال پیش
    • پیوست تصویری
    • پیوست تصویری
    هر دو فانکشن رو میتونید دانلود کنید
    سلام وقت بخیر خیر من ننوشتم این فانکشن آماده زیمنس هست البته این به HMI شما مربوط نمیشه این جدا سازی یا ترکیب در PLC انجام میشه و شما در HMI فقط نمایش میدید یا زمان رو وارد میکنید و عملا در IO FIELD روی HMI شما به مموری هایی که به ورودی یا خروجی این فانکشن داده شده ارتباط میدید موفق باشی
    سلام وقت بخیر من با plc delta خیلی آشنایی ندارم و فرمت زمان رو نمیدونم ولی اگه از plc siemens استفاده کنید با این فانکشنها میتونید دو طرفه تبدیل انجام بدید موفق باشی
    https://support.industry.siemens.com/cs/start?lc=en-US
    برای دریافت اطلاعات تکمیلی از این سایت میتونید استفاده کنید
    https://support.industry.siemens.com/forum/WW/en/?block=0&tab=1#!?&SortOrder=lastpost_desc

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.