سلام خدمت شما استاد گرامی
من خوشبختانه آموزش شما را خریداری کردم و الان قصد خرید تجهیزات برای آزمایش قبل از شروع آموزش را دارم
در لیستی که نماتک ارایه کرده بود به سبد خرید اضافه کردم ولی بعضی از قطعات موجود نبود و نوع اصلی آن نیز مشخص نبود میخواستم کمک کنید تا به اشتباه خرید نکنم
Screenshot_2023-04-16-15-21-42-240_com.android.chrome1080×2400 295 KB
Screenshot_2023-04-16-15-22-11-718_com.android.chrome1080×2400 235 KB
Screenshot_2023-04-16-15-18-36-551_com.android.chrome1080×2400 207 KB
حل شده
راهنمایی جهت تهیه ی تجهیزات الکترونیک
پاسخ منتخب
سلام دوست عزیز، متاسفانه با توجه به آشفتگی بازار، تهیه کردن همه موارد ذکر شده در بسته کمی سخت شده قیمت ها هم بسیار زیاد شدن. متاسفانه امکان معرفی مجموعه خاصی از سمت ما وجود نداره. چند سایت خیلی معروف وجود دارن در زمینه تهیه قطعات الکترونیکی مثل جوان الکترونیک و eca و یا کویر الکترونیک و … سعی کنید از سایت های قدیمی و معتبر قطعات رو تهیه کنید و حتما نظرهای کاربران دیگر رو هم بخونید.
در مورد اینکه در ابتدا چه مقدار از قطعات رو باید تهیه کنید هم به نظر من با توجه به گرانی های اخیر و محدودیت بودجه که اشاره کردید بهش، به نظر قطعات رو بسته به نیازتون بگیرید.
داشتن یک مولتی متر خیلی کمک میکنه به شما و اگر نداشته باشید سخت میشه. سعی کنید حتی شده یک مدل ساده اش رو تهیه کنید.
یک bread board و تعدادی سیم و مقاومت و خازن و ال ای دی و ترانزیستور و … رو داشته باشید خیلی بهتر هست ولی میتونید برای هر آزمایش جدا جدا تهیه کنید. ما خیلی از آزمایش ها رو با سنسورها و ماژول های مختلف انجام میدیم و بسته به نیاز خودتون خوبه به تهیه کنید که بتونید خودتون آزمایش رو انجام بدید.
برای فصل بعد، فقط داشتن یک arduino کافی هست. الان پروگرمر avr و خود avr و ماژول های arm و … رو لازم نیست تهیه کنید.
فقط یک arduino داشته باشید برای شروع کاملا کافی هست. تغذیه اون هم وصل میشه به کامپیوتر و حتی منبع تغذیه لازم ندارید.
فصل arduino رو که کامل گذروندید، حالا دید خیلی بهتری خواهید داشت برای ادامه مسیر.
برای فصل سوم نیاز به آی سی avr دارید و پروگرمر اون.
برای فصل مربوط به arm هم نیاز به ماژول های arm دارید و یک پروگرمر jlink
داشتن یک منبع تغذیه قابل تنظیم پیشنهاد میشه ولی لازم نیست. در ابتدا خود usb کامپیوتر به شما 5 ولت میده و برای ولتاژ های دیگه میتونید از باتری یا آداپتور استفاده کنید.
داشتن اسیلوسکوپ و سیگنال ژنراتور لازم نیست و بعدا اگر به مدارهای آنالوگ علاقه داشتید میتونید تهیه کنید.
امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس تشکر از شما واقعا ممنونامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
ولی یک سوال خدمت شما داشتمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس جان طبق صحبت های فورواد شده شما توسط بنده . مسئله ای است که من تمامی قطعات را تمام و کمال تهیه کردم و حتی تمامی پروگرامر ها را به غیر از AVR MKII و سوال اینجاست که آیا نیازی به lpc 1768 هست چون بورد stm32 رو که برای arm هست تا جای که میدونم گرفتم و سوالی که دارم اینه که تفاوتش در چیست و نیازی هست یا همون stm 32 کافیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
فقط میخواستم بدونم که چون lpc 1768قیمت بالایی دارد تفاوت آن با stm32 چیست و اگر میشود با همان آموخت . اگر هم که خریدن آن خیلی به آموزش کمک میکند هم که مشکلی نیست و خریداری میکنم
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشامین واحدیان اردکانی: فقط میخواستم بدونم که چون lpc 1768قیمت بالایی دارد تفاوت آن با stm32 چیست و اگر میشود با همان آموخت . اگر هم که خریدن آن خیلی به آموزش کمک میکند هم که مشکلی نیست و خریداری میکنم در بسته آموزشی ما میکروهای دو شرکت تولید کننده مطرح رو استفاده میکنیم. یکی سری lpc هست که ساخت فیلیپس هست و دیگری سری stm32 که ساخت شرکت st هست و هردو زیاد استفاده میشن. پیشنهاد میکنم اگر محدودیت خاصی ندارید، هردو رو تهیه کنید. ولی من همیشه میگم که عجله نکنید. بسته رو شروع کنید. آردوینو و اصول اولیه رو فرا بگیرید و بعد شروع کنید تجهیزات بیشتر بخرید. به این نکته توجه کنید که ما در بسته برای پروگرم سری lpc از پروگرمر jlink استفاده میکنیم و برای سری stm32 از پروگرمر stlink استفاده میکنیم.
پاسخها (۵۰)
فقط یه مشکل که پروگرامر avr قیمتش کمی بالاست میخواستم بدونم لزوم داره یا خیرامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
و آیا عکسی که گذاشتم از برد آموزشی stm32f030f درست هست و کیت همین است یا خیر و قیمت آن تقریبا چند هست چون در سایت ها نیستامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
و میخواستم بدونم قیمت برد آموزشی lpc1768 که در لیست نماتک بود با همین عکس مطابقت دارد و همین بورد است و قیمت آن چند استامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
و در کل آیا لزوم دارد تمام این مجموعه را خریداری کرد چون مشکل در محدودیت بودجه استامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
سلام جناب مهندسامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
https://eshop.eca.ir/ساخت-ایران/15767-پروگرامر-میکروکنترلرهای-avr-ایرانیک.htmlامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
این پروگرامر avr مناسب میباشد یا خیرامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
https://eshop.eca.ir/بردهای-خانواده-آردوینو-arduino/7389-شیلد-پروگرامر-isp-آردوینو-uno-مناسب-برای-پروگرام-avr-و-بوت-لودر.htmlامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
یا این مدل چون پروگرامر avr mkll موجود نیستامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس لطفا راهنمایی کنید ممنون میشمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
که من در بالا پیام شما دو لینک از سایت eca گذاشتم که دومدل از پروگرامر arm هست اون مدل که خودتون گفتید موجود نیست ببینید این دو مدل خوب هست یا خیر و اگر گزینه بهتری با قیمت مناسب سراغ دارید لینک رو برام بزارید لطفاامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
این دو لینک یکی مطعلق به اردوینو هست و او یکی از شرکت دیگه ببینید کدوم خوبه اگر هیچ کدوم یه مدل پیشنهاد بدید و حداقل امکانات لینک رو قرار بدید ممنونامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
در رابطه با هدر بورد lpc1768. که متاسفانه به کل پیدا نمیشه ولی در سایت eca. یه بورد به نام کاتالیستlpc1768 موجود هست آیا این همون هست یا خیر از لحاظ شکل بسیار شبیه هستند
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشیکی از پروگرمر ها که شیلد آردوینو هست به نظر مناسب کار عام نیست ولی مورد دوم به نظر مناسب میاد اگر usbasp باشه. (که به نظر هست) ولی با توجه به تنوع پروگرمرها و فروشنده ها، حتما حتما مطمئن بشید که روی سیستم عامل شما کار میکنه و اینکه با نرم افزار codevision هم همخوانی داره و میتونید از داخل خود برنامه پروگرم کنید. بهترین مدل mk2 هست اگر پیدا کنید و گزینه بعدی usbasp هست. باید ISP رو هم ساپورت کنه هر مدلی که تهیه میکنید. در مورد برد کاتالیست lpc1768 هم در اینترنت سرچ کردم و موردی که پیدا شد به نظر مناسب میاد. مهم این هست که خود میکرو با مدار راه اندازی اولیه اش وجود داشته باشه روی برد و بقیه پین ها بیان بیرون برد.امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
سلام جناب مهندس این برد کاتالیست لینک تون در سایت eca براتون ارسال میکنمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
https://eshop.eca.ir/ساخت-ایران/7327-برد-کاتالیست-lpc1768.htmlامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
ببینید مناسب میباشد آیاامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
ببخشید مهندس این مدل با نرم افزار PROGISP برنامه ریزی میشود و چیزی به نام کدویژن ندارد
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشامین واحدیان اردکانی: ببخشید مهندس این مدل با نرم افزار PROGISP برنامه ریزی میشود و چیزی به نام کدویژن ندارد نوع پروگرمر به نظر usbasp هست که مشکلی نداره. در مورد codevision میتونید از فروشنده بپرسید که مطمئن بشید ولی تا جایی که خاطرم هست کدویژن خودش از usbasp پشتیبانی میکنه.امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
سلام مهندس جان در مورد این پروگرامر ایرانیک از سایت eca که باهم صحبت کردیم با تحقیقات بنده فهمیدم که میتوان با همان codevision بصورت غیر مستقیم ارتباط گرفت و به صورتی که در نرم افزار codevision ابتدا فایل هگز خروجی گرفته میشود و سپس با نرم افزار progisp فایل هگز خروجی گرفته شده انتخاب و دانلود میشود و همچنین خروجی ISP هم انگار دارد که مختص میکرو های smd میباشد که روی برد میتوان پروگرام کرد حالا یا این حال گزینه خوبی برای خرید هست ؟؟
Codevisionامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
بفرمایید کاتالوگ محصول پروگرامر avr شرکت ایرانیم همون پروگرامر که داریم. در موردش بحث میکنیمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
با تشکر فراوان لطفا برسی کنیدامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس یه مسئله دیگه که برد کاتالیست lpc1768,0 که داریم برسی میکنیم با نرم افزار flash magic پروگرام میشه بدون پروگرامر و با USB خودش پروگرام میشهامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
لطفا مهندس اگر بتونید سریع پاسخ بدید واقعا ممنون میشمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس من واقعا هم از آموزش شما هم از پاسخ گویی شما نهایت سپاس را دارمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
؟؟؟امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
حالا مهندس شما زحمت بکشید من توضیحات کامل در مورد همین کاتالیست lpc 1768 براتون ارسال کردم که در لینک ها موجود است ببینید مورد تایید جناب عالی هست یا خیر ؟!
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشسلام دوست عزیز، برد کاتالیست lpc1768 رو دیدم. مناسب هست. در مورد اینکه تبلیغ میشه که این برد نیاز به پروگرمر نداره هم به نظر من توجه به تبلیغاتش نکنید. تبلیغ اشتباه نیست ولی با روشی که خود برد به شما داده برای هربار پروگرم کردنش شما با یک سری مراحل رو طی کنید که باعث میشه برای هر تغییر کوچگ مجبور بشید که نزدیک ۱ یا ۲ دقیقه صبر کنید که برای تمرین کردن و آموزش به هیچ عنوان مناسب نیست. به نظرم شما حتما پروگرمر jlink تهیه کنید برای میکرو سری lpcامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
بله تشکرامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
کاملا متوجه شدمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
از پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم هستمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
خیالتون راحت پروگرامر stlink و jlink قبلاً خریداری شده و آماده میباشدامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
تشکر بینهایت از شماامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
این هم لینک محصولامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
https://eshop.eca.ir/ساخت-ایران/15767-پروگرامر-میکروکنترلرهای-avr-ایرانیک.htmlامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
و این هم منوال محصول هست لطفا اگر امکان داره یه وقت کوتاه بزارید و برسی کنید من منوال براتون ارسال کردم و تحقیقات هم بهتون گفتم لطفا یه برسی کنید و جواب نهایی تون رو بهم بگید تشکر از شما مهندس عزیز…وحید کولیوند· ۳ سال پیش
پروگرمر ایرانیک خوبه بگیر.منم همین رو گرفتم .همون حالتی که مهندس فرمودن اتفاق میفته تقریبا.کار باهاش سریع و راحتهامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
آها بسیار عالی پس اوکی هست تشکر از شما آقا وحید عزیز ممنون از شما بزرگواری کردید
مهراد معیناستاد· ۳ سال پیشسلام دوست عزیز، ما در طول آموزش هزاران بار میکرو رو پروگرم میکنیم و زمان پروگرم خیلی مهم هست. شما وقتی در حال برنامه نویسی هستید، برنامه رو بارها تغییر میدید و دوست دارید جواب برنامه رو به سرعت ببینید. برای همین هست که پروگرمر شما اگر مستقیم به codevision وصل بشه، بدون اینکه از محیط برنامه خارج بشید، میتونید پروگرم رو انجام بدید. اگر برای هربار پروگرم مجبور بشید فایل hex خروجی بگیرید و ببرید داخل یک نرم افزار دیگه و اونجا پروگرم کنید، به نظر من گزینه جالبی نیست مخصوصا در پروسه آموزش که شما باید بارها کدتون رو تغییر بدید. اگر نوع این پروگرمر usbasp باشه همونطور که داخل توضیحاتش گفته، باید داخل کدویژن بدون مشکل کار کنه.امین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
مهندس جان مهراد عزیز از پاسخ گویی واقعا عالی شما بی نهایت سپاسگزارمامین واحدیان اردکانی· ۳ سال پیش
فداتون
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.