سلام بند برای نصب اردینو نانو ای تی مگا۳۲۸ هرچی تلاش میکنم موفق به راه اندازی نمیشوم و از ۱۰ سایت تاالعان نرم افزارشو نصب کردم ولی شباهتی به چیزی که شما در مانیتور درس میدین ندار وحدود ۶ خط نوشته اضافه داره واونجای که شما میگید دیلیها رو از۱۰۰۰به۲۰۰تعقیر دهید انجام میدم ولی وقتی آپلود رو میزنم هیچ فرقی نمیکند وزیر صفحه ارور میده ونمیتونم نرم افزار شبیه نرم افزار شما پیداکنم وحدود ۳ما است که درگیرم
حل شده
راهنمایی جهت رفع مشکل در نصب و راه اندازی آردوینو atmega 328
پاسخ منتخب
دوست عزیز، آیا آی سی مبدل سریال روی برد شما از نوع ft232 هست یا ch343؟ چه درایوری برای بردتون نصل کردید؟ آیا از فروشنده درخواست پشتیبانی برای ارائه درایور کردید؟
اگر پورت رو پیدا نمیکنه سیستم، درایور نصب نیست.
پاسخها (۵)
حانیه برمایونتیم نماتک· ۱ سال پیش
سلام جناب استجلو سوال شما مربوط به آموزش الکترونیک هست ولی دسته بندی آموزش میکروکنترلر ARM رو انتخاب کردید من براتون این سوال رو ویرایش میکنم ولی تقاضا دارم سوال های بعدی تون در دسته بندی صحیح مطرح کنید که مدرس محترم دسترسی پاسخدهی داشته باشندایرج استج لو· ۱ سال پیش
سلام مربوط به درس میکروکنترلر جناب مهندس من ۵مااسیر شدم برای یک راهنمای چنتا پیام دادم 1صضصجواب ندادیدباکمک سایت فرا درس تونستم درسو متوجه بشمایرج استج لو· ۱ سال پیش
سلام عدد روی پورت اردوینو رو به عدد11 تعقیر دادم درحالی که باید به پورتی که خود اردوینو مشخص کرد وصل میشودم حالا پورتی که خود برد مشخص کرد رو نمیتونم پیدا کنم ممنونایرج استج لو· ۱ سال پیش
سلام من سیستمم ویندوز پرت بردهایuno روپیدمیکنه ولی پورت بردهایnano رو نمیشناسه حتا دوتا برد نانو خریدم ولی پورت اونا رو نمیشناسه ولی برد اونو تابه یواس بی وصل میکنم پورت۳ رو نشون میدورچشمک میزنه ودستورهای مهندس رو کامل طبق اموزش انجام مید
پاسخ شما
برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.