پرش به محتوای اصلی
حل شده

معرفی سیستم PC با سخت افزار مناسب برای برنامه نویسی PLC و کار در زمینه ی اتوماسیون

تصویر امین واحدیان اردکانیامین واحدیان اردکانیپرسیده شده ۴ سال پیش۲۵۳ بازدید۷ پاسخ
سلام جناب مهندس من میخواستم لب تاب خریداری کنم و میخوام برای همین کار برنامه نویسیplc و hmi و… و نقشه کشی و طراحی و کار های نقشه کشی توکد و سه بعدی (3D) مثل سالیدورک هم میخوام انجام بدم و کار هایی از این قبیل حالا من نمیدونم چه لب تاب باید بخرم چه برندی و چه اطلاعاتی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ منتخب

تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۴ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام وقت بخیر برای کار اتوماسیون ترجیحا نسل ۸ به بالا cpu i5 رایزن هم با اینتل خیلی تفاوت نداره رم ۱۶ گرافیک ۲ گیگ در مورد فتوشاپ اطلاعی ندارم بقیه اطلاعات از رو از کسی که کامپیوتر کار میکنه سوال کنید

پاسخ‌ها (۷)

• تصویر امین واحدیان اردکانیامین واحدیان اردکانی· ۴ سال پیش
    چه cpu ، اینتل یا رایزن و چه مدلی و چه نسلی و چه گرافیک و چه مدلی و رم چند و چه مدلی و …
    @Amin228#7194 حالا من باتوجه به کار هایی که میخوام انجام بدم شما چه سیستمی و چه برندی و چه اطلاعاتی پیشنهاد میدید ؟؟
    ویکم‌هم کار های فتوشاپ هم هست که جاموند که بگم
    @barandehfard#7227 شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
    @barandehfard#7227 تشکر جناب مهندس:pray:
  • تصویر علیرضا برنده فردعلیرضا برنده فرداستاد· ۴ سال پیش
    Dell, Hp, Asus اینا برندهای خوبی هستن ولی خیلی به مدل و نوعش بستگی داره اینکه مدل برای چه کاری طراحی شده سیستم‌هایی که برای business و یا gaming باشن معمولا پر قدرت تر و جوندار تر هستن در عوض ممکن سنگین تر باشن با این حال با کسی که در این زمینه فعالیت داره صحبت کنید بهتره موفق باشید

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.