پرش به محتوای اصلی

ویدیو های دوره

تصویر محمد امین امامیمحمد امین امامیپرسیده شده ۱ ماه پیش۳۴ بازدید۲ پاسخ
با سلام . دو ماه هست که دارم از دوره استفاده میکنم. ولی دو روزه که هنگام پخش دوره مدام با توقف مواجه میشه انگار که سرعت نت پایین هست. در صورتی که سرعتم عالیه تو سایت های دیگه. این مشکل رو چطور باید حل کنم؟ عملا غیر قابل استفاده شده دوره در سایت نما تک و برای پلی شدن هر پنج ثانیه، باید بیست ثانیه صبر کنم

پاسخ‌ها (۲)

• تصویر عبدالرحیم حامی زادهعبدالرحیم حامی زاده· ۱ ماه پیش
    دقیقا منم همین مشکل دارم دیشب هرکاری کردم نتونستم ویدیو ها رو مرور کنم چند دقیقه هست همینجوری مونده
    • تصویر محمد امین امامیمحمد امین امامی· ۱ ماه پیش
      الان بهتر شده ولی حل نشده. درسته؟
    • تصویر سیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینیسیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینی· ۱ ماه پیش
      مشکل از سرور های نماتک هست هرچقدر اینترنت بیشتر قطع باشه سرعت سایت های داخلی هم پایین تر میاد متاسفانه فکر نمیکنم بتونن درستش کنن منم دوره رو نمیتونم ببینم تماس گرفتم گفتند شنبه بررسی میشه
  • تصویر سحر عباسیسحر عباسیتیم نماتک· ۱ ماه پیش
    سلام و وقت بخیر، از مشکلی که در زمان مشاهده دوره برای شما پیش آمده متأسفیم. این اختلال معمولاً به دلیل مشکلات زیرساختی اینترنت کشور و محدودیت‌های دسترسی و پخش ویدئو رخ می‌دهد و متأسفانه خارج از کنترل مستقیم نماتک است. در روزهای اخیر بسیاری از سایت‌ها، به‌خصوص سرویس‌های پخش ویدئو، با چنین کندی و قطعی‌هایی مواجه بوده‌اند. پیشنهاد می‌کنیم در ساعات مختلف مجدداً امتحان بفرمایید یا در صورت امکان از اینترنت/اپراتور دیگری استفاده کنید. از صبر و همراهی شما سپاسگزاریم.
    • تصویر محمد امین امامیمحمد امین امامی· ۱ ماه پیش
      پیشنهاد میکنم حداقل امکان کاهش کیفیت تصویر رو فراهم کنید که بشه دوره رو پیوسته دید و مطالب مهم رو یاد بگیریم حتی با کیفیت تصویر پایین. دوره کاملا کاملا غیر قابل استفاده شده با اینترنت های مختلف و ساعات مختلف چک کردم. وضع پخش ویدئو تو سایت های دیگه واقعا به این بدی نیست و خیلی از سایت ها مثل گذشته دارن کار میکنن. من مدام در حال دوره دیدن از سایت های کختلف هستم. لطفا یه فکری بکنید به حال این وضعیت.
    • تصویر سحر عباسیسحر عباسیتیم نماتک· ۱ ماه پیش
      ممنون از پیشنهادتون چشم حتما این مورد رو به مدیریت منتقل خواهیم کرد.
    • تصویر سیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینیسیدمحمدکاظم سیدمحمدکاظم حسینی· ۱ ماه پیش
      من همچنان در پخش ویدیو مشکل دارم لطفا بررسی بکنید یا فایل های ویدیویی رو بصورت دی وی دی واسم بفرستید نیاز دارم به دوره پایپینگ…

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.