انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره کالیبراسیون
نحوه ی خواندن میزان باز شدگی Control Valve
تصویر750×1334 139 KB
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۱۷۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
بررسی رابطه ی موجود میان Amplification Factor و فرکانس Structure و تجهیز بر اساس ASCE
رابطه ای در asce بین فرکانس طبیعی و پارامتر ap وجود داردمثلا با تغییر فرکانس T پارامتر ap تغییر کند . یعنی asce بگوید از این فرکانس به بعد پارامتر ap را مثلا x…
مهارتجومحمد عبدالهی۲پاسخ۱۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی چگونگی محدود کردن اتصالی موجود در برد به یک نقطه ی خاص با استفاده از مولتی متر
سلام با دانستن وجود اتصالی در برد( پاور یا فرمان ) چطور میشه اتصالی رو محدود به نقطه خاصی کرد بدون اسپری فریز و دوربین و رزین منظورم با مولتی متر هست ؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۲۹۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
نحوه ی باز کردن قاب پروانه ی دوم جارو برقی سطلی
سلام. جاروبرقی سطلی ظاهرا دو عدد پروانه داره میخواستم بدونم نحوه باز کردن قاب پروانه دوم به چه صورت هست 20220815_1959211920×2560 246 KB…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۳۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره برنامه نویسی پایتون
نحوه ی تعریف اعداد ریاضی در ورودی و دریافت همان اعداد به صورت حروف در خروجی به زبان پایتون
بطور مثال : عدد 1276 ورودی باشد و خروجی one thousand and two hundred seventy six یا یک هزار دویست هفتاد و شش نمایش داده شود . در هر دو مورد اینکه مجموعه ای از…
مهارتجوعلی اصغر دهقانی زاده۲پاسخ۱۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی مخازن تحت فشار
Seismic parameters
سلام . آیا پارامتر ap رابطه ای با z/h دارد اصولا طبق مباحث گفته شده نباید ارتباطی بین این دو پارامتر باشد یعنی با افزایش z/h از یک عددی مقدار ap تغییر یابد.
مهارتجومحمد عبدالهی۰پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی مخازن تحت فشار
Seismic parameters
با سلام آیا پارامتر ap تحت تاثیر مقدار z/h میباشد یعنی با تغییر مقدار z/h از یک حدی مقدار ap تغییر کند مثلا از ۱.۵ به ۲ تغییر کند.
مهارتجومحمد عبدالهی۰پاسخ۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخدوره سالیدورک
نیاز به نقشه کش Solidwork و مهندس مکانیک انجام کار طراحی یک محصول
سلام خدمت شما جناب مهندس بنده امین واحدیان هستم من یه طرحی دارم که نیاز به انجام نقشه کشی سالیدورک اون و طراحی و مهندسی مکانیک دارم لطفاً شمارتون رو به من بدید…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴پاسخ۱۷۴بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی تعریف ورودی آنالوگ برای فانکشن SCALE در نرم افزار Tia Portal
با سلام در بسته اموزشی تیا ، دستور scale , که اموزش داده شده با شبیه ساز شرکت فرایند بیکران ، اموزش داده شده ، برای دادن ورودی انالوگ ،به دستور scale , چه راه…
مهارتجوپوریا شعبانی۵پاسخ۲۴۱بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی پرکردن دیتاشیت و بررسی کاربرد و جایگاه آن در پروژه
در مورد پر کردن دیتا شیت سوال دارم سوالم این هست که واحد ابزار دقیق در واقع براساس نیازهای پروژه دیتا شیت را پر کرده و بعد بر اساس این دیتا شیت نیازهای پروژه…
مهارتجومحسن شایسته۱پاسخ۱۵۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اعلام حریق
بررسی محدوده ی قابل تغییر در تجهیز Holder Beam Detector رفلکتوری
هولدر بیم دتکتور رفلکتوری تا چند درجه قابل تغییر است؟همانطور که در آموزش گفتید در یک سالن از هولدر استفاده کردید,آیا می شود که در سقف های شیب دار بیم دتکتور با…
مهارتجومجتبی کرمی۱پاسخ۱۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی ضرورت وجود Blow Out Protection در صورت وجود OVP
سوال بنده از محضر استاد این است که اگر وجود ovp طبق توضیحات در بسته ، ضروری باشه،پس وقتی فشار سیال بیش از حد باشه این سیال از دهانه ی ovp به بیرون هدایت میشه و…
مهارتجومحسن شایسته۱پاسخ۱۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
راهنمایی جهت مدلسازی مخازن Jacket دار به همراه نازل در نرم افزار PV - Elite
در مخازن جکت دار همرا با نازل آیا میتوان با راهکاری یک فایل pv تهیه کرد و مجبور به تهیه دو فایل pv برای محاسبات نشد چون در pv نازل را همیشه به جکت وصل میکند .…
مهارتجومحمد عبدالهی۱پاسخ۲۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
بررسی امکان طراحی مخازن تحت فشار با فشار خارجی صفر در نرم افزار PV - Elite
سلام استاد وقت شما بخیر برای مخزنی که در شرایط استاندارد هست فشار محیط ، می توان فشار خارجی را 0 در نظر گرفت؟
مهارتجومحسن جلالی۲پاسخ۲۴۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آشنایی با سیستم ICAPS و کاربردهای آن
با سلام منظور از سیستم icapsچیست؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۵۳۵بازدید۰رأی مثبت