انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تعیین تعداد Terminal Strip در هر کابینت
سلام تعداد Terminal strip در هر کابینت چند عدد در نظر میشه گرفت؟ و روی هر ترمینال چند کانکشن میشه انجام داد؟ در هر jb چه تعداد معمولا کانکشن میشه انجام داد به…
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۲۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت چکه کردن قطرات آب از هدگروپ اسپرسوساز و نحوه ی تعمیر آن
سلام. اسپرسوساز بعد از گرفتن خروجی تا دو یا سه دقیقه از قسمت هدگروپ قطرات اب چکه میکنه آیا این مورد مشکل هست XRecorder_29032022_102117433×577 49.9 KB
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۳۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آشنایی با کاربردهای تجهیز Level Switch Displacer
با سلام ایاlevel switch displacer فقط برای خطای ارتفاع بالا(H)استفاده میشه یه برای سطح پایین مخزن هم میشه؟
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۱۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
نحوه ی کوک کردن سیم جمع کن جارو برقی بوش
سلام. در این مدل سیم جمع کن بوش که طول سیم ۱۳ متر هست جناب مهندس جداری سه دور بیشتر سیم جمع کن رو کوک نکردن اما هنگام جمع کردن تمام ۱۳ متر سیم جمع شد و از…
مهارتجوجواد سنجری۵پاسخ۶۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی ارتباط موجود میان تعداد تیغه های کالکتور و عملکرد موتورهای یونیورسال
سلام. طبق گفته جناب مهندس جداری تعداد تیغه های کالکتور در موتور های یونیورسال ممکن است متفاوت باشد مثلا ۱۲ تیغه یا ۲۴ تیغه و غیره. سوال پیش آمده این است تعداد…
مهارتجوجواد سنجری۲پاسخ۳۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت وجود سلف در انتهای درایو LED
با سلام در انتهای درایو لامپ های ال ایی دی ترانس یا چوک گذاشته شده چرا ؟ با توجه به DC بودن ولتاژ در ان نقطه که نزدیک مصرف کننده ( ال ایی دی ) هست که اگه درست…
مهارتجوموسی ابولی۷پاسخ۱٬۲۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی برای انجام پروژه ی کنترل LED با پتاسیومتر همراه با ADC
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت مهندس معین . من کد رو مطابق چیزی که نوشتین نوشتم و از نظر وایرینگ هم همونطور که گفته شده بود وصل کردم قطعات رو مشکلی که هست فرکانس…
مهارتجوسید علیرضا سید علیرضا فتحعلی زاده۱پاسخ۱۷۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عدم وجود درایو های زیمنس در نرم افزار Tia Portal
سلام جناب مهندس من در تیاپوتال نمیتونم درایو های زیمنس مثل v۲۰و… رو اضافه کنم دیدم که واقعا بخشی به عنوان درایو وجود داره ولی من ندارم علت چی هست ؟؟؟
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۳پاسخ۲۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت تنظیم ضرایب PID و بررسی تفاوت های موجود میان Pre Tuning و Fine Tuning
با سلام و احترام تفاوت Pre tuning وfine tuning دقیقا چیست؟ ما باید از کدام استفاده کنیم؟ آیا هر بار که که set point تغییر دهیم ضرایبPID به صورت اتوماتیک تغییر…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۹۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان تبادل دیتا میان Master ها در ساختار Multi Master - Salve
با سلام در ساختار مولتی مستر -اسلیو آیا مستر ها میتوانند مستقیم باهم تبادل دیتا داشته باشند؟ این دیتا ها شامل چه چیز هایی است(صرفا ورودی خروجی یا همه چیز)؟
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۱۷۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
راهنمایی جهت رفع نشتی از پارچ مخلوط کن و تمیز کردن سیم های بالشتک موتور
سلام. خرد کن و مخلوط کن مارک NOVA از زیر پارچ نشتی داشته وارد موتور شده . موتور رو تست کردم سالم هست اما کلی آب میوه روی سیم های بالشتک خشک شده با چه موادی…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۷۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان تکرار Function Block ها در برنامه ی نوشته شده
سلام جناب مهندس من یه سوال دارم که کار من تمام سیستم ها به یک صورت کار میکنن و میخوام FBدرست کنم حال و میخوام چند بار تکرار کنم بالاک ها رو این فانکشن شامل…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۹پاسخ۲۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره هیدرولیک
بررسی انطباقات سیلندر و پیستون در صنعت نفت بر اساس استانداردهای مربوطه
با سلام و احترام خدمت آقای دکتر جوانبخت آقای دکتر همان طور که حضرت عالی استحضار دارید در صنعت حفاری فوران گیر BOP داریم که از جریان سیال (گاز یا نفت) به سطح…
مهارتجومهدی منصوربخت۱پاسخ۳۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی مفهوم Software Redundancy و چگونگی کارکرد آن
با سلام منظور از ریداندانسی نرم افزاری دقیقا چیست ؟آیا ما در این حالت فقط یک سیستم داریم(یعنی یک cpuو یک باتری…) ؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی تفاوت های موجود میان Wincc Advanced , Professional و Client
سلام جناب مهندس در رابطه با سیستم scads یه سوال داشتم که من فیلم ها رو دیدم ولی کامل متوجه نشدم که wincc advanced و professional و client چه تفاوتی دارند بخصوص…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴پاسخ۳۹۱بازدید۰رأی مثبت