انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۵ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آموزش کار با Positioner های زیمنس
سلام دوستان.و جناب مهندس. اگه امکانش باشه در مورد نحوه کار با پوزیشنر زیمنس محبت کنین.البته تو گوگل گشتم یه تعداد فیلمای خارجی و منوال به زبان آلمانی بود که…
مهارتجومهدی پارسافر۱پاسخ۹۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی تفاوتهای موجود میان فرکانس وای فای، Carrier، موج رادیویی و موج الکترومغناطیس
سلام…دو تا سوال 1- وقتی گفته میشه فلان لینک رادیویی 433MHz یا 915MHz هست منظور چیه؟ این فرکانس همون فرکانس Carrier هست یا فرکانس موج الکترومغناطیس (موج…
مهارتجوسینا مهاجر۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات انجام کالیبراسیون تجهیزات فشار
با سلام … در بخش کالیبراسیون تجهیزات فشار فقط LRV و URV تنظیم شد اما سایر نقاط تنظیم نشد … سوال من اینه از کجا بفهمیم که سنسور تو بقیه نقاط درست کار میکنه و…
مهارتجوآشنا افتخاری۳پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان وقوع پدیده ی افزایش فرکانس گذرا در موتور در صورت حذف لحظه ای بار متصل به موتور
سلام استاد وقتتون بخیر یک سوال دارم اگر به فرض بار یک موتور متصل به درایو به صورت یک دفعه حذف شود موتور افزایش فرکانس گذرا (لحظه ای) خواهد داشت؟ با سپاس
مهارتجواحسان پوراسماعیلی۱پاسخ۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره درایو
امکان افزایش فرکانس گذرا (به صورت لحظه ای) در موتور در صورت حذف بار
سلام استاد وقتتون بخیر یک سوال دارم اگر به فرض بار یک موتور متصل به درایو به صورت یک دفعه حذف شود موتور افزایش فرکانس گذرا (لحظه ای) خواهد داشت؟ با سپاس
مهارتجواحسان پوراسماعیلی۰پاسخ۲۱۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخدوره ابزار دقیق
درخواست به اشتراک گذاری جزوه ی مربوط به بسته ی ابزاردقیق نماتک
سلام استاد ببخشید شما در طول آموزش فرمودید در جزوه ای که همراه پکیج در اختیارتون قرار دادن، جزوه ای به من داده نشده که توضیحات داخلش باشه جزوه ای هست برای تهیه…
مهارتجومهران باقرنیا۳پاسخ۲۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱۰پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی تعیین سایز Pressure Taps بر اساس استانداردهای مربوطه
با سلام و عرض ادب خدمت استاد ارجمند جناب آقای مهندس لطفی، بی زحمت بفرمایید دلیل اینکه سایز Pressure Taps باید3/4 اینچ یا 1 اینچ باشد چیست و این آیتم در کدام…
مهارتجوحسین محمدی۱۰پاسخ۳۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
طرح چند سوال در خصوص المان های بکار رفته در یک نقشه ی P&ID
1.در این P&ID چه نوع از PDT و چه المنتی وبرای چه(اختلاف فشار به تنهایی؟) استفاده شده؟از کجا باید متوجه شد؟ 2.تجهیز SP/203 چه تجهیزی است؟ 3.وقتی از یک ترنسمیتر…
مهارتجوشهاب عباسپور۳پاسخ۲۱۵بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره اتوماسیون صنعتی
تعریف صحیح و دقیق سنسور ، ترانسمیتر و ترانسدیوسر
سلام استاد ببخشید شما سنسور رو یک وسیله ای برای تبدیل یک کمیت (فیزیکی ، شیمیایی و…) به یک سیگنال الکتریکی تعریف کردید که این در واقع کار ترانسدیوسر هستش و…
مهارتجومهران باقرنیا۰پاسخ۹۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آشنایی با موارد کاربرد Control Valve های Half Stroke و Full Stroke
با عرض سلام ممکن هست توضیح بدید چه زمانی از کنترل ولو half stroke و full stroke استفاده میشود ؟ با مفهوم این دو اشنا هستم طبق چیزی که در بسته فرمودید ولی اینکه…
مهارتجوزهرا محمدی۲پاسخ۱۶۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عدم امکان برقراری ارتباط میان WINCC RT Professional با PLC
با سلام من در نحوه ارتباط wincc Rt profess… با plc مشکل دارم ، اصلا ارتباط نمیگیره تمام مراحل در اموزش شما رو طی کردم ولی نشد البته با wincc Rt Advanc به راحتی…
مهارتجوطارق جعفری۴پاسخ۱۶۴بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات استفاده از پلاگ منیفولد
سلام و احترام استاد ببخشید یه جایی اشاره کردید پلاگ منیفولد رو باید بذاریم، میخواست بپرسم کجاها این پلاگ رو میذاشتیم
مهارتجوامیره وشنگ خسروی۱پاسخ۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت روشن نشدن برد دارای NTC 10d-9 در هوای سرد
با سلام استاد یه برد دارم روشن نمیشه ntc رو با هیتر گرم میکنم روشن میشه ولی برد رو میبرم هوای سرد دوباره میزنم برق روشن نمیشه نوع ntc 10d-9هست عوضشم کردم درست…
مهارتجوسعید بانان متقی۲پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
درخواست به اشتراک گذاری یک نمونه برنامه برای انجام تنظیمات Mass Flowmeter
با سلام استاد یه نمونه مثال از نوشتن برنامه ی میخوام که عددی به مسفلومتر بدیم و درایو بر اساس این تنظیم فرکانسش کم و زیاد بشه و بدون خطا و با کمترین زمان درایو…
مهارتجوعلی جهانمرادی۲پاسخ۷۱بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با مفهوم CDTP و بررسی موارد کاربرد آن
سلام استاد خسته نباشید CDTP چیه؟ کجا استفاده میشه
مهارتجوامیره وشنگ خسروی۱پاسخ۱۴۸بازدید۰رأی مثبت