انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
آشنایی با نوع و موارد کاربرد فلنجهای بکار رفته به همراه اریفیس
فلنجی که برای اریفیس ها بکار میرود بصورت پک همراه با اوریفیس پلیت هست؟ نوع فلنج ان با توجه به انواع فلنج ها کدام است R.F یا F.F و …؟ البته بعد از عرض سلام و…
مهارتجومنوچهر شوشتری۱پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی ساخت دو Graphic List متفاوت در محبط نرم افزار Face plate
سلام استاد خسته نباشید ببخشید می خواستم بدونم توی wincc proffesional چه طوری میشه درمحیطی که در نرم افزار faceplate ساخته میشه دو تا graphic list متفاوت مثلا…
مهارتجوحسام توفیقی۱پاسخ۱۱۴بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی اضافه کردن شماتیک سون سگمنت و PCB به محیط نرم افزار Altium Designer
مهندس من یه شماتیک سون سگمنت و پی سی بی مربوط به اون رو توی لایبرری که دارم کپی میکنم.ولی وقتی سیو میزنم اول که سیو نمیشه یه جورایی و بعدم که کامپایل میکنم…
مهارتجومحمد افتخاری۴پاسخ۲۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی مقداردهی به رجیسترها در میکروکنترلر
مهندس 2U رو 4 تا شیفت میدیم ، میشه 1U رو 5 تا شیفت داد؟تفاوتی دارن؟ 2020-08-31/1598878236-13207-1598810279-441447-image.png1920×1080 139 KB
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۲۱بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با نوع خروجی دستور Printf در زبان برنامه نویسی C
سلام.مهندس دستور printf خروجی اینتیجر میده.ولی یه جوریه که خروجی void تو ذهن تداعی میشه.این خروجی اینتیجر توی خود تابعش که تو فایل .c نوشته شده کاربرد داره؟…
مهارتجومحمد افتخاری۴پاسخ۱۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی انجام محاسبات LRV و URV در مخازن دو سطحی و تك سطحی
سلام خدمت مهندس لطفي عزيز قسمتي ك توي فيلم راجع ب محاسبه LRV و URV مخازن دوسطحي و تك سطحي بودش رو من متوجه نشدم. به نظرم محاسبات دو سطحي هم اشتباه هستش. اگه…
مهارتجوعلی شیخ زاده تکابی۱پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
بررسی علت در نظر نگرفتن ضرایب تصحیح ارتفاع از سطح دریا و دما در سایزینگ ترانس پست عمومی
سلام استاد ساسانفر در فصل 18 بسته آموزش مربوط به طراحی پروژه عملی به چه دلیل در سایزینگ ترانس پست عمومی ضرایب تصحیح ارتفاع از سطح دریا و دما اعمال نگردید و یک…
مهارتجومحمد کرباسی۲پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی تعیین تعداد پاس های لازم برای جوشکاری Pipe ها
1- تعداد پاس در جوشکاری رومهندس تعیین میکند که مثلا 2 پاس یا سه پاس و … یا جوشکار به دلخواه خودش تا گپ را پر کند و تعداد پاس چگونه محاسبه میشود؟ 2-در اتصال دو…
مهارتجومنوچهر شوشتری۳پاسخ۷۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت ارسال فرمان به PLC یا SCADA از طریق HMI
salam vagghteton bekheir, system hmi ya scada nemitone be plc dastor bede faghat taghirat ro neshon mide chetor mitonam in moshkel ro bartaraf konam. ba sepas
مهارتجوابراهیم مومنی۹پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
معرفی چند برند خوب و معتبر برای تهیه ی منبع تغذیه و Heater
با سلام لطفا چند برند خوب و معتبر برای منبع تغذیه و هیتر را معرفی نمایید. برندهای مختلفی در بازار موجود است که این موضوع موجب سردرگمی من شده است. متشکرم
مهارتجویاسر پورداور۲پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
معرفی نماد استاندارد ملی ایران و درخواست به اشتراک گذاری فایل استانداردهای مطرح شده در دوره
سلام استاندارد ملی ایران INSO معرفی شد ، ولی وقتی این نماد را در اینترنت جست و جو می کنم ، چیزی مربوط به استاندارد ملی ایران نمایش داده نمی شود . استاندارد ملی…
مهارتجومحمدتقی عابدینی درمی۵پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
درخواست تهیه ی آموزش سيستم های كنترل DCS DeltaV
با سلام خدمت مهندس لطفي عزيز و همكاران نماتك اگه لطف كنين آموزشي مبتني بر سيستم هاي كنترل DCS DeltaV هم قرار بدين ازتون ممنون ميشم. فوق العاده از كيفيت آموزشي…
مهارتجوعلی شیخ زاده تکابی۱پاسخ۱۲۰بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان راه اندازی سریع میکروکنترلر LPC در نرم افزار Keil بدون امکان استفاده از رجیستر
مهندس توی اموزش فرمودید که ما از CMSIS استفاده نمیکنیم و با رجیستر ها کار میکنم.میخاستم ببینم lpc چیزی مثل کد ویزارد نداره که سریع راه اندازی کنه و ما فقط…
مهارتجومحمد افتخاری۴پاسخ۱۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آشنایی با ساختار و نحوه ی عملکرد سیستم های SCADA و DCS
سلام مهندس.سیستم اسکادا و DCS چیه؟
مهارتجوعارف بهرامی۶پاسخ۱۷۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره رله و حفاظت
معرفی سرفصل های دوره ی حفاظت و رله
سلام مهندس دوره حفاظت و رله دارید؟ اگر حفاظت و رله هستش لطفا سرفصل های دوره ذکر کنید؟
مهارتجوعارف بهرامی۱پاسخ۷۳بازدید۰رأی مثبت