انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
مقاومت متصل به کلکتور
سلام تو این مدار چرا سر راه کلکتور مقاومت قرار داده شده؟؟؟؟مگه معمولا مقاومت رو سر راه بیس قرار نمیدیم؟؟؟؟
مهارتجواشکان اسماعیل پور۱پاسخ۱۰۹بازدید۰رأی مثبت
تست سنسور lm35
من یک سنسور lm35 مطابق شکل زیر دارم که طبق برنامه جلسه ۸ فصل دو به آردوینو وصل کردم ولی وقتی حرارت رو زیاد میکنم ولتاژ نمایش داده شده کاهش پیدا میکنه طوری که…
مهارتجوکامران شکوری عطار۱پاسخ۲۴۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تعریف عدد چند رقمی در آرایه
چطور میشه یک کلمه یا عدد چند رقمی رو داخل یکی از خونه های ارایه تعریف کرد ؟ ینی مثلا تو خونه ی اولش ۱۵۶ تعریف بشه ؟
مهارتجوعاطفه هاشمی۲پاسخ۱۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
روشن شدن ترانزیستور PNP
یه سوال دیگه هم داشتم ترانزیستورهای PNP از قسمت منفی بیس شارژ میشه؟
مهارتجومحمدرضا ادیب نژاد۳پاسخ۱۶۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
ولتاژ ورودی و خروجی ترانس
سلام خسته نباشید میشه یه ترانس یه طرف AC باشه یه طرف DC؟ یا از هر دو طرف یکی هستن؟ یعنی اگه یه طرف DC باشه طرف دیگه DC هست؟
مهارتجومحمدرضا ادیب نژاد۱۱پاسخ۱٬۴۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت یکسره روشن ماندن چراغ LED و چشمک نزدن آن در تمرین مربوط به سنسور نوری
سلام این مدار مربوط به تمرین سنسور نور ولی هر کاری میکنم led یکسره روشن میشه راهنمایی بفرمایید ترانزیستور bc 640 پایه ایمیتر به + منبع پایه کلکتور به مقاومت…
مهارتجومحمدرضا علیخواه۱۵پاسخ۲۱۳بازدید۰رأی مثبت
عدم نمایش عبارت روی LCD
سلام مهندس در قسمت آموزش آردواینو بخش LCD هرکاری میکنم hello world روی lcd نشون داده نمیشه. فقط ۱۶ تا مربع تو پر رو نمایش میده همه سیم کشی هارو چندین بار تست…
بهنام سلطانیان۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی اثرات وجود بریدگی در رشته سیم بر عملکرد سنسور آنالوگ
با سلام خدمت اساتید محترم سوالی که بنده داشتم این هست که در سنسورها مثلا یه سنسور دما در یخچال اگر مجبور بشیم بین دو رشته سیم از هم جدا کرده و دوباره بهم اتصال…
مهارتجومحمدرضا علیخواه۱پاسخ۱۵۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شدهدوره الکترونیک
تفاوت خازن بای پس و دکوپل
تو عکسی که فرستادم سه تا کاربرد مختلف خازن رو نشون داده. مدار هم ظاهرا مدار یک آمپلی فایره.سوالیکه دارم اینکه لطف کنید راجه به کاربردشون یه توضیح مختصری بدید و…
مهارتجواشکان اسماعیل پور۱پاسخ۱۰۵بازدید۰رأی مثبت
تبدیل واحد
میشه در مورد تبدیل واحدها یکم بیشتر توضیح بدین مثلا آمپر به میلی آمپر ولت به میلی ولت یا تو مقاومتها و همچنین خازنها باز به طور مثال طریقه نوشتن یک هزارم آمپر…
مهارتجومحمدرضا علیخواه۱پاسخ۵٬۶۷۸بازدید۰رأی مثبت
آستانه تحمل بدن در برابر خازن
سلام تو مبحث خازنها آستانه تحمل انسان در چه ظرفیتی از خازنهاست به طور مثال یه خازن در حالت شارژ تو چه ظرفیتی باید احتیاط کرد که خدای نکرده در اثر لمس برایمان…
مهارتجومحمدرضا علیخواه۱پاسخ۴۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آی سی l293D
سلام مهندس معین ic L293d رو میشه بدونه منبع تغذیه جداگونه و از طریق ۵ ولت خود آردوینو راه اندازی کرد ؟ آرمیچری که دارم با ولتاژ ۳.۳ کار میکنه، توی تجهیزاتی که…
بهنام سلطانیان۳پاسخ۱۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
استفاده از متغیر داخل یک تابع
اگر یک متغیر را داخل یک تابع تعریف کنیم. که تابع داخل لوپ استفاده شده است آیا این متغیر برای دیگر توابع لوپ قابل استفاده است؟ یا فقط برای همان تابع قابل…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۷۶بازدید۰رأی مثبت
تبدیل ولتاژ 36 به 18 ولت بدون رگولاتور
سلام سوالی داشتم یه باتری ۳۶ ولت دارم میخوام ازش ولتاژ های ۱۸ -12-5-3.3 رو ازش بگیرم بجز رگولاتور مثلاً lm1117 از چی میتونم استفاده کنم ؟ از یه رگولاتور که…
مهارتجوامین کمیلی۱پاسخ۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
محاسبه سایز دیافراگم سیل برای ترانسمیترها
چه موقع در ترانسمیتر ها از دیافراگم سیل ۲ اینچ و چه موقع از دیافراگم سیل ۳ اینچ استفاده میکنیم؟ ایا اندازه فلنج به دما بستگی داره یا فشار یا هردو؟ و معیار…
مهارتجوشهرام کامرانی فر۴پاسخ۱۷۵بازدید۰رأی مثبت