پرش به محتوای اصلی
حل شده

بررسی علت وارد نشدن لباسشویی دوو به مرحله ی خشک کن

تصویر محمدرضا حسن زادهمحمدرضا حسن زادهپرسیده شده ۱ سال پیش۱۷۳ بازدید۴ پاسخ
سلام استاد یک لباسشویی دوو تسمه ایی بدون لرزش در حال کار است.بعداز کار کردن و شستشو آب را تخلیه میکند اما بارسیدن ب 11 دقیقه وارد حالت خشکن نمیشود بنده از سر هیدروستات فرکانس پر و خالی شدن را گرفتم ک طبق آموزش بود ولی باز من هیدروستات رو عوض کردم ولی همچنان مشکل حل نشد و روی حالت 11میماند یکی از همکاران ک سابقه نمایندگی دوو دارد می‌گوید این مشکل اپیدمی است و انگار دوو برای این محصول تاریخ انقضا گذاشته است آیا همچین گفته یی صحیح است همچنین من کلید اسپین و پاور رافشار دادم تا وارد تست مد بشود وبتوانم خشک کن را تست کنم ک دیدم خشک کن کار میکند و روی برد 1E61را نشان میداد .البته بعداً فهمیدم کن حالت تست مد را اشتباه زدم ولی ب هر صورت خشک کن کار کرد مدلDWK8310Tاست تاخو هم با روش چرخاندن شفت و ولتاژ افتادن روی دوسیم تاخو چک شد لازم ب ذکر است ک دستگاه تسمه ایی بود ولی دارای کد نابالانسی بود و کدeep می امد

پاسخ منتخب

تصویر سعید حسن آبادیسعید حسن آبادیاستاد· ۱ سال پیش
پاسخ منتخب
سلام این ایراد شایع هستش و معمولا در بردهای سوکت قرمز با تعویض برد مشگل حل میشود و در بردهای سوکت سفید با کد نابالانسی حل میشود. به هر حال چ برد سوکت قرمز چ برد سوکت سفید به نظرم اولین و منطقی تر کار کد نابالانسی هستش .

پاسخ‌ها (۴)

• تصویر مهران میریمهران میری· ۱ سال پیش
    سلام منم یه لباسشویی دارم با همین مشکل خیلیم روش کار کردم ولی نشد
  • تصویر مهران میریمهران میری· ۱ سال پیش
    سلام ببخشید مشکل لباسشوییتون حل شد؟
  • تصویر ماهان کریم پورماهان کریم پور· ۱ سال پیش
    سلام، میشه توضیح بدید که هر عدد نشانگر چه تنظیمی یا چه سنسوری هست؟

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.