انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۷۳ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشوییدرس دیگهای خاری
تاب داشتن درام
درام وقتی تاب برمیداره تراشکار مثل شفت تراش میده یا کار دیگه ای روش انجام میده؟
مهارتجومحمد عبدالهی۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
خاموش شدن در حین کار لباسشویی
سلام استاد وقتتون بخیر ۱: دلیل اینکه لباسشویی در حین کار یه دفعه خاموش می شود چیست ؟ اگه جواب شما مشکل از برد است لطفا نحوه تست برد که باید تست کنیم و به طور…
مهارتجومهدی وزیری۰پاسخ۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشوییدرس لباسشویی LG مدل direct drive-(2)
لرزش لباسشویی
سلام خسته نباشین توی قسمتی که بابت لرزش ماشین لباسشویی و عوض کردن کمک فنر تدریس میکردین فرمودین که به مشتری بگیم احتمال کمی لرزش وجود داره و مثل روز اول…
مهارتجومحمد عبدالهی۱پاسخ۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشوییدرس انواع میکروسوئیچ درب و عیوب ناشی از خرابی آن
لباسشویی اسنوا ارور درب میزنه
لباسشویی ارور درب میزنه سویچ باید تعویض بشه یا میشه تعمیرش کرد با چند بار باز و بسته کردن
مهارتجواحمد شیخ۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
سه نظام لباسشویی دایرکت الجی
با سلام خدمت استاد محترم وقتتون بخیر یک لباسشویی الجی دایرکت با ایراد لقی سه نظام باز کردم و کاسه نمد و بلبرینگ عوض کردم و سه نظام هم که ایرادی نداشت (تراشکار…
مهارتجوامین احسانی۲پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشوییدرس میکروسوئیچ آنی-عملی
میکروسوئیچ بوش های سری8
استثنا سه پایه است روش تست چه جوریه ؟؟؟؟؟؟
مهارتجوعلی پاکرو۰پاسخ۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
تغذیه سوئیچینگ
با سلام خدمت استاد گرامی،در مدار یک شارژر وقتی به برق زدم خروجی نداشتم ولی پل دیود درست عمل کرد بود و ۳۰۰ ولت روی خازن ورودی افتاده بود،بعد از تعویض آی سی…
مهارتجوشیرزاد حسینی آیدیشه۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
لباسشویی سامسونگ اتومات
لباسشویی رو برنامه شستشو شروع بکار میکند درب قفل میشود پمپ شروع بکار میکند آب تخلیه میکند قفل دستگاه به حالت چشمک زن میشه و برنامه کار نمیکنه هیچ خطایی نمیزنه
کاربر انجمن۱پاسخ۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
ارورE6 لباسشویی آرتی سی
ارورE6لباسشویی آرتی سی
کاربر انجمن۰پاسخ۱۷بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
افزایش تایم شستشو لباس در لباسشویی ایندزیت
سلام وقت بخیر خسته نباشید یه لباسشویی ایندزیت هست مشتری میگه به جای مثلا ۴۰ دقیقه یک ساعت ونیم طول میکشه چه چیزهایی رو باید چک کنم؟
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
دور خشک کن لباسشویی
سلام خدمت استاد جداری بزرگوار. ماشین لباسشویی دوو 6 ماه کار جدید ترین مدل. بعد از 6 ماه کارکرد وقتی دور خشک کن میره خیلی صدا میده ،دستگاه تکان یا لرزش نداره،…
مهارتجوایمان خلیل ابادی۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
تست مد لباسشویی
سلام من میخوام در لباسشویی دوو منوی تست مد رو فعال کنم.باید چیکار کنم .برای برند های دیگه چگونه هست این تست مد .ایا دفترچه راهنمایی چیزی دارن برند ها برای…
ایمان خلیل۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
باقی ماندن لک قطره آب روی ظروف شیشه ایی
با سلام خدمت اساتید عزیز وقتتون بخیر یک ظرفشویی هایسنس با ایراد کیفیت شستشوی پایین مراجعه داشتم که درپایان کار روی ظروف غبار و لکه های آب باقی میموند که در…
مهارتجوامین احسانی۴پاسخ۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
موتور bldc (پمپ تخلیه ظرفشویی الجی)
با سلام و احترام. در آموزشهاتون طریقه ی اهم گیری موتورهای براشلس یا bldc رو فرمودید ولی نگفتید چطور میشه بشون ولتاژ داد. مثلا پمپ تخلیه ظرفشویی الجی. نمیشه…
مهارتجومهدی کیانی۲پاسخ۵۴بازدید۰رأی مثبت
سوالات لباسشویی۲
سلام مهندس جان وقتتون بخیر 1.لباسشویی آبگیری میکنه یهو میره برای تخلیه و تخلیه هم میکنه، علت چیست؟ (یعنی یکسره کار میکنه، پاکشوما) 2.لباسشویی دور خشک کن…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت