پرش به محتوای اصلی
حل شده

تعویض بلبرینگ لباسشویی های تایمری

تصویر مهدی کیانیمهدی کیانیپرسیده شده ۴ ماه پیش۲۹ بازدید۲ پاسخ
سلام و ارادت. ممنون از بابت آموزشهای بسیار خوبتون. من حدود یکساله که با دوره لباسشویی وارد بازار کار شدم و خداروشکر در کل خوب بوده. فقط یه اشکال و ایراد بسیار بزرگ که توی دوره هم بیان نشده یا بصورت کلی و گذرا فقط اشاره شده. اونم باز کردن و بیرون اوردن دیگهایی که درب جلوشون پِرس هست. مثل هایر ، اسنوا قدیمی… توی دوره لباسشویی هایر رو فقط بصورت شفاهی گفتید که اینکار رو انجام بدید ولی عملی کاری صورت نگرفته و فقط درب پشت و بالا باز شده. ولی اینکه پنل جلو و تایمرها چطور باز میشه و دیگ چطور بیرون میاد و باز میشه و بعضی کمکها که فلزی هستن چطور باز میشن اصلا اشاره نشده. این یه ایراد خیلی بزرگه اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ منتخب

تصویر سعید حسن آبادیسعید حسن آبادیاستاد· ۴ ماه پیش
پاسخ منتخب
سلام سعی میشه در آپدیت های بعدی لحاظ بشه اما اینایی که شما اشاره کردید زیرخاکی های این صنعته و خیلی عمومی و فراگیر نیست سعی شده مطالبی بیان بشه که خواسته اصلی بازار کار باشه.
  • تصویر مهدی کیانیمهدی کیانی· ۴ ماه پیش
    بله قبول دارم فرمایشتون رو استاد عزیز. ولی واقعیت اینه که بخاطر وضع اقتصادی فعلی، خیلی ها از این دستگاههای قدیمی استفاده میکنن و کار روی همین دستگاهها بخاطر عدم آموزش به یه چالش برای ما تبدیل شده. من چشم بسته تمام کارهای لباسشویی های جدید رو قبول میکنم و از صفر تا صد انجام میدم اما لباسشویی های قدیمی تر رو اکثرا رد میکنم و انجام نمیدم. چون راستش بلد نیستم چَم و خَمشون رو

پاسخ‌ها (۲)

پاسخ شما

برای پاسخ دادن به این سوال وارد شوید.