انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۸ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لوازم صوتی تصویریدرس قسمت سوم
دستکاری تیونر
عرض سلام و ادب آیا میشود تیونر تلوزین هایی که تنها کانال های دیجیتالی رو میگیرن، تبدیل به تیونری کرد که ماهپاره ها رو هم دریافت کند؟
مهارتجوقاسم بیدار۰پاسخ۴بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
تعویض مین برد تلویزیون الجی
سلام استاد عزیز یه تلویزیون الجی مدل ۴۲LV3400 دارم که کیفیتش عالیه ولی شبکه های hd رو ساپورت نمیکنه قابلیت آپدیت نرم افزار هم نداره ،راهی وجود داره که این مشکل…
کاربر انجمن۰پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
مشکل بکلایت اسنوا 50
ادامه دادن بحث از مشکل بک لایت تلویزیون: همکارودوست عزیز شما باید بود تمامی بکلایت ها را تعویض می کردید چون این ال ای دی ها همه باهم کارکردن شما لانی را که…
مهارتجورحمت اله اسدی سامانی۱پاسخ۱۸بازدید۱رأی مثبت
مشکل بک لایت تلویزیون
سلام استاد خسته نباشید. من یک تلویزیون ۵۰ اینچ اسنوا مدل 50sa630 u اندروید دارم ک ولتاژ بک لایت رو نداشتم باز کردم یک شاخه بک لایت رو عوض کردم درست شد ولتاژ…
مهارتجومیلاد روزبهانی۰پاسخ۴۲بازدید۱رأی مثبت
خاموشی تلویزیون سام UA50TU7600CC
یه موردی اومده مشتری میگه بعد از اینکه هارد رو زده تلویزیون خاموش شده. بنده خروجی پاور رو گرفتم ولتاژ داشت. ولی روی مین برد خروجی رگولاتورها همگی 0 بود. ممنون…
مهارتجونوید جلیلی۱پاسخ۳۴بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان جایگزین کردن Main Board و پنل تلویزیون های مختلف با هم در یک مدل خاص در سایزهای متفاوت
سلام و خسته نباشید خدمت مهندسین عزیز ببخشید ایا راهی برای جایگزین کردن مین برد های تلویزیون های مختلف باهم یا در یک مدل خاص در سایز های متفاوت وجود داد ؟اگر…
مهارتجورزگار رزگار طاوسی۱پاسخ۱۹۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت آبی رنگ شدن تصویر تلوزیون LG 49LH600T
سلاممهندس خسته نباشید. تلوزیون lg مدل 49LH600T تصویر تلوزیون آبی شده و رنگ قالب تصویر آبی است . علت چیه؟
مهارتجوبهرام عباسعلیان۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان تعمیر ریسیور ماهواره
سلام استاد چند نفر به من مراجعه کردهاند گفتند ما ریسیور ماهواره قدیمی داریم کار نمیکند بردیم برای تعمیر گفتند دیگر رده خارج شده ایا این حرف صحت دارد یا نه اگر…
مهارتجومحسن محمدی۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت خاموش شدن تلوزیون مارشال پس از روشن شدن بکلایت
با سلام. خسته نباشید مهندس. ی تلوزیون مارشال کلا روشن نمیشد. برد پاور باز کردم. دوتا خازن صافی سر ولتاژ ۲۲۰ باد کرده بود تعویض کردم. و ی ماسفت صدا اتصال کوتاه…
مهارتجوبهرام عباسعلیان۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
بررسی علت ریست شدن مکرر تلویزیون سامسونگ و نحوه ی تعمیر آن
سلام خدمت استاد و همکاران گرامی ، یه تلویزیون سامسونگ هست که مدام ریست میشه و بالا نمیاد ، لطفا راهنمایی بفرمایید، متشکرم
مهارتجوحسین نوربخش۵پاسخ۱۲۸بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
نحوه ی صحیح تبدیل بکلایت LCD به LED برای تلوزیون الجی مدل lh700yr
سلام استاد عزیز من بکلایت تلویزیون الجی مدل lh700yr رو تبدیل به led کردم .۱-آیا نیاز هست در صفحات رفلکتور تغییر ایجاد کنم؟۲- من برد اینورتر رو کاملا جدا کردم…
مهارتجومصطفی پیرمرادیان۱پاسخ۷۷بازدید۰رأی مثبت
انتخاب مدل دیود
باسلام و احترام. خروجی یک دستگاه کنترلر هوشمند، 12 ولت dc با آمپر 2 هست. برای اتصال به یک ماژول رله لازمه یک دیود یکسوساز در مسیر یکی از خروجی های کنترلر قرار…
مهدی سعادتمند۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت روشن نشدن چراغ LED تلویزیون LG پس از عدم استفاده ی طولانی مدت
سلام استاد وقتتون بخیر. یه تلویزیون LG برای تعمیر دارم.صاحبش میگه یه مدت که تو برق نباشه وقتی به برق میزنیم LED پاورش روشن میشه،وقتی چه با کنترل و چه دستی…
مهارتجونوید جلیلی۱پاسخ۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
راهنمایی جهت نصب براکت دیواری برای تلوزیون سامسونگ
سلام خدمت استاد بزرگوار و دوستان خوب تیم نماتک برای نصب براکت دیواری برای تلوزیون سامسونگ پشت تلوزیون چندتا جای پیچ هستش ولی هیچ رزوهای در آن نیست و با دقت هم…
مهارتجوامین عمادی۲پاسخ۱۴۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
راهنمایی جهت انتخاب تجهیز مناسب برای مشاهده ی تغییرات ولتاژ
سلام مهندس برای مشاهده نوسانی بودن ولتاژ ، با مولتی متر انالوگ( مشاهده توسط عقربه )میشه استفاده کرد در مواقعی که ولتاژ داریم ولی نوسان داره مثلا در برد پاور؟
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۱۸۴بازدید۰رأی مثبت