انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴۰ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات ایسیودرس تکنیک جیگ
الکترونیک عمومی
سلام استاد دوره الکترونیک عمومی نماتک که فرمودید خیلی طولانی هست (۱۰۸ ساعت)، لطفا اگر منبع دیگری سراغ دارید معرفی بفرمایید.
مهارتجوعلی کمری زاده۰پاسخ۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات ایسیودرس بی کد کردن ایسیوها
تفاوت برنامه بی کد با NoImmo
درود استاد عزیز تفاوت برنامه بی کد و NO immoچیست؟
مهارتجوکورش تاجیک۰پاسخ۴بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات ایسیو
خطای پدال گاز و کوئل
سلام خودرو ۲۰۶ اتومات SD با ایسیو bosch me745 خودرو گاهی پیش میاد گاز نمیخوره و چک روشن میکنه کوئل و شمع هم تست شده سالم است خطا هم پدال گاز و موقت کوئل نظر…
مهارتجوعلی خادم۰پاسخ۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تعمیرات ایسیو
درخواست جزوه به صورت پیوسته
سلام وقت بخیر ممکنه جزوه اصلی استاد که در جلسات تدریس شده به صورت پیوسته و در غالب یک فایل پی دی اف در اختیار دانشجویان قرار گیرد؟ به علت پراکندگی جزوه قادر به…
مهارتجوسید محمد سید محمد ظریفیان صدیق۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
ریمپ خودرو
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب مهندس غفاری زاده عزیز. در بحث ریمپ خودرو که توی دوره آموزشی داریم با دستگاه TNM انجام میشه ولی داخل دستگاه دیاگ نسل دوم…
مهارتجوارین شاکرمی۱پاسخ۲۰بازدید۰رأی مثبت
خرید دوره تعمیر ایسیو
سلام جناب مهندس باتوجه به اینکه دوره های مختلفی وجود داره در زمینه تعمیرات ایسیو به نظر شما که در این زمینه فعالیت میکنید چه پارامتری برای انتخاب دوره هست که…
کاربر انجمن۱پاسخ۲۵بازدید۰رأی مثبت
مسیر یابی های ایسیو
سلام استاد مسیر یابی چگونه انجام میشه مثلا تو خرچنگی ما انژیکتور۳مون مسیرش قطع شده و مثلا از سوکت پین ملتی متر تست بیزر که میگیریم هیچ صدایی نمیده از کجا…
مهارتجورضا پوراقدامی چایکندی۱پاسخ۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات ایسیو
مشکل ایسیو ssat دارم در مورد جابه جایی
سلام استاد اونجایی که گفتین وقتی ایسیو ssat رو میخایم فلش کار کنیم و به مشکل فن دور کند بر میخوره یعنی پین رو کامل از جاش در بیاریم و دیود رو روش بکاریم و این…
مهارتجورضا پوراقدامی چایکندی۱پاسخ۳۷بازدید۰رأی مثبت
خرچنگی ایسیو
سلام ایتاد خسته نباشید چرا تو ماشین های خارجی دوتا خرچنگب هست و تمامی خرچنگی ها فن دور تند کند رله اول دوم اکسیژن و رله پمپ رله کولر کنیستر دارد
مهارتجورضا پوراقدامی چایکندی۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
درمورد دستگاه تستر
سلام استاد خوب هستین استاد دستگاه ایسیو رو به تستر وصل کرد و دیاگ رو هم به تستر بعد پارامتر خونی رو اموزش داد صحیح بود الان سوالی برام پیش اومد اگه روی تستر…
مهارتجورضا پوراقدامی چایکندی۱پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
پشت امپر و ایسو در اصلاح کیلومتر
سلام استاد توی خودروهای که کیلومتر فقط از پشت امپر کم میشه اگه کسی اومد گفت کیلومترم پریده ما از کجا کیلومتر قبلیش رو پیدا کنیم سوال دیگه ای که دارم اینکه در…
مهارتجورضا دانشیار۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
کیلومتر 206 اصلی
استاد ببخشید توی 206 اصلی اول ای سی پشت امپر رو بخونیم بعد خط 20 رو عکس بگیریم بع از اون ای سی ایپیرام bsi رو باز کنیم بعد کد hex مشابه رو به ff تغییر بدیم…
مهارتجورضا دانشیار۱پاسخ۱۳بازدید۰رأی مثبت
بی کد زیمنس
سلام استاد یه سوالی که داشتم اینه که برای بی کد کردم زیمنس طبق ایسیو برنامه مرتبط بهش رو روی فلش و اییپیرام بریزیم و بعد از اون باید برنامه نویسی بی کد زیمنس…
مهارتجورضا دانشیار۱پاسخ۱۴بازدید۰رأی مثبت
مشکل بیکد و پمپ بنزین
سلام خدمت استاد عزیز استاد چرا بعضی ایسیو زیمنس ها برنامه بیکد که میریزیم (معمولا با دیاگ نگار نسل دو) رله پمپ بنزین در رله دوبل فعال نمیشه و اگه خودمون بصورت…
مهارتجومجتبی بهمنی حیدرآبادی۱پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
تعمیرات ایسیو
سلام مهندس غفاری زاده وقتتون بخیر ببخشید با دیدن ویدیوهای آموزشی تون در مورد تعمیرات Ecu میتونم این شغل و راهاندازی کنم یا باید تو کلاسهای حضوری تون شرکت کنم؟
مهارتجومهدی چراغی۱پاسخ۴۴بازدید۰رأی مثبت