انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۳۴ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس نکاتی پیرامون نگهداری درایو
سیستم ارتینگ
سلام وقت بخیر چاه ارت برای درایو جدا باشه و برای ابزار دقیق جدا ؟ باید از ارت مجزا استفاده شه ؟
مهارتجوکاربر انجمن۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایو
تعمیر درایو
سلام درایوhpدارم dcلینک دارم مدار تغذیه هم خازن هاش و آیسیpwmعوض کردم باز روشن نمیشه
مهارتجوعلیرضا عبدالحسین نیا۰پاسخ۱۰بازدید۰رأی مثبت
تغذیه درایوhp
سلام درایوhpدارم dcلینک دارم مدار تغذیه هم خازن هاش و آیسیpwmعوض کردم باز روشن نمیشه
مهارتجوعلیرضا عبدالحسین نیا۰پاسخ۹بازدید۰رأی مثبت
تجدید نظر در برگزاری آزمون
سلام با این وضعیت اینترنت کشور لطفا در محدودیت آزمون تجدید نظر کنید ،وسط آزمون اینترنت قطع وصل شد و آزمون نا تمام موند
مهارتجوسید فرشاد سید فرشاد موسوی طلب۰پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
درایو اشنایدر
سلام وقت بخیر دوتا درایو اشناید مدل lxm32md72n4 در حال تعمیر دارم تست سرد رو که انجام میدم dc link با خروجی درایو به جای اینکه بین 0.3 تا 0.7 باشه 0.953 هست(سه…
مهارتجوجواد دهقانی۰پاسخ۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
خرابی درایو یاسکاوا ۲۲kw
سلام وقت بخیر جناب گلنواز یه درایو یاسکاوا ۲۲ کیلو وات به دست من رسیده که وقتی برق بهش داده میشه درایو بالا نمیاد و بعد چند ثانیه دود از داخل درایو خراج میشه…
مهارتجومهدی علیاری۱پاسخ۲۵بازدید۰رأی مثبت
پسورد درایو دلتا
درایو دلتا سری b استوک خریداری شده متاسفانه به صورت قفل شده برای ما ارسال شده و دسترسی به پسورد آن نداریم چگونه می توانیم آن را باز کنیم و استفاده نماییم…
مهارتجوعلی شمسائی۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی امکان کم کردن حساسیت IC ۷۸۴۰
سلام جناب استاد . شاید عجیب باشد اما به تجربه شما در مورد کم کردن حساسیت آیسی جریان خروجی نیاز دارم . در واقع من با استفاده از دوفاز میخوام وسایل خونه رو روشن…
فرشید میکائیل۳پاسخ۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
راهنمایی جهت برطرف کردن پیغام خطای Contour Monitoring محور x و y در درایو
سلام به استاد عزیز و دوستان ما با آلارم contour monitoring محور xوy مواجه شدیم، و با تعویض درایو مطمئن شدیم که مشکل از خود درایو است، ولی هرچه تلاش میکنیم درست…
محمد محموری۶پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
راهنمایی جهت رفع مشکلات ولتاژ خروجی و عدم توقف کامل اینورتر اشنایدر ATV31HU75N4
سلام یک اینورتر اشنایدر ATV31HU75N4 دراختیار دارم که دوتا ایراد دارد: ریست کارخانه و تنظیمات متناسب با موتوری که به اینورتر وصل شده انجام شد. ایرادات: 1- ولتاژ…
مهارتجوفرهاد حسن زاده۲پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان آسیب دیدن IGBT با شستن برد اصلی اینورتر در وان التراسونیک
سلام اگر برد اصلی اینورتر با IGBT را داخل وان آلتراسونیک قرار بدیم ، IGBT یا خمیر سیلیکون آسیب نمی بینند ؟ و اینکه ماده داخل وان آلتراسونیک چی باشد ؟
مهارتجوفرهاد حسن زاده۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطای OPE2 در درایو EricDrive و نحوه ی برطرف کردن آن
با سلام خدمت استاد عزیز در درایو EricDrive خطای OPE2 می دهد در راهنماش قید شده این خطا INVERTER TYPE ERROR است. این خطا مربوط به کجا می شود؟
مهارتجوخسرو رجب پور مقدم۱پاسخ۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی علت عدم نمایش دیتا در سون سگمنت و Run نشدن درایو LS
سلام وقت بخیر یک درایو LS هست که سون سگمنت نمایشگر روشن میشه ولی فقط سه تا خط رو به صورت چشمک زن نشون میده (- - -) نه هیچ دیتا ای رو نمایش نمیده نه run میشه با…
مهارتجوشقایق امین زاده۴پاسخ۵۷بازدید۱رأی مثبت
طرح چند سوال در خصوص تعمیرات اینورتر از استاد گلنواز
سلام، وقتتون بخیر ، ممنون از زحماتتون در تهیه دوره آموزشی تعمیرات اینورتر ، چند سوال داشتم. 1- چطور پس از تعمیر تست جریانی نهایی اینورتر را در کارگاه خودمان…
مهارتجوفرهاد حسن زاده۱پاسخ۵۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی میزان تغییر پارامتر ضریب توان بعد از نصب درایو
سلام وقت بخیر فرض کنین تعدادی موتور با ضریب توان میانگین مثلا 0.8 داریم که بدون درایو وارد مدار میشدن.الان ما برای این موتورها درایو بدون فیلتر های هارمونیکی و…
مهارتجوارش آقاپور۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت