انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۳۹ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس انواع بارهای موجود در صنعت
درایو مناسب برای رول جمع کن از چه برندی مناسب هست.
در دستگاه برش لفاف درایو مورد استفاده زیمنس مستر درایو هست مدام هر یکی دو ماه باعث سوختن درایو مین میشه.تمامی موارد مورد بررسی قرار گرفت ولی جواب درستی…
مهارتجوسپهر مختاری۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس اثرات منفی درایو
نحوه کاهش هارمونیک
ایا از ترانس های ایزوله یک به یک دروردی پس از پست با توان مناسب مصرف می تواند کمک به کاهش هارمونیک گردد
مهارتجوسپهر مختاری۰پاسخ۶بازدید۰رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس ساختارهای درایو
خطای اتصال کوتاه
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم. من یه درایو آسانسوری مدل qma مشکلش اینکه گاهی درایو خطای اتصال کوتاه میزنه. تغذیه سالم و قسمت igbt هم تست گرفتم سالمه. به…
مهارتجوکاربر انجمن۰پاسخ۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس بررسی IC درایور سری HCPL-316J
یکسان نبودن آی سی های درایور IGBT
درود علت اینکه آی سی درایورهایی که در این برد RSS بصورت یکسان طراحی نشده چی هست استاد؟ چون تا جاییکه خاطرم هست، بدلیل پارامترهای سویچینگ، زمان، توان و...،…
مهارتجورامتین مهرآیین فرد۰پاسخ۱۲بازدید۰رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس برد کنترل درایوهای مختلف
در درایور ls800-4090-tn
سلام .در این درایور بدون برق سفاز تعمیرات روی برد انجام بدم میتونم ولتاژ 400dc به p وn بدم بدون igbtوبانک خازنی
مهارتجوهادی پارسی۰پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایودرس نکاتی پیرامون نگهداری درایو
سیستم ارتینگ
سلام وقت بخیر چاه ارت برای درایو جدا باشه و برای ابزار دقیق جدا ؟ باید از ارت مجزا استفاده شه ؟
مهارتجوکاربر انجمن۰پاسخ۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات درایو
تعمیر درایو
سلام درایوhpدارم dcلینک دارم مدار تغذیه هم خازن هاش و آیسیpwmعوض کردم باز روشن نمیشه
مهارتجوعلیرضا عبدالحسین نیا۰پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
تغذیه درایوhp
سلام درایوhpدارم dcلینک دارم مدار تغذیه هم خازن هاش و آیسیpwmعوض کردم باز روشن نمیشه
مهارتجوعلیرضا عبدالحسین نیا۰پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
تجدید نظر در برگزاری آزمون
سلام با این وضعیت اینترنت کشور لطفا در محدودیت آزمون تجدید نظر کنید ،وسط آزمون اینترنت قطع وصل شد و آزمون نا تمام موند
مهارتجوسید فرشاد سید فرشاد موسوی طلب۰پاسخ۹بازدید۰رأی مثبت
درایو اشنایدر
سلام وقت بخیر دوتا درایو اشناید مدل lxm32md72n4 در حال تعمیر دارم تست سرد رو که انجام میدم dc link با خروجی درایو به جای اینکه بین 0.3 تا 0.7 باشه 0.953 هست(سه…
مهارتجوجواد دهقانی۰پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
خرابی درایو یاسکاوا ۲۲kw
سلام وقت بخیر جناب گلنواز یه درایو یاسکاوا ۲۲ کیلو وات به دست من رسیده که وقتی برق بهش داده میشه درایو بالا نمیاد و بعد چند ثانیه دود از داخل درایو خراج میشه…
مهارتجومهدی علیاری۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
پسورد درایو دلتا
درایو دلتا سری b استوک خریداری شده متاسفانه به صورت قفل شده برای ما ارسال شده و دسترسی به پسورد آن نداریم چگونه می توانیم آن را باز کنیم و استفاده نماییم…
مهارتجوعلی شمسائی۱پاسخ۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی امکان کم کردن حساسیت IC ۷۸۴۰
سلام جناب استاد . شاید عجیب باشد اما به تجربه شما در مورد کم کردن حساسیت آیسی جریان خروجی نیاز دارم . در واقع من با استفاده از دوفاز میخوام وسایل خونه رو روشن…
فرشید میکائیل۳پاسخ۴۸بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
راهنمایی جهت برطرف کردن پیغام خطای Contour Monitoring محور x و y در درایو
سلام به استاد عزیز و دوستان ما با آلارم contour monitoring محور xوy مواجه شدیم، و با تعویض درایو مطمئن شدیم که مشکل از خود درایو است، ولی هرچه تلاش میکنیم درست…
محمد محموری۶پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
راهنمایی جهت رفع مشکلات ولتاژ خروجی و عدم توقف کامل اینورتر اشنایدر ATV31HU75N4
سلام یک اینورتر اشنایدر ATV31HU75N4 دراختیار دارم که دوتا ایراد دارد: ریست کارخانه و تنظیمات متناسب با موتوری که به اینورتر وصل شده انجام شد. ایرادات: 1- ولتاژ…
مهارتجوفرهاد حسن زاده۲پاسخ۴۲بازدید۰رأی مثبت