انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۱۷ سوال
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
ابزار کار در حوزه برودت
عرض سلام خدمت مهندس جداری مهندس سوالی که بنده داشتم آیا می تونیم برای جوشکاری درتعمیرات یخچال از گاز و سرپیک مپ استفاده کرد یا خیر چون گاز مپ نسبت به پک کامل…
مهارتجومحمد سعادتی۱پاسخ۱۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس تعادل دمایی-بخش دوم
سلام استاد گرامی چرا موقع شستشوی سیکلی که قبلا در اثر گرفتگی مدار
باعث خراب شدن یخچال شده بود وروغن وارد سیکل شده بود درهنگام خارج کردن روغن از سیکل بدون استفاده کردن مواد فقط از طریق فشار هم روغن وهم کمی آب از سیکل خارج میشد…
مهارتجوضرغام دهواری۱پاسخ۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس قطعات الکتریکی-بخش دوم
نحوه اموزش
اگه میشه درباره اموزش هم یک توضیح بدین.که من طبق همین فیلم هایی که بارگزاری شده باید پیش برم؟
مهارتجوحسین گلستانی۱پاسخ۱۵بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس قطعات الکتریکی-بخش دوم
فن اواپراتور
سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد گرامی. در بحث فن اواپراتور،فن چهار سیمه درباره رنگ ها و ولتاژ کاری توضیح داده نشد البته من هنوز اوایل اموزش هستم اینکه در…
مهارتجوحسین گلستانی۴پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس کارگاه مدار نوفراست
فن اواپراتور
استاد من یه یخچال الکترواستیل مدل es26که فن اواپراتور کار نمی کنه ترمو دیسک و ترموفیوز دستگاه سوخته بود که من عوض کردم الان فن دستگاه کار نمی کنه و یه برد هم…
مهارتجوامیر صادقی۲پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس نصب کمپرسور اینورتر-بخش اول
نصب مجدد کمپرسور اینورتر بجای معمولی
سلام و خداقوت . ترتیب سیم های برد به موتور روی سوکت موتور چطور است ؟ منظور که 3 سیم برد اینورتر که به سوکت موتور وصل میکنیم (سه سیم جدا شده از یک کمپرسور…
مهارتجومحمد سعید آزاده۲پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس نصب کمپرسور اینورتر-بخش اول
جدا کردن کمپرسور
سلام و خداقوت و تشکر از آموزش بسیار عالی . مشکلی دارد اگر اول پیچ های کمپرسور باز شود بعد لوله ها با حرارت جدا شوند ؟
مهارتجومحمد سعید آزاده۱پاسخ۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس نصب کمپرسور اینورتر-بخش اول
اتصال مجدد دو سیم چیده شده سوکت کمپرسور روی برد (دقیقه 54)
آیا می شود سوکت جدید نصب کرد ؟ یا اینکه سیم های ته مانده روی سوکت را را از سوکت در آورد و سیم های مورد نظر را داخل سوکت کرد ؟ (بدون وصله کردن )
مهارتجومحمد سعید آزاده۱پاسخ۱۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس تعویض کمپرسور و درایر و شارژ گاز یخچال پارس
شارژ گاز
از چه گازی استفاده کردید؟ برای شارژ
مهارتجواحمد مظفری۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس سیکلهای دو اواپراتور
دیفراست
سلام اگه سنسور دیفراست کابین یخچال عمل کنه ولی کابین فریزر ب دمای تنظیم نرسیده باشه برد دستور خاموشی موتور میده یا خیر
مهارتجوعلیرضا فضل الهی۲پاسخ۲۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات یخچال و فریزر
اندازه شارژ روغن پمپ وکیوم ve215
سلام استاد وقت بخیر پمپ وکیوم ولئو دو مرحله ای گرفتم چقدر باید روغن بریزم چقدر یرزم تا اندازه max دقیقا چقدر بریزم ؟ و وکیوم چند دقیقه باید باشه ؟و پمپ وکیوم…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۰پاسخ۱۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
خاموش شدن کمپرسور بعد چند ثانیه
سلام خدمت استاد جداری یک کمپرسور فریزر هست که بعد چند ثانیه خاموش میشه.. وقتی بررسی کردم دیدم که در اثر شدت گرما و چسبیدن پشت یخچال به دیوار حتی بست های…
مهارتجوبهرام رجائی۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
نحوه تعویض المنت
خدمت اساتید محترم سلام و عرض ادب نحوه تعویض المنت یخچال چطوریه؟ چون المنت فابریک یخچالها تو بازار نیست باید متری بگیریم و طبق الگو خودش درست کنیم منتها اصلا…
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۱پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
عدم سرمای یخچال بست ی
سلام استاد وقت بخیر یه دونه یخچال فریزر کمبی بست هست پایین فریزر و اواپراتور و فن و لوازم دیفراست بالا تریزون مخفی با ترموستات مکانیکی البته یه سنسور محیطی…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۳پاسخ۵۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
جزییات مهم تعویض المنت یخچال
سلام استاد وقت بخیر یه المنت اواپراتور یخچال سوخته بود رفتم بخرم مغازه فقط شکل و اندازه وسایز رو اندازه گرفت طبق اون میداد آیا توان مهم نیست ؟ ؟؟؟اگر اون توان…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت