انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۰۹ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات یخچال و فریزردرس شارژ گاز
شارژ گاز
از چه گازی استفاده کردید؟ برای شارژ
مهارتجواحمد مظفری۰پاسخ۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزردرس سیکل های دو اواپراتور
دیفراست
سلام اگه سنسور دیفراست کابین یخچال عمل کنه ولی کابین فریزر ب دمای تنظیم نرسیده باشه برد دستور خاموشی موتور میده یا خیر
مهارتجوعلیرضا فضل الهی۱پاسخ۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات یخچال و فریزر
اندازه شارژ روغن پمپ وکیوم ve215
سلام استاد وقت بخیر پمپ وکیوم ولئو دو مرحله ای گرفتم چقدر باید روغن بریزم چقدر یرزم تا اندازه max دقیقا چقدر بریزم ؟ و وکیوم چند دقیقه باید باشه ؟و پمپ وکیوم…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات یخچال و فریزر
خاموش شدن کمپرسور بعد چند ثانیه
سلام خدمت استاد جداری یک کمپرسور فریزر هست که بعد چند ثانیه خاموش میشه.. وقتی بررسی کردم دیدم که در اثر شدت گرما و چسبیدن پشت یخچال به دیوار حتی بست های…
مهارتجوبهرام رجائی۰پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات یخچال و فریزر
نحوه تعویض المنت
خدمت اساتید محترم سلام و عرض ادب نحوه تعویض المنت یخچال چطوریه؟ چون المنت فابریک یخچالها تو بازار نیست باید متری بگیریم و طبق الگو خودش درست کنیم منتها اصلا…
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۰پاسخ۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
عدم سرمای یخچال بست ی
سلام استاد وقت بخیر یه دونه یخچال فریزر کمبی بست هست پایین فریزر و اواپراتور و فن و لوازم دیفراست بالا تریزون مخفی با ترموستات مکانیکی البته یه سنسور محیطی…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۳پاسخ۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
جزییات مهم تعویض المنت یخچال
سلام استاد وقت بخیر یه المنت اواپراتور یخچال سوخته بود رفتم بخرم مغازه فقط شکل و اندازه وسایز رو اندازه گرفت طبق اون میداد آیا توان مهم نیست ؟ ؟؟؟اگر اون توان…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
گرفتن فشار گاز در حالت خاموش
سلام استاد، شما گفتین برای اینکه تشخیص بدیم گاز تو سیستم هست یا نه، فشار دستگاه رو در حالت خاموش میگیریم،از کجا بدویم برای چه نوع گازی در دمای آن محیط فشارش…
مهارتجوبنیامین احمدپور۲پاسخ۳۳بازدید۰رأی مثبت
شست و شوی سیکل
سلام استاد، توضیحات مربوط به شست و شوی سیکل و توضیحات مربوط به قسمت اینورتر برای کولر گازی هم همین روش ها درسته؟
مهارتجوبنیامین احمدپور۲پاسخ۲۸بازدید۰رأی مثبت
خرید پمپ وکیوم
سلام استاد وقت بخیر برای بنده که اول راهم چه پمپ وکیومی باید بگیرم با توان چقدر وچه مارکی ؟ودومرحله ای باشه یا تک ؟که هم یخچال هم کولر گازی بتونم باهاش کار…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
درخواست از استاد جداری برای تکمیل دوره سردخانه و اضافه نمودن تعمیرات سردخانه
سلام استاد وقت بخیر تشکر از آموزشهای خوبتون در مورد دوره یخچال به نظرم دوره طراحی سرد خانه برای امثال بنده که آموزش تعمیر یخچال رو خریداری کردیم و به بازار…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
جای خالی دوره کولر گازی از استاد جداری
سلام ودرود بنده ۴ دوره از نماتک خریدم و واقعا ۲ دوره استاد جداری در مورد لباسشویی ویخچال فراتر از انتظار بود عالی میخواستم پیشنهاد کنم دوره تهویه مطبوع مرکزی…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
درخواست از استاد جداری جهت تهیه و تدوین دوره ی نصب و تعمیرات جامع کولر های گازی
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و استاد جداری عزیز. در مرحله اول خواستم تشکر کنم از استاد محترم بابت تدریس شیوا و مناسب تعمیرات یخچال. بنده دوست دارم در کنار…
مهارتجوعلیرضا ترکمان۲پاسخ۳۲بازدید۱رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
طریقه ی راه اندازی موتورهای اینورتر ودایرکت درایو
سلام وخسته نباشید مهندس من هم دوره لباسشویی رو گرفتم هم یخچال برای تست موتورهای اینورتر و دایرکت درایو و BLDC وهمچنین کمپرسورهای مختلف هم تو یخچال وهم تو…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۴پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
فشار گاز ۱۳۴ در یخچال
با عرض سلام خدمت شما اساتید محترم فشار گاز ۱۳۴ در یخچال چقدر باید باشه؟ بعد از وصل کردن گیج عقربه چند psi رو باید نشون بده؟
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۱پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت