انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۸ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره نصب و تعمیرات پمپدرس پمپ دوبل پروانه بشقابی
کاشی و ذغال در میکانیکال سیل و کاویتاسیون
درود بر عزیز مهندس گفتین که در این پمپ ورودی رو بزرگ تر از خروجی گرفتن تا تأثیر کاویتاسیون کم شه خواسم بدونم در تمام پمپ های زمینی به این شکل هست؟ یعنی با بزرگ…
مهارتجومحمد حسن ایزدیاری۰پاسخ۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره نصب و تعمیرات پمپدرس جت پمپ دو توان
نقشه شماتیک جت پمپ دوتوان
درود بر مهندس عزیز مهندس در نقشه شماتیک که کشیدین سرسیم توان زیاد هم یک انشعاب به خاذن گرفته شده؟
مهارتجومحمد حسن ایزدیاری۰پاسخ۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره نصب و تعمیرات پمپ
تست و تحویل پمپ به مشتری
سلام استاد به لطف نماتک و آموزش های کار محور شما قسمتی از فروشگاه مون رو دارم تعمیرات پمپ استخری و خانگی چیدمان میکنم. چندتا سوال داشتم ۱. روند تحویل گیری پمپ…
مهارتجوعبدالرحیم حامی زاده۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
مدرک نماتک
سلام استاد جداری من آزمون نماتک رو با نمره قبولی ، قبول شدم و الان در مرحله صادر است این مدرک چه اعتباری دارد؟ و معادل مدرک فن حرفهای است اگه بخوام حضوری هم…
مهارتجوعبدالرحیم حامی زاده۱پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
سوال در مورد محاسبات دبی در ساختمان از آقای جداری
در فیلم 4م که نامش هست محاسبات هد و دبی ساختمانهای مسکونی در جایی گفتید اگر به لوله کش اصلی ساختمان دسترسی نداشتیم طول لوله های هر واحد و حدودا 15 متر میگیریم؟…
مهارتجورضا طاهرپور۱پاسخ۱۱بازدید۰رأی مثبت
سیستم انتقال اب
سلام خدمت اساتید محترم من میخام اب را از چشمه به داخل زمین انتقال بدم طول مسیر چهار کیلومتر است و با استفاده از گوگل ارث ارتفاع دو نقطه مبدا و مقصد رو گرفته ام…
حسن محمدی۱پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی موارد استفاده از سنبه نشان و امکان استفاده از ماژیک بجای آن برای علامت گذاری در پمپ ها
سلام و عرض احترام خدمت آقای جداری. در درس دوبل پروانه بشقابی، شما فرمودید که برای نشانه گذاری از سنبه زدن استفاده میکنیم آیا به جای سنبه زدن میتوان از یک…
مهارتجوارش مقدسیان۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره نصب و تعمیرات پمپ
لطفا حذف گردد
لطفا حذف گردد
مهارتجوارش مقدسیان۰پاسخ۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات استفاده از تبدیل در ورودی پمپ آب برای تغییر سایز
سلام و درود و خسته نباشید خدمت جناب آقای جداری بزرگوار🌹. در آموزش پمپ در درس پمپ دوبل پروانه بشقابی، شما فرمودید که نصاب پمپ به اشتباه در قسمت ورودی پمپ از…
مهارتجوارش مقدسیان۱پاسخ۶۸بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با قطعات داخلی پمپ آب و نحوه ی عملکرد آنها
عرض سلام و درود خدمت استاد گرامی آقای جداری. میخواستم محبت کنید بصورت خلاصه، مقداری از قطعه شناسی و سیستم عملکرد اجزا و قطعات داخل پمپ آب برایم توضیح دهید…
مهارتجوارش مقدسیان۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
طرح چند سوال در خصوص میزان دبی انواع پمپ های صنعتی و خانگی و واحدهای اندازه گیری توان آنها
سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای جداری. در درس انتخاب پمپ، شما در نمودارها نشان دادید که برای مثال صد و هشتاد مترمکعب و یا بسیار بالاتر (مثلا هزار متر مکعب) در…
مهارتجوارش مقدسیان۱پاسخ۱۶بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی در خصوص انجام محاسبات افت فشار دینامیکی و انتخاب پمپ مناسب برای ساختمان
سلام خدمت مهندس جداری بزرگوار، در محاسبه طول افقی لوله های یک واحد، جهت تشخیص افت فشار دینامیکی در بدست آوردن هد پمپ، زمانی که ما لوله کشی را انجام نداده ایم…
مهارتجوارش مقدسیان۱پاسخ۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره نصب و تعمیرات پمپ
راهنمایی در خصوص انجام محاسبات و تعیین میزان افت فشار دینامیکی یک ساختمان برای محاسبه ی هد پمپ
سلام و درود خدمت استاد گرامی. شما گفتید که برای بدست آوردن افت فشار دینامیکی یک ساختمان در محاسبه هد پمپ، باید طول افقی لوله های بکار رفته در یک واحد شصت الی…
مهارتجوارش مقدسیان۳پاسخ۴۲بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت وقوع افت فشار ناگهانی در پمپ پس از خاموش شدن
سلام پمپ ساختمانی روی ۴ بار روشن شده و روی ۶ بار خاموش میشود. به محض خاموش شدن پمپ فشار سریعا روی ۵ بار میآید و در ادامه به آرامی فشار با توجه به مصرف کاهش می…
مهارتجومنصور بهروزی مقدم۱پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره نصب و تعمیرات پمپ
درخواست آموزش کارواش خانگی
سلام مهندس جداری عزیز ، ببخشید میشه آموزش تعمیر کارواش خانگی رو هم به دوره نصب و تعمیرات پمپ اظافه کنید؟ چه صلاح بدونید که اظافه شه، چه نشه به گردن من یکی خیلی…
مهارتجوعلیرضا خدادادی درخشان۰پاسخ۲بازدید۰رأی مثبت