انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۸ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی کولرهای هوایی
انبساط طولی تیوبهای کولر هوایی
انبساط طولی تیوبهای کولر هوایی برای مواردی که اختلاف دمای عملیاتی سیال ورودی به کولر هوایی و دمای زمان توقف (و یا خارج از سرویس بودن مبدل) به چند صد درجه…
مهارتجومحمد داودوندی۰پاسخ۱۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی کولرهای هوایی
طراحی Hairpin
با درود و وقت بخیر استاد میخواستم بدونم در دوره طراحی مبدل های حرارتی احیانا طراحی Hairpin را هم آموزش میدهید. سپاسگزارم
مهارتجومحمد رضا آریایی تبار۱پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
افت فشار مجاز AIR SIDE در AIRCOOLER
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب عسگری. در مورد سرعت FACE VELOCITY گفته بودید که بین 2 تا 3 متر بر ثانیه عدد مناسبی هست. سوال اولم این هست که اگه سرعت کمتر…
مهارتجومحمد رضا آقائی۱پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
محاسبات دستی ایرکولر
سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی اقای عسگری. من نیاز به محاسبات دستی ایر کولر دارم. ممنون میشم نمونه از محاسبات دستی ایرکولر را ارائه بفرمایید. تشکر.
مهارتجومحمد رضا آقائی۰پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
آموزش ایرکولر از نوع A frame
با دورود و وقت بخیر تقاضا داشتم که مباحث طراحی کولرهای هوایی A frame را آموزش دهید.
مهارتجومحمد رضا آریایی تبار۱پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت
محاسبه هایدریت در زمستان
با درود ووقت بخیر تقاضا دارم که در آموزش ایرکولرها طریقه محاسبه هایدریت و وجود کویل و لوور و همچنین در ورژن های جدید طریقه فن سلکشن و تاثیرات فن ها را بررسی…
مهارتجومحمد رضا آریایی تبار۱پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
محاسبات مربوط به recirculated air در AIR COOLER
با درود و احترام میخواستم بدونم چطور باید محاسبات recirculated air برای ایرکولر انجام داد توی آموزش بهش اشاره نشده که چطور باید محاسبه بشه و اینکه طبق…
مهارتجومحمد رضا آریایی تبار۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
محاسبهWINTERIZATION با نرم افزار HTRI
با درود و احترام ؛میخواستم بدونم محاسباتWINTERIZATION را چه موقعی باید برای تجهیز انجام داد ،آیا باید با قرار گرفتن تجهیز در دمای خاصی انجام داد یا اینکه فقط…
مهارتجومحمد رضا آریایی تبار۰پاسخ۱۴بازدید۰رأی مثبت