انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۹ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره AVEVA Diagrams
امکان ایجاد P&ID با داشتن مدل سه بعدی
با سلام و احترام بنده قبلا در E3D یک سایت کامل ایجاد کرده ام. آیا روشی وجود دارد که P&ID استخراج کنم؟
مهارتجواحمدرضا معشوری۰پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت
تغییر شکل المان با دستور update diagram
با سلام و احترام در جلسه مربوط به ابزار آپدیت دیاگرام سه مثال بررسی شد 1- تغییر رفرنس visio المان 2- تغییر شکل المان برای یک رفرنس کاتالوگی 3- تغییرات در text…
مهارتجواحمدرضا معشوری۰پاسخ۱۲بازدید۰رأی مثبت
اتصال Annotation به کنترل ولو به صورت یک بالن
باسلام و احترام در انتهای جلسه نشانه گذاری فرمودید در بخش بعدی میخواهیم نام کنترل ولو بصورت یک بالن به کنترل ولو متصل کنیم اما فیلم آموزش تمام میشود و این مطلب…
مهارتجواحمدرضا معشوری۰پاسخ۱۵بازدید۰رأی مثبت
عدم تغییر رنگ خط با وجود ایجاد rule set
با سلام و احترام و تشکر از استاد گرامی بنده مطابق آموزش مبحث set rule عمل کردم و رنگ line ها را بر اساس pspe تعیین نمودم و تغییرات را به درستی در diagram شماره…
مهارتجواحمدرضا معشوری۰پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
Define نشدن اقلام در DIAGRAM
سلام من وقتی بعضی اقلام را روی یک خط می اندازم define نمیشود و هر چی جابجا میشم نمیشه دقت کردم اگر خط را از قطعه قبلی جدا کنم مشکل define شدن حل میشه و زود…
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۰پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
مشکل در تدوین
سلام در آموزش AVEVA DIAGRAM در قسمت OPC دقیقه ۳۲ استاد میفرمایند که اصلاح تکست این المان را توضیح می دهد که موجود نیست در قسمت نشانه گذاری استاد ۳بار تاکید می…
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره AVEVA Diagrams
ادغام aveva diagram در aveva engineering
با تشکر از ارایه دوره مفید aveva diagram، در دوره فرمودید از ورژن 16، aveva diagram در aveva engineering ادغام میشود. الان این ورژن ارایه شده و قابل استفاده…
مهارتجواحمدرضا معشوری۱پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت
بارگذاری DIAGRAM در AVEVA UNIFIED ENGINEERING
باسلام ما از AVEVA UNIFIED ENGINEERING استفاده می کنیم و در تعریف DIAGRAM در این نرم افزار دچار مشکل هستیم. DIAGRAM رو در این نرم افزار چطور می تونیم استفاده…
مهارتجوفاطمه حبیبی۱پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
پشتیبانی و پیگیری درمورد مشکل در نصب نرم افزار Aveva Diagrams
سلام وقت بخیر میخواستم پیگیری کنم ببینم کتیبهای که دربارهی نصب نرمافزار Aveva Diagrams ایجاد کرده بودم، به دست پشتیبانی رسیده یا خیر. چون هنوز پاسخی دریافت…
امینه سامع۱پاسخ۱۶بازدید۰رأی مثبت
نصب aveva و ماژول paragon
سلام و درود بنده همونطور که استاد فرمودند تمام محصولات aveva رو از سیستمم پاک کردم و aveva diagram رو نصب کردم منتهی چون این دوره احتمالا نیاز به کاتالوگ نویسی…
مهارتجواحمدرضا معشوری۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره AVEVA Diagrams
عدم پاسخگویی پشتیبانی
چرا پشتیبانی پاسخگوی سوالات و مشکلات نیست
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۱پاسخ۴۳بازدید۰رأی مثبت
نبود یک قسمت از فیلم ها
سلام در قسمت نشانه گذاری گفته میشود که متصل کردن یک لیبل به یک قطعه بوسیله یک خط در قسمت بعدی گفته خواهد شد ولی قسمت بعدی وجود ندارد تشکر
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۱پاسخ۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره AVEVA Diagrams
نحوه بستن انتها و ابتدای برنچ
سلام اگر بخواهیم از یک قطعه ای در ابتدا و انتهای یک برنچ استفاده کنیم مثل کپ در انواع مختلف جوشی و پیچی مثلا یک برنچ در ابتدا یا انتهای اون کپ جوشی داریم چطور…
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۲پاسخ۶۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره AVEVA Diagrams
نحوه مدل کردن یک جفت فلنج
سلام میخواستم بدونم چطوری میشه تو نرم افزار دیاگرام یک جفت فلنج را مدل کرد یا چطوری میشه ۲قطعه را مستقیما بهم وصل کرد بدون لوله مثل ۲تا ردیوسر پشت سر هم که در…
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۲پاسخ۷۵بازدید۰رأی مثبت
ویرایش سیمبل در AVEVA DIAGRAM
سلام من میخوام بدونم چطوری میشه خود یک سیمبل مثل یک ولو یا هر سیمبلی را ویرایش کرد نه تعویض مثلا اندازه پیشفرضش را عوض کرد یا مثلا یک خط وسطش اضافه کرد ممنون
مهارتجومجید افخمی خیرآبادی۰پاسخ۶بازدید۰رأی مثبت