انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
انتخاب میزان جریان رفلاکس
انتخاب میزان رفلاس در حالت کیس واقعی و صنعتی شبیه سازی فرآیند سلام ما در یکی از پالایشگاه های کشور میزان رفلاکس را بر اساس میزان خوراک مثلا 3 در صد خوراک ورودی…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی اهمیت پدیده ی Reflux و تاثیر آن بر روی عملکرد برج های تقطیر
سلام ما در یکی از پالایشگاه های کشور میزان رفلاکس را بر اساس میزان خوراک مثلا 3 در صد خوراک ورودی به برج تنظیم میکنیم امکانش هست در مورد این ایده یا قانون سر…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۲۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان استفاده از JB برای انتقال کابل LHD از مخازن به اتاق کنترل
سلام ۱- آیا LHDهایی که دور مخازن پیچیده میشود همان کابل باید مستقیما تا اتاق کنترل برود یا میتوان وارد JB کرد و سپس با کابل مولتی انتقال داده شود؟ ۲- آیا تغییر…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ایمنی صنعتی
بررسی امکان استفاده از تجهیز Sleeve بجای MCT برای ورود کابل به ساختمانهای EX Type
سلام مواقعی که ساختمان مانند ITR به Fire zone نزدیک باشد ساختمان را EXمیسازند ۱- آیا در این شرایط برای ورود کابل به ساختمان میتواند از sleeve استفاده کرد یا…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی اثر دما بر ارتفاع سیال داخل مخازن و دقت سیستم اندازه گیری Tank Gauging System
سلام ممنون خواهد شد با ارایه یک مثال و محاسبات و فرمول های آن تاثیر سنجیدن دما و تاثیر آن بر ارتفاع سیال داخل مخزن که در tank gauging system انجام میشود را…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تشخیص Active یا Passive بودن تجهیزات ابزار دقیق
سلام ایا تجهیزاتی مانند گز دتکتور که سه سیمه هستند اینها اکتیو هستند یا پسیو؟
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تعیین حداقل Rating مورد نیاز برای BDV های مورد استفاده در پروژه های نفت
سلام آیا BDV ها میتوانند rating 150داشته باشند یا مینیمم 300هستند؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
نحوه ی صحیح تبدیل بکلایت LCD به LED برای تلوزیون الجی مدل lh700yr
سلام استاد عزیز من بکلایت تلویزیون الجی مدل lh700yr رو تبدیل به led کردم .۱-آیا نیاز هست در صفحات رفلکتور تغییر ایجاد کنم؟۲- من برد اینورتر رو کاملا جدا کردم…
مهارتجومصطفی پیرمرادیان۱پاسخ۸۰بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات پکیج
سلام و عرض ادب،
جسارتا این دستگاه فوردندونپزشکیه متاسفانه سیمهای کلیدوتایمروترموستات هرجوری که وصل میکنم به ترتیب کار نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمائیم کنیدنحوه سیم کشی این…
حسن بیرامزاده۰پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی دوره های آموزشی آنلاین برای یادگیری تعمیرات برد صفحه کیلومتر خودروهای سبک و سنگین
با سلام ایا منبع یا کلاس اموزشی انلاین مخصوص تعمیر برد صفحه کیلومتر خودرو سبک یا سنگین وجود داره؟ دوست دارم تو این زمینه متخصص شوم با تشکر
مهارتجومجتبی زمانی دهکردی۱پاسخ۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت خارج نشدن شیر برقی از مدار و ماندن در وضعیت شستشو در لباسشویی الجی
سلام استاد ماشین لباسشویی ال جی برنامه ای رو انتخاب کردم و شروع رو زدم. ماشین آبگیری میکنه موتور هم چرخش داره. اما شیر برقی از مدار خارج نمیشه ،و تایمر شستشو…
مهارتجومحمد صادقی۱پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اعلام حریق
راهنمایی جهت انتخاب دتکتور مناسب برای اتاق باتری مطابق با استانداردهای بین المللی
با سلام و احترام میشه بفرمایید در اتاق باتری، چه دتکتورهای طبق الزامات استانداردهای بین المللی باید گذاشت؟ در هر دو حالت باتری اسیدی و نیکل کادمیم اگر میشه…
مهارتجووحید حسینی۱پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات ایسیو
معرفی رفرنس آموزشی مناسب جهت تعمیر برد صفحه کیلومتر خودرو
با سلام من مشتاق اموزش تعمیر برد صفحه کیلومتر خودروهای سبک و سنگین هستم لطفا کتاب یا منبع اموزشی در این مورد معرفی کنید ممنون
مهارتجومجتبی زمانی دهکردی۱پاسخ۸۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
درخواست به اشتراک گذاری نقشه ی سیم کشی دستگاه اسپرسو ساز NOVA 131
سلام مهندس اگر امکانش هست میشه نقشه سیم کشی نوا ۱۳۱ رو بفرستید.
مهارتجومجتبی یگانه نسب۲پاسخ۳۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پایپینگ
بررسی الزامات پایپینگی استفاده از Corrosion Coupon با اتصال Flareweld Non-Tee
سلام فرض کنید واحد ابزار دقیق میخواهد یک corrsion coupon بگیرد که اتصال آن flareweld non-tee خواهد بود: ۱:ممنون خواهم بود ابتدا راجع به این اتصال صحبت بکنید که…
عرفان مسلمی زاده۰پاسخ۳۸بازدید۱رأی مثبت