انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت صفر بودن اختلاف ولتاژ سیمهای موتور یک همزن Wireless و کار نکردن آن
سلام استاد معین.از برد یک همزن از سیمهای خروجی ولتاژ گیری میکنم همان ولتاژ ورودی 7.2 را نشان میدهد ولی وقتی همین سیمهای خروجی را به دو سر موتور متصل میکنم…
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۱پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی ضرورت تعویض بوش پنکه هنگام تعویض شفت خط دار
با سلام استاد هنگام تعویض میله ای که خط داره بوش هم باید عوض شه چون اون هم خط میوفته ؟ یا بوش فقط باید زمانی عوض شه که گشاد شده باشه ؟
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی ارتباط موجود میان ریداندانسی و SIL 3 در ESD
سلام فرض بفرمایید که در اسپک پروژه ای تعیین شده که SIL سیستم ESD برابر با 3 باشد. حال در همین پروژه برای پایین آوردن هزینه ها سیگنال هایی که به ESD میروند و…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پلکسیس سه بعدی
مشکل در تهیه ی نسخه Ultimate نرم افزار Plaxis
جناب مهندس ربیعیفر، با سلام و خسته نباشید، در فیلم آموزش فرمودید که از نسخه Ultimate نرم افزار استفاده شود که امکانات تحلیل دینامیکی هم موجود باشند اما بنده…
مهارتجومجید قمیان بابلی۱پاسخ۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انتخاب تجهیز مناسب برای اندازه گیری دبی سیال سه فازی
سلام و درود استاد سیالی ۳ فازی داریم که نیاز به اندازه گیری فلو آن داریم. از چه نوع تجهیزی برای اندازه گیری آن استفاده کنیم؟
مهارتجوحمید توکلی۱پاسخ۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره مهندسی قابلیت اطمینان
اولویت بندی در خصوص پیاده سازی روش های RCA و RCM برای محاسبه و تحلیل قابلیت اطمینان
سلام برای پیاده سازی RCM ابتدای باید RCA پیاده سازی شود؟ چرا؟ نظر خودم با توجه به آموزش شما اینه اول باید خطاها توسط rca ریشه یابی بشه بعد توسط rcm نت قابلیت…
مهارتجوعبدالحمید اسدپور۱پاسخ۷۷بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تعمیرات پکیج
نحوه ی تعویض اتوونت پکیج بوتان
سلام استاد.واسه تعویض اتوونت پکیج بوتان بیتا دقیقا چکار باید کرد؟وقتی خار اتوونت خارج بشه،اتوونت به راحتی باز میشه؟ممنونم
مهارتجومجتبی زمانی دهکردی۱پاسخ۶۵بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پایپینگ
درخواست به اشتراک گذاری نقشه های PFD و سایر نقشه های بررسی شده در دوره ی پایپینگ
سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر مانی زاده عذرخواهی می کنم در تدریس دوره پایپینگ ،فایل های ضمیمه شده رو مطالعه کردم ولی نقشه PFDو P&ID نفتا رو که توضیح داده بودین…
مهارتجویاسر ایزدی۰پاسخ۷۳بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
معرفی رفرنس های مناسب برای یادگیری مباحث مربوط به الکترونیک دیجیتال
سلام جناب مهندس خدا قوت با وجودی که رشتم اصلا به برق و کامپیوتر کوچکترین ارتباطی نداشته من دوره الکترونیک رو دارم میبینم و خیلی علاقه مند شدم. و ازتون سپاس…
مهارتجوجواد دشت رزمی۱پاسخ۶۹بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات ایسیو
آموزش تعمیر سخت افزاری برد صفحه کیلومتر
سلام استاد.ایا تعمیر سخت افزاری برد کیلومتر هر نوع خودرو داخلی خارجی سبک سنگین به عهده ایسیو کار هست؟اگر خیر بفرمایید چطور میشه در این زمینه اموزش دید؟ممنونم
مهارتجومجتبی زمانی دهکردی۱پاسخ۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات ایسیو
بررسی علت نبودن دوره ی تعمیرات ایسیو در قسمت دسته بندی دوره ها
سلام در قسمت دسته بندی دوره تعمیرات ایسیو وجود ندارد.پشتیبانی از دوره چگونه است
مهارتجومجتبی زمانی دهکردی۰پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت سفت شدن روتور پنکه پس از بستن قاب آهنی استاتور آن
سلام استاد وقتی قاب فلزی استاتور را میبندم روتور پنکه کمی سفت میشود و با کمی ضربه به قاب آن سفتی را از بین میبرم و بعد پیچ هارا کاملا سفت میکنم و روتور کاملا…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۲پاسخ۵۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پایپینگ
درخواست به اشتراک گذاری فایل اکسل Line List و نقشه ی P&ID مربوط به جدا کننده ی ارائه شده در دوره
سلام و عرض ادب خدمت شما استاد مانی زاده ببخشید فایل اکسل LINE list و نقشه P&ID یک جداکننده که در درس ها توضیح دادید داخل فایل ها نبود میشه اینجا قرارش بدید؟…
مهارتجومسعود ستوده۰پاسخ۱۴۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی عبارات ناآشنا در دیتاشیت یک ESDV و راهنمایی جهت تکمیل کردن آن
با سلام و عرض ادب استاد در تکمیل دیتاشیت مربوط به ESDV عبارت های Actuator Start Torque open/close (Nm) و Actuator Oversize Safety factor و Actuator design…
مهارتجوحمید توکلی۱پاسخ۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت خاموش نشدن لباس شویی آبسال تایمری پس از اتمام برنامه
سلام یک لباس شویی آبسال تایمری رفتم بالای سرش مشتری عنوان کرد که وقتی لباس شویی را روشن میکنم تمام کارش را مرتب انجام میده ولی مشکلی که داره اگه کلید offرانزنم…
مهارتجومحمد حسین عاشقی۱پاسخ۵۱بازدید۱رأی مثبت