انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی علت روشن نشدن درایو تک فاز دلتا ۱/۵ کیلووات مدل vdf015m21a
سلام. من دوره رو تموم کردم و الان میخام مشغول تعمیرات درایو شم ولی فقط از قسمت ماژول IGBT کامل سردرمیارم. الان این درایو دلتا رو دارم که لینک خازنی ۳۲۵ولت دارم…
مهارتجومرضیه نبی۱پاسخ۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی کلاس های نشتی موجود برای Control Valve ها
سلام برای کنترل ولوها آیا کلاس نشتی V وجود دارد؟ برای همه سایزها یه سایزهای محدودی؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت ولرم ماندن و جوش نکردن چای ساز
سلام استاد یک چای ساز هستش که در مرحله ولرم میماند و جوش نمیکند ایراد از چی میتونه باشه ؟
مهارتجوعرفان ابوالهادی۲پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین کلاس نشتی مجاز برای شیرهای عملگر موتوری (MOV) بر اساس استانداردهای مربوطه
سلام در دیتاشیت مربوط به یک MOVدر قسمت leackage class به عبارت TSO API 598اشاره شده بود.با توجه به اینکه TSOبرای کلاس5و6است از طرف دیگر API598راجع به کلاس نشتی…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۷۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از Soft Seat برای Control Valve ها با کلاس نشتی 4 بجای Metal
سلام 1- آیا مانعی دارد که یه کنترل ولو (پروانه ای یا گلاب) با کلاس نشتی 4 از سافت سیت استفاده کنیم یا چون کلاس 4 است حتما باید متال تو متال باشد؟ 2- برای یه…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره نشریه 110
پله برقی و خرابی رمپ
سلام یه مورد پله برقی هست که خطای ۲۹ میزنه و با خاموش روشن کردن درست میشه علت این خطا و اطلاعاتی در مورد خطای مونارچ یا pes مدار ایمنی میخواستم برند بهران
مهارتجومحمد شاکری پور۰پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره پله برقی
خرابی مربوط به پله برقی و رمپ ها
سلام استاد یه مورد پله برقی داشتیم که خطای ۲۹ نوشته ولی ظاهرن مشکلی نداره و با خاموش روشن کردن درست میشه و ممنون میشم در مورد خطای مونارچ یا pesبرد ایمنی هم…
مهارتجومحمد شاکری پور۱پاسخ۱۴بازدید۰رأی مثبت
معرفی تجهیزات و متعلقات استفاده شده در PT و PG
با سلام و خسته نباشید آیا متعلقاتی همچون Snubber و Over Range Protector و Syphone برای تجهیزات PT هم استفاده میشوند یا فقط برای PG؟ با تشکر
کاربر انجمن۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی تفاوت های موجود میان رنج کالیبراسیون ، رنج قابل تنظیم و رنج قابل اندازه گیری در ترنسمیتر فشار
با سلام و خسته نباشید تفاوت موارد ذیل در چیست؟ Calibration Range Adjustable Range Measuring Range و اینکه فرمول محاسبه هر کدام چیست؟ با تشکر
کاربر انجمن۱پاسخ۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخدوره تعمیرات لوازم خانگی
سخنی با همکاران عزیز
سلام میخواستم چند کلمه ای با همکاران عزیز صحبت کنم بنده علاقه زیادی به شغل تعمیرات دارم ولی بعضی مواقع اتفاق هایی می افته که تورو میخواد متوقف کنه و از کار دل…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۳پاسخ۶۵بازدید۴رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره درایو
نحوه ی تغییر ولتاژ در خروجی درایو
سلام - تغییر ولتاژ در خروجی درایو چگونه انجام میشه؟
مصطفی هاشمی اودرجی۱پاسخ۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
معرفی نرم افزار های مربوط به طراحی بویلرهای صنعتی
سلام جناب استاد عسگری وقت شما بخیر سوالی که از خدمت جنابعالی داشتم در رابطه با طراحی بویلر هست. اینکه با چه نرم افزارهایی میشود طراحی کرد و اگر مراحل کلی آن را…
مهارتجوسجاد فتاحی۱پاسخ۱۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
بررسی علت شناسایی نکردن پورت برد نانو توسط ویندوز
سلام سیستم ویندوز من uno رو پیدا میکنه ولی پورت nano روپیدا نمیکنه ممنون میشم راهنمای کنید
مهارتجوایرج استج لو۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره عکاسی
طریقه ی عکاسی در محیط کم نور
چطور میتونم تو محیط کم نور عکاسی کنم؟ چطور میتونم تو محیط کم نور عکاسی کنم؟ چطور میتونم تو محیط کم نور عکاسی کنم؟ 1
علی راه پیما۱پاسخ۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی توجیه اقتصادی استفاده از PTFE به عنوان Seat در Control Valve ها
سلام اگر برای ولوهاب کنترلی (مانند باترفلای یا گلاب) بخواهیم seatرا PTFEکنیم آیا این هزینه را بالا میبرد. این هزینه قابل توجه است؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۲۶بازدید۱رأی مثبت