انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان ایجاد اختشاش توسط امواج سیال در فلومتر التراسونیک
با عرض سلام و وقت بخیر در در فلومتر های اولتراسونیک از نوع، transit time فرمودید که جریان upstream و downstrem داریم. سوالی که برای من مطرح شده این است که آیا…
مهارتجوامیرحسین زاهدی۱پاسخ۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره AVEVA Instrumentation
بررسی نحوه ی عملکرد ماژول Process Enginner در نرم افزار AVEVA Instrumentation
با سلام احتراما چه نوع تگ هایی و با چه ویژگی هایی که در گرید Instruments از ماژول Engineer ایجاد میشوند در گرید Process Data از ماژول Process نیز نمایش داده…
مهارتجوکمال رنجبر۱پاسخ۸۳بازدید۰رأی مثبت
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
راهنمایی جهت استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی اجزاء و قطعات مختلف بکار رفته در لوازم خانگی
سلام خسته نباشید استاد من هم بسته لباسشویی شمارو خریدم هم بسته یخچال تو بسته زیاد به کار با هوش مصنوعی اشاره کردید حقیقتش من باهوش مصنوعی تا حالا کار نکردم چه…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۹پاسخ۳۹۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی امکان نصب کمک لباسشویی 100 بجای 120 برای لباسشویی دوو ۷ کیلویی
سلام استاد لباسشویی دوو قدیمی کمک ۱۲۰روش نصب بود میشه کمک ۱۰۰گذاشت
مهارتجوعبداله طیبی۱پاسخ۱۸۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت اجرای مرحله ی تخلیه در ماشین لباسشویی تکنوهاوس پس از آبگیری بدون شستشوی لباس
سلام استاد یه لباسشویی نو، تکنو هاوس هست برنامه رو انتخاب میکنم آبگیری میکنه بعد از چند دقیقه تخلیه ومتوقف میشه هیدروستاتم دنبالش گشتم فکر کنم اصلا نداره…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۳پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آزمون های غیرمخرب
بررسی علت معکوس بودن نسبت فرکانس صوت با قدرت نفوذ آن
علت اینکه هرچه فرکانس صوت کمتر باشد قدرت نفوذ آن بیشتر خواهد بود به چه دلیل می باشد ؟
مهارتجوحامد اسماعیلی۱پاسخ۹۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی مخازن تحت فشار
بررسی الزامات اصلاح سوراخکاری انجام شده بر روی عدسی یا پوسته ی مخازن تحت فشار بر اساس استاندارد
سلام وقت بخیر استاد در صورت سوراخکاری اشتباه روی عدسی (Haed) یا پوسته (Shell) طبق استاندارد باید به چه شیوه ای این مشکل را حل کنیم؟
مهارتجومحمدرضا اکبرزاده۲پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی ارتباط موجود میان ضرایب Cv و Chocked Flow
سلام فرض کنید در هنگام سایزینگ اطلاعات به نرم افزار داده ایم و مقدارCVمثلا ۵ بدست امده اما وارینیگ chock فلو اعلام میشود آیا با وجود چک فلو می تواند گفت که این…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۵۹بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین محل مناسب قرارگیری RO نسبت به Control Valve
سلام: وقتی که فشار در دو مرحله شکسته می شود آیا بهتر ROبعد از کنترل ولو نصب شود یا قبل از اون؟ 2- فاصله ROبا کنترل ولو باید چقدر باشد؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۶۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطای Chock Flow و Cavitation هنگام سایزینگ Globe Control Valve
سلام در حال سایزینگ یک گلاب کنترل ول با وارنینگ های chock flowو cavitationروبرو شدم. شرایط فرایندی در حالت ماکسیمم به صورت زیر است: سیال مایع است و خط سایز ۳…
عرفان مسلمی زاده۳پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
درخواست تهیه ی آموزش تعمیر قهوه ساز های جدید در آپدیت دوره
سلام بر استاد عزیز لطفا اگه مقدور هست یه اپدیت در مورد دستگاهای اسپرسو جدید که خودشون اسیاب دارن تمیز کن دارن کارتریج قهوه میخورن تهیه کنید بسیار ممنون میشم با…
مهارتجواحسان پناهی۱پاسخ۸۵بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت انتخاب JB مناسب برای تجهیزات Fieldbus
سلام و وقت بخیر در خصوص تجهیزات فیلدباس میخواستم بپرسم که این تجهیزات حتما باید با جانکشن باکس مخصوص به dcs وصل کرد یا با jb های معمولی هم میشه؟
مهارتجوامیر محمدحسینی۱پاسخ۶۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت وجود خطای اندازه گیری در سنسور سطح سنج نوع FMR56 بکار رفته در مخزن آهک
سلام وقتتون بخیر، ببخشید یک مخزن آهک وجود داره که سنسور سطح سنج اون از نوع FMR56 هست و ارتفاع اون حدود 20 متر میشه اما مساله ای که وجود داره اینکه که سنسور…
مهارتجوسید محمد فاضل سید محمدفاضل روح الامینی۳پاسخ۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی خطوط لوله
راهنمایی جهت تعیین میزان فشار لازم برای انجام تست هیدرواستاتیک خط انتقال گاز با هوا
ا عرض سلام خدمت استاد بزرگوار دکترمانی زاده یه سوالی داشتم ببخشیداستاد یه خط گاز 6بار به طول 1500 متر داریم می خاهیم تست با هوا انجام بدهیم فشار تست باید چقدر…
مهارتجوعلی اصغر ابوچناری۱پاسخ۱۷۳بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شناسایی و انتخاب مواد مهندسی
راهنمایی جهت انتخاب متریال مناسب برای قسمت Wetted Part در تجهیزات ابزاردقیق
با سلام ناظر ابزار دقیق هستم،یک اسپک در مورد یک ماشین شوینده در محل بهم رسیده که باید تایید کنم،این دستگاه از محلول اسید نیتریک و اسید سیتریک رقیق و … جهت…
مهارتجومیثم موسائی فر۱پاسخ۶۵بازدید۰رأی مثبت