انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت قطره قطره بیرون آمدن قهوه از دستگاه قهوه ساز NDVA و نحوه ی عیب یابی و تعمیر آن
با سلام استاد دستگاه قهوه سازی آورده اند با مارک NDVA و مشتری میگه الان جدیده وقتی قهوه درست میکنم قطره قطره بیرون میاد و انگار که کپ شده و درجه روی قهوه ساز…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۳۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت ناقص بودن دوره ی تعمیرات لوارم خانگی در پرونماتک
سلام خدمتتون من دوره تعمیرات لوازم خانگی از شما تهیه کردم که با فلش فرستادین و کامل بود ولی دوره داخل موبایل شما در قسمت قهوه ساز ناقصه و تئوری اضافه نشده لطفا…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۷۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آزمون های غیرمخرب
درخواست به اشتراک گذاری نمونه سوالات تستی و تشریحی مربوط به متدهای انجام NDT
سلام وقت بخیر استاد اگر نمونه سوالات تستی و تشریحی متدهای NDT خدمتتون هست در صورت امکان برام به این ایمیل m.r.akbarzadeh1998@gmail.com ارسال کنید.
مهارتجومحمدرضا اکبرزاده۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره خوردگی و بازرسی رنگ
بررسی امکان جایگزینی آب با سندبلاست برای تمیزکاری رنگ مخازن تحت فشار از جنس Stainless Steel
سلام وقت بخیر استاد برای تمیزکاری مخازن تحت فشار از جنس استنلس استیل جهت آماده سازی برای رنگ آیا استاندارد این اجازه را به ما میده تا شستشو با آب و مایع را…
مهارتجومحمدرضا اکبرزاده۱پاسخ۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی دیتاهای قابل استخراج از مدرک Wake Frequency
سلام وقتی مدرک wake frequency را از وندور تحویل میگیریم آیا این مدرک باید حاوی دیتا ها ما باشد که در دیتاشیت تحویل دادیم یا سازنده یکسری ترموول از قبل تولید…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی مخازن تحت فشار
معرفی گروه تلگرامی دریافت آخرین ویرایش استانداردهای بین المللی
برای دریافت آخرین ویرایش استانداردهای بین المللی کافیست به گروه درخواست و اشتراک استاندارد در تلگرام با آرشیو غنی ۳۰۰هزار فایل استاندارد بپوندید هدف گروه:…
استادابراهیم خیر۱پاسخ۳۵۶بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آشنایی با تجهیز TSV و بررسی تفاوت های آن با PSV
باسلام و خسته نباشید ببخشید در داخل مدارک پروژه ما هم تجهیزات PSV داریم وهم TSV من جزوه ولوهای شما را کامل دیدم شما درباره فسرمطلبی را نگفته اید.می خواستم…
مهارتجوسید مهدی محمدی۱پاسخ۳۴۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
بررسی علت باز نشدن فایل های ذخیره شده با نرم افزار HTRI در نرم افزار PV-Elite
سلام برای انتقال داده از htri فایل رو با فرمت dbo ذخیره می کنم، ولی نمیتونم در pvelite بازش کنم.باید چکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید. ممنون
مهارتجوعلی محمد حسینی۱پاسخ۱۶۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات ایسیو
راهنمایی در خصوص عیب یابی شیشه بالابر سمند
سلام مهندس، وقتتون به خیر دستگاه: سمند مدل 95 ایراد: شیشه بالابر عقب اصلا کار نمیکند. اگر هم کلید شیشه بالابر عقب را بگیریم شیشه بالابرهای جلو هم از کار می…
مهارتجوفرهاد خزلی۲پاسخ۲۱۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
بررسی کاربرد پارامتر Minflow در تمامی انواع پمپها
سلام آقای مهندس ببخشید یک سوالی داشتم در رابطه با minflow ایا این پارامتر فقط مختص پمپ های سانتی ریفیوژ است با تشکر
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۷۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی تاثیر عدد رینولز در سایزینگ اریفیس
سلام در محاسبات سایزینگ اریفیس اشاره میکنند که عدد رینواز باید حداقل ۵۰۰۰ باشد چرا مقادیر بالا مشکل ندارد و لی مقادیر پایین مشکل دارد؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی مفهوم عبارت Specific Gravity At Base در دیتاشیت Valve ها
سلام در بعضی دیتا شیت ها ولوها عبارت specific gravuty at baseمی نویسند. منظور از at baseدر اینجا چیست و gravityدر چه دمایی مد نظر است؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۸۲بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین دمای مرجع برای تعیین چگالی و Specific Gravity هنگام سایزینگ اریفیس
سلام 1- هنگام سازینگ اریفیس و ولو آیا باید چگالی و specific gravityبر اساس دمای اپریشن باشد یا دما مرجع 60درجه فارنهایت؟ 2- منظور specific gravity at…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
بررسی مشکل بالا بودن ولتاژ نقطه ی نول ساختمان و شیوه ی کاهش آن
سلام، وقت شما به خیر. ما یک ساختمان اداری داریم که از طریق یک پست کامپکت تغذیه میشه. مشکلی که در تاسیسات برقی ساختمان داریم اینه که ولتاژ نقطه نول ساختمان…
مهارتجوکریم شجاعی مقدم۱پاسخ۱۳۳بازدید۰رأی مثبت
مشکل در انجام سایزینگ اریفیس با عدد رینولدز کمتر از 5000 در نرم افزار Conval
سلام در نرم افزار کانوال برای سایز اریفیس اگر عدد رینولز زیر۵۰۰۰باشد وارنینگ می دهد و اعلام می کند مطابق با استاندار نیست 1: خوب هر چه قد عدد پایین تر باشد…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت