انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی مخازن تحت فشار
راهنمایی جهت تعیین میزان عرض جوش مناسب در لوله برای اتصال V لوله به فلنج گردن دار مطابق با استاندارد
سلام وقت بخیر مهندس عرض جوش برای اتصال V لوله به فلنج گردن دار طبق استاندارد چقدر باید باشه ؟
مهارتجومحمدرضا اکبرزاده۱پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
آموزش تعمیر اصولی لامپ LED
سلام استاد معین وقت بخیر تو اون جلسه ای که لامپ ال ای دی تعمیر کردید ما بلاخره نفهمیدیم که روش اصولی تعمیر لامپ ال ای دی چیه جمپر مقاومت که گذاشتید دود کرد…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۲۰۹بازدید۱رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
نحوه ی اتصال درایو سه فاز تعمیر شده به همراه لامپ تست به برق جهت تست درایو
سلام مهندس خسته نباشید اینکه داخل جزوه فرمودین بعد از تعمیر درایو با لامپ تست به برق وصل کنیم برای درایو تک فاز میدونم چطور با تست لامپ وصل کنم اگه درایو سه…
مهارتجوعلیرضا برات۴پاسخ۲۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام نصب نرم افزار PV-Elite
سلام وقت بخیر ببخشید من برای نصب نرم افزار تمام مراحل رو طبق آموزش گفته شده انجام میدم اما متاسفانه با این خطا روبرو میشم چند بار هم لایسنس رو عوض کردم و…
مهارتجومحمدسجاد گودرزی۵پاسخ۱٬۰۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره نظام مهندسی مکانیک
بروز نبودن کتابهای مربوط به مباحث 10 و 17 مقررات ملی ساختمان در بسته ی آموزشی نظارت و اجرای معماری
سلام کتاب مبحث مقررات ملی اخرین ویرایش 1401 هست ولی داخل اموزش پکیج نظارت واجرای معماری ویرایش 1392 هست الان تکلیف چیه؟
مهارتجووحید محمدی۱پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی امکان جایگزینی هیدروستات پلاتینی چهار پایه به جای هیدروستات پلاتینی سه پایه در ماشین لباسشویی
آیا میشود در لباسشویی ای که هیدرواستات پلاتینی سه پایه دارد هیدرو استات پلاتینی چهار پایه گذاشت یعنی یه سیم از پایه ی شماره آخر هیدرواستات (پایه ی مربوط به پمپ…
مهارتجوجواد باقری۱پاسخ۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
نحوه ی جامپر کردن میکروسوئیچ آنی دو حالته
نحوه ی جامپر کردن میکروسوئیچ های آنی دو حالته به چه صورت هست یعنی برای یکسره کردن این نوع میکروسوئیچ کدوم از ۴ تا پایه رو باید به هم وصل کنیم؟
مهارتجوجواد باقری۱پاسخ۶۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت عیب یابی برنامه ی نوشته شده با ARDUINO
سلام. وقت بخیر؛ به یه اروری بر خوردم که متوجه نمی شم مشکلش از کجاست. قسمت ارور های سایت آردوینو هم نگاه کردم ولی متوجه نشدم ایراد کد چیه : Arduino Help Center…
مهارتجومحمدحسین خلیلی۲پاسخ۲۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت وقوع افت ولتاژ در منبع تغذیه ی سوئیچینگ زیر بار
سلام جناب معین خسته نباشید یه پاور ۲۲۰ به ۲۴ دارم موقعی که میره زیر بار ولت میاد رو ۱۱ و دستگاه مشکل پیدا میکنه پاور عوض کردم مشکل از پاور بود حالا پاور…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۶۶۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
راهنمایی جهت انجام سایزینگ لوله های Gravity Flow
سلام استاد وقتتون بخیر برای سایز کردن خطوطی که سیال گرانشی وارد مخزنی میشه و بعد از همون مخزن به کمک پمپ هایی وارد مبدل حرارتی میشه، سرع پایپ برای سایز چه عددی…
مهارتجوناهید موحدی۱پاسخ۱۶۰بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان استفاده از قوانین موازی کردن منابع تغذیه برای موازی کردن درایوها
استاد معین سلام.اقای مهندس میتوان خروجیهای دو درایور ۲۴ وات ۳۰۰ میلی آمپر را جهت اخذ ۶۰۰ میلی آمپر با هم موازی کنیم.منظورم اینه که قوانین حاکم بر سری وموازی…
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۴پاسخ۵۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی فرآیند
بررسی الزامات جایگزینی اجکتور با کمپرسور برای افزایش فشار سیال بخار در ورودی کندانسور
سلام استاد وقتتون بخیر در مورد اجکتورها سوال داشتم که برای افزایش فشار سیال بخار در ورودی کندانسور استفاده میشه، چرا برای افزایش فشار بجای کمپرسور از اجکتور…
مهارتجوناهید موحدی۰پاسخ۱۰۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
معرفی پیج یا کانال یا سایت مناسب در زمینه ی آموزش تعمیرات برد لوازم خانگی
سلام جناب معین. شما زحمت کشیدید و در یوتیوب چند منبع آموزش تعمیر بورد رو معرفی کردید که خیلی هم خوب هست. ولی در مورد موبایل و تبلت و کامپیوتر هستن. خواستم لطف…
مهارتجومحمدامین تهذیبی۲پاسخ۲۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت انتخاب پتانسیومتر مناسب برای کنترل ولتاژ در مدار
استاد سلام وتحیت.استاد برای انتخاب یک پتانسیومتر مناسب برای مدار منظورم پتانسیومتری که جهت استفاده از ولتاژهای مختلف میباشد.اگر قرار است از قانون اهم استفاده…
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۱پاسخ۱۴۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان استفاده از نرم افزار فیشر برای سایزینگ Control Valve
با سلام استاد یه سوال در خصوص سایزینگ ولوو داشتم یک کارشناس ابزاردقیق در دفاتر مشاور برای مدرک سایزینگ آیا از نرم افزار فیشر که داخل دورهاتون هست میتونه…
مهارتجومیثم خدامرادی۱پاسخ۱۱۳بازدید۰رأی مثبت