انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
بررسی شیوه ی اعمال ممان روی مبدل افقی به صورت نیروی خارجی در نرم افزار PV-Elite
باسلام SmartSelect_20231227_125352_Chrome1247×383 106 KB
مهارتجومحمد عبدالهی۱پاسخ۱۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی پیچ و مهره
درخواست به اشتراک گذاری فایل PDF آموزشی دوره بازرسی پیچ و مهره
با سلام و عرض ادب خواهشمند است فایل PDF دوره بازرسی پیچ و مهره را به آدرس salar71asadzadeh@gmail.com ارسال فرمایید. با تشکر
مهارتجوسالار اسدزاده۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت رفع باگ کد نوشته شده با آردوینو
دوستان عزیز سلام ؛ وقتتون بخیر راستش من یه کدی نوشتم که سریال مانیتور ، هر عبارتی که می نویسیم رو چاپ کنه… 31920×1080 136 KB ولی نمی دونم چرا هر عبارتی می…
مهارتجومحمدحسین خلیلی۲پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی ولتاژ گیری از خروجی میکروکنترلر یا uln2003
سلام استاد میخواستم بدونم طریقه ی ولتاژ گیری خروجی میکرو یا مثلا uln2003 یا بقیه آی سی ها چه طوری هست مثلا میکرو ولتاژ خروجییش ۵ ولته حالا چه جوری باید بدونم…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۱۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
راهنمایی جهت تهیه نقشه از آرمیچر
با سلام خدمت مهندس جداری و مرادی عزیز با جناب هاشمی مدیر نماتک تلفنی صحبت کردیم و فرمایش دادند از شما کمک بگیرم جناب اخرتی فرمودند بازوهای آخرین کلاف را در نظر…
مهارتجوحسین روستا۸پاسخ۲۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام ورود به ماژول Beams & Column در نرم افزار PDMS
سلام جناب دکتر به چند مورد مشکل رسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید 1- بنده دوره رو تا آخر pdms مطالعه کردم. در پروژه نمونه که در چهار قسمت ضبط شده گام به گام اومدم…
مهارتجواحمدرضا معشوری۱پاسخ۲۸۸بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت تعیین محلهای اتصال کوتاه در برد بدون وجود گرمای موضعی در آن
با سلام به جناب مهندس وخسته نباشید. من در بردی که مدارش را نشان داده ام در قسمت هایی که با دایره نشان داده ام اتصال کوتاه دارم و همچنین افت ولتاژ بسیار شدیدی…
مهارتجومهدی کاوسی۳پاسخ۴۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بروز خطای Access is denied هنگام اتصال آردوینو به کامپیوتر و نحوه ی برطرف سازی آن
سلام هر وقت می خوام آردوینو رو وصل کنم به کامپیوتر این ارور ظاهر میشه… تنها راه رفعش هم تا به اینجا این بوده که یه بار خاموش روشن کنم… بعدش وصل میشه ولی مشکل…
مهارتجومحمدحسین خلیلی۲پاسخ۲۳۰بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت بروز پیغام خطای Sud در لباسشویی سامسونگ و نحوه ی برطرف سازی آن
درود مهندس حسن آبادی . لباسشویی سامسونگ ارور Sud میزنه هیچ گونه کف هم داخل لباسشویی نیست فیلتر و لوله خرطومی دیگ به پمپ تمیز هست و برای اطمینان لباسشویی جرم…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انتخاب مکان مناسب برای نصب تجهیز Over-Pressure Protector بر روی DPG
سلام وقت بخیر جناب لطفی جهت نصب OVER-PRESSURE PROTECTOR برای یک DP-GAUGE باید این تجهیز بر روی لگ High نصب شود یا بر روی هر دو لگ High و Low ؟
مهارتجومجتبی خلیجی۱پاسخ۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
راهنمایی جهت ترمیم کابین زخمی شده ی SolarDOM و جلوگیری از وقوع جرقه های نامطلوب
سولاردام داخل کابین زخمی شده و باعث جرقه میشه برای ترمیم چکار کنم؟ با تشکر IMG_20231218_1944374000×3000 3.06 MB
مهارتجوهادی حسن نژاد۱پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره طراحی فرآیند
آموزش استفاده از سیستم Tank Blanketing با استفاده از گاز نیتروژن و محاسبات مربوط به آن
سلام استاد عسگری در مورد تخلیه Blanketing با استفاده از گاز نیتروژن میشه توضیح بدین؟ محاسبه تعداد کپسول نیتروژن با چه رابطهای هست؟
مهارتجوناهید موحدی۱پاسخ۴۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
نحوه ی انتخاب ضریب فولینگ مناسب برای سیال سرد
سلام استاد عسگری برای ضریب فولینگ سیال سردی که 80% آب + 20% اتیلن گلیکول هست، همونی ضریبی که برای محلول اتیلن گلیکول تعریف شده استفاده میشه؟ شریب فولینگ محلول…
مهارتجوناهید موحدی۱پاسخ۴۶۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آموزش ساخت کلید های 4 وضعیتی به کمک آردوینو
سلام وقت همگی بخیر استاد در جلسه سوم فصل آردوینو ، تکنیک ساخت کلید های 3 وضعیتی رو با روش باقی مونده(%) آموزش دادن… ولی برای ساختن کلید های 4 وضعیتی و حتی…
مهارتجومحمدحسین خلیلی۱پاسخ۹۰بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی تفاوت های موجود میان دو پروتکل FieldBus و HART
سلام،چه تفاوتی بین پروتکل های فیلد باس با hart وجود داره ، مزایا و معایبشون چی هست و در حال حاضر بهترین پروتکل ارتباطی چی هستش؟
مهارتجوداود محسنی مهر۳پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت