انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت استفاده از یک دیود بجای پل دیود در یکسوسازی مرحله ی دوم منابع تغذیه سوئیچینگ
سلام.استاد معین.چرا در منابع تغذیه سویچینگ در مرحله دوم یکسو سازی برای هر کدام از ولتاژهای خروجی از ترانس فقط یک دیود استفاده میشود واز پل دیود استفاده نمیشود.
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۱پاسخ۱۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
نحوه ی محاسبه ی گام سیم بندی و تعداد بوبین ها در سیم پیچی موتور کولری
سلام جناب دکتر مرادی عزیزوقت بخیر. در مورد موتور کولری قسمت محاسبات سیم پیچ راه اندازه در دوره متوجه نشدم که گام سیم بندی و تعداد بوبین ها چطوری محاسبه…
iman.mohammaddoost۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب RFID Reader با قابلیت خواندن چندین Tag به صورت همزمان
سلام استاد عزیز،وقتتون بخیر. من میخوام ی ریدر rfid داشته باشم که همزمان(یا در زمان خیلی کوتاهی) چندین تگ رو بخونه.مثلا 30 40 تا.ریدر ثابت و تگ ها هم ثابت…
مهارتجووحید کولیوند۲پاسخ۱۲۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت دیر جواب دادن به سوالات کار آموزان
با سلام خدمت مدیر و اعضای محترم سایت نماتک بنده از بابت دیر جواب دادن سوالات کاری گله مند هستم اوایل جواب ها در حد ۵ روز پاسخ داده میشد ولی الان حدود ۱۰ تا ۱۵…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۲پاسخ۱۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان استفاده از Bus Connector بجای Active Bus در سیستم PLC - 400 H Redundant
سلام و عرض ادب استاد وقتتون بخیر سوالی که داشتم اینه که اگر در پروژه ای که از plc-400 H redundant به همراه کارت ET های IM153-2 استفاده شده ، قصد داریم خودمون…
مهارتجوعباس پناهی۱پاسخ۱۰۳بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخدوره تعمیرات پکیج
بررسی طرز کار و شیوه ی قرارگیری شیر برقی گاز برنر در پکیج
سلام من تو دوره درست متوجه نشدم شیر برقی گاز برنر دوتا هستن از نظر الکتریکی به صورت موازی هستن ؟و از نظر مکانیکی سری ؟ درسته؟ بعد تو حالت شعله بلند و وکوتاه…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۴پاسخ۲۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
درخواست به اشتراک گذاری چند نمونه دیتاشیت برای انجام تمرین بیشتر در حیطه ی شبیه سازی مبدل حرارتی
سلام آقای مهندس عسگری عزیز آقای مهندس امکانش هست چند تا تماشیت به صورت نمونه در اختیارمون قرار بدید برای تمرین بیشتر؟ من تمام فایل های موجود در بسته رو خودم…
مهارتجومحسن جلالی۱پاسخ۱۴۴بازدید۰رأی مثبت
مقایسه ی عملکرد سوئیچینگ در دو شبکه ی Ethernet و Repeater در شبکه ی Profibus
با سلام و عرض ادب میخواستم بدونم آیا سوییچ در شبکه اترنت میتونه مثل ریپیتر در شبکه پروفی باس عمل کنه ؟ یعنی به طور مثال اگه ۸۰ متر کابل شبکه اترنت استفاده کرده…
مهارتجوعباس پناهی۱پاسخ۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی علت نداشتن ولتاژ در خروجی درایو پس از Run شدن
با سلام . یه درایو 0.4 کیلووات دارم تک به سه . تست کردم ولتاژ ورودی سالم . Igbt ها سالم . .خازن های لینک سالم. دیود های یکسوساز سالم ولتاژ لینک دی سی نرمال ولی…
مهارتجوعلیرضا محمدحسینی۱پاسخ۱۶۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
شیوه ی انجام سیم پیچی موتور سه فاز با چهار قطب
سلام استاد مرادی عزیزوقت بخیر سوالم اینه که در مدل سیم پیچی موتور سه فاز ۴قطب فقط سه تا زیر و سه تا رو کلافها جا میرن؟یعنی تو قطبهای دیگه امکان این مدل وجود…
iman.mohammaddoost۱پاسخ۱۲۰بازدید۰رأی مثبت
بررسی شیوه ی برقراری ارتباط میان PLC-islave با دو PLC - 400H Redundant بر بستر Profibus
استاد سلام وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال داشتم! میخواستم بدونم تنها راه ارتباط بر بستر پروفی باس یک plc-islave که ( مثلا plc315-2PN/DP ) به دو…
مهارتجوعباس پناهی۱پاسخ۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات موبایل
بررسی علت زود خالی شدن باطری گوشی هواوی و آموزش ریبال کردن
سلام جناب مهندس موضوع ای سی مربوط به ای سی موبایل هوائی میباشد تمام قطعات اطرافش خازن ومقاومت های ان سوخته وشارژ موبایل در عرض دو ساعت خالی می شود میتوان با ری…
مهارتجومحسن محمدی۳پاسخ۱۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی جنبه های مربوط به توجیه فنی و اقتصادی در Market Study
سلام خوبید آقای مهندس عسگری شما فرمایش کردید Market Study شامل توجیه فنی و اقتصادی می شود. ولی چون از اسمش مشخصه به نظرم باید فقط توجیه اقتصادی باشد؟ میتوانید…
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۱۱۷بازدید۰رأی مثبت
بازه ی زمانی مجاز برای اعلام کامنت فنی و اصلاحی توسط کارفرما
سلام خوبید آقای مهندس عسگری با توجه به توضیحات حضرت عالی وقتی که MDR در Issue for commented& Review باشد، با توجه به مراحل تایید پروژه (IFC or IFA or IF…
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت
طرح چند سوال در خصوص فازها و مراحل مختلف یک پروژه
سلام خوبید آقای مهندس عسگری وقتی در رابطه با فازهای پروژه حرف می زنیم در رابطه با هر پروژه یی، دو تا سوال مطرح می شود: 1-مگر در رابطه با هدف پروژه اطلاعی…
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۱۴۱بازدید۱رأی مثبت